Author Topic: Don't bet if...  (Read 25705 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline FikiZul

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 422
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Enjoy the game, you shall play good golf
  • Handicap: 10
Re: Don't bet if...
« Reply #135 on: January 19, 2010, 05:28:01 PM »

as-salam brader billy, aku tabik spring 3 kali lah sama engkau,,the translation is

99.5% perfect. brapa ribu kau bayaq kat tranlator tu or brapa stroke kau bagi ?

wlaucamna pun kau memang hebat,, hebat di padang & hebat di forum cam Pak

ngah  !!!tapi paling hebat kau blih translate jarman aku,,du bist gut...jawhol !!!

i like to play wit u also bang.. hehehe nanti kite set lagi k...
-Fiki-

Offline ATTABOY

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 100
  • Cookie Points +0/-0
  • My 2010's magic number is 90
  • Club: Selesa Resort Golf Club
Re: Don't bet if...
« Reply #136 on: March 21, 2010, 09:16:30 PM »
Bila nak waging dgn stranger with h/c 16, kena tanya soalan cepumas dulu "Awak keja apa ?". And kalau dia tersasul jawap "Pegawai Kerajaan", cabut la lari!!!