Author Topic: Golf game for serious golfers only  (Read 44372 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline gigs

  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 462
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: Golf game for serious golfers only
« Reply #300 on: February 22, 2010, 07:49:28 PM »
tak penah main game yg serious cam ne...rasanya la ne la game yg paling serious aku penah main..

tahniah kepada semua pemenang..good game guy(enjoy gila sehhh)

adik aku pun dah framekan HADIAH TERHEBAT yg dia dpt kay wall umah dia tadi..

Well done to Pakngah...

Offline boeing

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 87
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 10
Re: Golf game for serious golfers only
« Reply #301 on: February 22, 2010, 09:03:46 PM »
First of all terima kasih pada pakngah yang bagi permission utk saya join tournament ni walaupun last minute sesangat. kepada penganjur, kepada flight mate saya, siva, mr pyan, n nasrun. walaupun first time join outing geng2 kakigolf ni, dan walaupun tajuk tournament SERIOUS, saya dapat rasakan yang geng2 kakigolf ni semuanya kelakar n sempoi. Walaupun cuaca amat panas, tapi saya dan flight mate berjaya juga menghabiskan 18hole. walaupun masa lubang 16 tu lidah saya dah terjelir sampai ke dada... hahahaha. Overall, tahniah kepada semua participants. Tq.

Offline dul0043

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 78
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
Re: Golf game for serious golfers only
« Reply #302 on: February 22, 2010, 10:13:54 PM »
Saya pun nak ucapkan taniah pada penganjur.  Dan kepada my flight mate Zulsaedden, Kerawit dan Shah. Walau pun panas kita habis juga 18 hole with happy ending Zulsaedden the champion. Congrate to Zulsaedden.

- Zulsaedden nanti ajar saya lantunkan boleh dari luar gree ke pin.

- Kerawit dan Syah tee off jauh meninggalkan saya satu relong di belakang.
-Kerawit, thank for the photo

Well done to pak ngah and the bro rochie and thank you

Offline garcel

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 27
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: LUFC
Re: Golf game for serious golfers only
« Reply #303 on: February 24, 2010, 09:49:52 AM »
Terima kasih kepada pihak organising commitee for this event.........truly enjoyed.
And to my flight mates:
All memang best......made it fun.
Penuh ngan adegan-adegan phycho-menycho........gua memang takleh chelen.
Tapi takpe Bro Zul, Kerawat........awas lok, nak pi training mental kat gua musang baru bole main ngan u org ni.
Bro Dul pulak memang Coooll je, phycho takde effect kat brader ni.

Overall, good fun and nice to finally put a face to the nick name.

Thank you once again to all.
Salam.

This 'get ball in hole' game is giving me a headache