Author Topic: T shirt KAKIGOLF.COM atau G2G  (Read 4009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: T shirt KAKIGOLF.COM atau G2G
« Reply #15 on: February 09, 2010, 04:55:06 PM »
A'kum brothers.Just talking about branding ni memang bagus...ada t-shirt,car sticker (dalam rancangan MFG) how about something simple but worth a thought.since ramai kakigolfers are not members of any club,buat lah satu golf tag,with kakigolf logo dan nama.jadi kalau main mana2 pun orang akan kenal kita......lagipun members yang tak ada club,nampak ada 'style' sikit...its cheap but effective..rgds
golf bag tag to memang berkenan sgt den,,,,rm15 ok harga dia?tu tadi kat tsk puteri dah mkn rm 20 duit aku...u dgn nokia memang pandai...i like u...sorang! sorang!
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY