Author Topic: Branded Clubs  (Read 16948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mizunof

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 530
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 15
Re: Branded Clubs
« Reply #60 on: September 07, 2010, 09:13:22 AM »
- my first set ping eye 2, memang best, kenapa aku tukar sebab org semua kata dah blih masuk muzeum.

- 2nd set aku is titleist 755, refer ngan pro, dia kata shaft tak sesuai ngan aku, psal malas nak tukar shaft so aku tukar set lain.

- 3rd set aku is mizuno mp30, lagi best coz dari hc 21 turun to hc 16, tapi kerana jahil lagi aku dapat injury due to shaft tak sesuai gak, so moral of the story jgn lah KG semua ni main pukul jer kene lah buat homework sikit regards to iron spec, your age factor, swing weight, speed etc,etc,etc.

- now aku guna bridgestone ViQ with graphite shaft but once you dah terbiasa ngan steel shaft memang kerinduan amat terasa.

- driver aku since day 1 aku pakai onoff till today dah 2 model & cita2 nak tukar yg latest tu tapi main 15,5,5 bila nak cukup modal.

- and last but not least, brader billy or cosh ape hal lu lama nampak ? meh lah kita team up blik.

- kpd smua KG diucapkan slamat hari besar aidil fitri maaf zahir batin.

Offline kayrull

  • Newbie
  • Posts: 18
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 23
Re: Branded Clubs
« Reply #61 on: September 08, 2010, 10:20:02 AM »
ironset sy prefer nike pro combo dgn dynamic gold s300-mantap woo

driver lak callaway ft-9-super lurus (like ruler beb) :D :D :D
tp kadang2 je jadi.. hehehe

Offline Budakboy

  • Golf Golf Golf and .....
  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1008
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • www.MalaysianGolfer.org
  • Club: KGSS
  • Handicap: 18
Re: Branded Clubs
« Reply #62 on: December 31, 2010, 02:52:46 PM »
 :'( :'( :'(

For everybody punya information, latest update...TAYLORMADE top on the Malaysiangolfer list (most famous)...i myself can`t believe coz i`m Nickent die hard fan. Anybody with me? hehe...

View the result: http://malaysiangolfer.info/the-most-famous-golf-brand-among-malaysian-golfer/

Arhhh...why? why? why?

Offline sulphur

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: Bukit Jawi
  • Handicap: 20
Re: Branded Clubs
« Reply #63 on: February 28, 2011, 07:46:37 PM »
Saya guna Ping i3 dari dulu sampai la ni....