KakiGolf

THE CLUBHOUSE => Trips, Events & Gatherings => Topic started by: AJOY on August 15, 2010, 11:35:11 AM

Title: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: AJOY on August 15, 2010, 11:35:11 AM
Salam 5zal,
aritu,G2G dah sukses....amacam tak ada cadangan ker buat majlis berbuka puasa,kat mana2 restoran atau mcm cadangan diaorg,main 9 hls pastu lepas game terus berbuka.pada yg tak nak joint game,datang masa berbuka jer...amacam MFG.....kita lantik 5zal lg.?..sy blh support....
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: che on August 15, 2010, 12:00:17 PM
....kita lantik 5zal lg.?..sy blh support....

saya SOKONG... dan cadangan di tutup...!!

5zal... over to you bro...  ;D
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: Ateh on August 15, 2010, 12:07:26 PM
....kita lantik 5zal lg.?..sy blh support....

saya SOKONG... dan cadangan di tutup...!!

5zal... over to you bro...  ;D


Saya mencadangkan si 5zal coo main kat Bkt Unggul buka puasa kat Tasek Idaman masakannya sedap pemandangan cantik makan tengah tasek lagi harga berpatutan. Hanya cadangan sajer....
 ;D ;D ;D ;D
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: Ateh on August 15, 2010, 12:27:22 PM
....kita lantik 5zal lg.?..sy blh support....

saya SOKONG... dan cadangan di tutup...!!

5zal... over to you bro...  ;D


Saya mencadangkan si 5zal coo main kat Bkt Unggul buka puasa kat Tasek Idaman masakannya sedap pemandangan cantik makan tengah tasek lagi harga berpatutan. Hanya cadangan sajer....
 ;D ;D ;D ;D


OOooppppsss' lupa nak bgitau Tasek Idaman tu berdekatan dengan Bkt Unggul. :-X :-X :-X
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: mrfeelgood on August 15, 2010, 02:13:28 PM
Paling senang nak arrange.... kita main 9 lubang kat Monterez, course pendek2 pun pendek ....... pastu terus berbuka kat sana gak, tak silap buffet dlm RM54+++  ... pastu perut dah kembong, kita balunn bowling plak!!! ...  8)
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: AJOY on August 15, 2010, 04:19:11 PM
perut dah kenyang pas tu..tarawih kot...........
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: FiVe on August 16, 2010, 12:44:06 AM
br nk set kt bukit kemuning ni...main night golfing...ari n tarikh dia akan di beri th dlm ms terdekat ni..kt sn package dia agak menarik ni...even weekend pong harga dia RM100..include buffet dia...ape mcm....setuju????
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: JK on August 16, 2010, 08:31:27 AM
br nk set kt bukit kemuning ni...main night golfing...ari n tarikh dia akan di beri th dlm ms terdekat ni..kt sn package dia agak menarik ni...even weekend pong harga dia RM100..include buffet dia...ape mcm....setuju????

Majlis Berbuka at Kemuning..ok jugak rm100 utk weekend..
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: Nastro Azorro on August 16, 2010, 08:38:08 AM
br nk set kt bukit kemuning ni...main night golfing...ari n tarikh dia akan di beri th dlm ms terdekat ni..kt sn package dia agak menarik ni...even weekend pong harga dia RM100..include buffet dia...ape mcm....setuju????

bukit kemuning ada night golfing?
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: AJOY on August 16, 2010, 09:07:49 AM
br nk set kt bukit kemuning ni...main night golfing...ari n tarikh dia akan di beri th dlm ms terdekat ni..kt sn package dia agak menarik ni...even weekend pong harga dia RM100..include buffet dia...ape mcm....setuju????
menarik tu.....tp makna nye main 18 hls lah tu....(brapa lama agak2 break utk breakfast?)..jadi sapa2 nak dtg cuma untuk berbuka joint the buffet jer(pls dapatkan harga utk yg dtg makan jer)...harap2 dapat masa weekend sbb biar ramai member dapat joint...apa pun sy setuju jer,tak kira weekend,weekday,main 18,main 9,atau tak main pun ok jer...(cuma berharap, dpt ramai yg joint utk majlis ni,bru meriah & jumpa yg tak pernah joint game sebelum ni...)apa2 pun sy sokong 5zal....(bukan senang nak jd COO)
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: FiVe on August 16, 2010, 10:28:21 AM
br nk set kt bukit kemuning ni...main night golfing...ari n tarikh dia akan di beri th dlm ms terdekat ni..kt sn package dia agak menarik ni...even weekend pong harga dia RM100..include buffet dia...ape mcm....setuju????
menarik tu.....tp makna nye main 18 hls lah tu....(brapa lama agak2 break utk breakfast?)..jadi sapa2 nak dtg cuma untuk berbuka joint the buffet jer(pls dapatkan harga utk yg dtg makan jer)...harap2 dapat masa weekend sbb biar ramai member dapat joint...apa pun sy setuju jer,tak kira weekend,weekday,main 18,main 9,atau tak main pun ok jer...(cuma berharap, dpt ramai yg joint utk majlis ni,bru meriah & jumpa yg tak pernah joint game sebelum ni...)apa2 pun sy sokong 5zal....(bukan senang nak jd COO)

ok....pape info akan di beritahu semua by esok..ari ni club tutup...
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: AJOY on August 16, 2010, 12:40:48 PM
saja je nasik tambah.......package ramadhan golf at perangsang gc...
weekday 18 hls rm49nett(gfee,buggy & golf ins)
               18 hls rm85nett(gfee,buggy,ins & ramadhan buffet)
                 9 hls rm60nett(gfee,buggy,ins & ramadhan buffet)
weekend 18 hls rm90nett(gfee,buggy,golf ins & mineral water)
                 9 hls rm70nett(gfee,buggy,ins & ramadhan buffet)toff after 4.30 pm,saturday
                 9 hls rm65nett(gfee,buggy,ins & ramadhan buffet)sunday
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: ibm632 on August 16, 2010, 01:35:33 PM
Menarik cadangan tu ... boleh dipertimbangkan

aku pergi 2 ajer Monterez atau Bkt Kemuning
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: TeeOff on August 16, 2010, 02:47:45 PM
kalian semua rancang dulu yea... saya akan cuba ke Monterez pada Jumaat ni...

Adakah benar Bukit Kemuning ada package Rm100 pada bulan Ramadhan yg mulia ini. sejauh mane kebenarannya...
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: liza m on August 16, 2010, 10:31:35 PM
kalian semua rancang dulu yea... saya akan cuba ke Monterez pada Jumaat ni...

Adakah benar Bukit Kemuning ada package Rm100 pada bulan Ramadhan yg mulia ini. sejauh mane kebenarannya...

mfosman,

kebenarannya adalah nyata. saya ada ambik leaflet dr sana. they just started it for this Ramadhan month..:) mari ramai2..:)!

cheers!
Title: Re: Majlis Berbuka puasa KG......
Post by: halimunser on August 17, 2010, 02:03:12 PM
bagus bagus.. leh join ke tak tak tau lagi.. jauhhh