Author Topic: HILANG H/P KAT DANAU  (Read 3185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
HILANG H/P KAT DANAU
« on: February 12, 2010, 06:20:31 PM »
buat yg mengenali sy dan tahu no hp sy..utk pengetahuan semua hp sy telah lesap masa main kat danau pagi semlm...so buat zooloo,nokia,zulsaeden,zainol,MFG pls PM sy nomo kalian....nanti sy sms back nomo bru sy...terus tukar hp bru,nomo pun bru,thanks....
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #1 on: February 13, 2010, 01:20:45 AM »
buat yg mengenali sy dan tahu no hp sy..utk pengetahuan semua hp sy telah lesap masa main kat danau pagi semlm...so buat zooloo,nokia,zulsaeden,zainol,MFG pls PM sy nomo kalian....nanti sy sms back nomo bru sy...terus tukar hp bru,nomo pun bru,thanks....

Roger!!! Saya pulak hilang saya punya custom fairway hybrid saya tadi .... Wishone 915 18.5 degrees ... Adusss!!!! Baru 2 kali pakai ... Tapi saya rasa flight belakang sapu ..... Sbb mustahil diaorg tak jumpa .....

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #2 on: February 13, 2010, 01:31:19 AM »
buat yg mengenali sy dan tahu no hp sy..utk pengetahuan semua hp sy telah lesap masa main kat danau pagi semlm...so buat zooloo,nokia,zulsaeden,zainol,MFG pls PM sy nomo kalian....nanti sy sms back nomo bru sy...terus tukar hp bru,nomo pun bru,thanks....

Roger!!! Saya pulak hilang saya punya custom fairway hybrid saya tadi .... Wishone 915 18.5 degrees ... Adusss!!!! Baru 2 kali pakai ... Tapi saya rasa flight belakang sapu ..... Sbb mustahil diaorg tak jumpa .....

kesian bos aku ni....tapi takpe insuran ade...par berderet tadi..nyenyak tido malam ni wei...

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #3 on: February 13, 2010, 01:39:07 AM »
buat yg mengenali sy dan tahu no hp sy..utk pengetahuan semua hp sy telah lesap masa main kat danau pagi semlm...so buat zooloo,nokia,zulsaeden,zainol,MFG pls PM sy nomo kalian....nanti sy sms back nomo bru sy...terus tukar hp bru,nomo pun bru,thanks....

Roger!!! Saya pulak hilang saya punya custom fairway hybrid saya tadi .... Wishone 915 18.5 degrees ... Adusss!!!! Baru 2 kali pakai ... Tapi saya rasa flight belakang sapu ..... Sbb mustahil diaorg tak jumpa .....

kesian bos aku ni....tapi takpe insuran ade...par berderet tadi..nyenyak tido malam ni wei...

Iya lah tu .... Tapi tadi ada sorg budak tu, nama dia Rochie ... Lagi-lah! Bederet-deret-deret par dia  .... tido malam ni kena gigit nyamuk pun, guarantee tak sedar .... tido terlalu nyenyak!!!

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #4 on: February 13, 2010, 02:29:33 AM »
buat yg mengenali sy dan tahu no hp sy..utk pengetahuan semua hp sy telah lesap masa main kat danau pagi semlm...so buat zooloo,nokia,zulsaeden,zainol,MFG pls PM sy nomo kalian....nanti sy sms back nomo bru sy...terus tukar hp bru,nomo pun bru,thanks....

Roger!!! Saya pulak hilang saya punya custom fairway hybrid saya tadi .... Wishone 915 18.5 degrees ... Adusss!!!! Baru 2 kali pakai ... Tapi saya rasa flight belakang sapu ..... Sbb mustahil diaorg tak jumpa .....

kesian bos aku ni....tapi takpe insuran ade...par berderet tadi..nyenyak tido malam ni wei...

Iya lah tu .... Tapi tadi ada sorg budak tu, nama dia Rochie ... Lagi-lah! Bederet-deret-deret par dia  .... tido malam ni kena gigit nyamuk pun, guarantee tak sedar .... tido terlalu nyenyak!!!

tadi ade satu burung....kena gigit ngan tikus pun takpe...memang nyenyak malam ni...hehehe...

Offline tengkumuda

  • Full Member
  • **
  • Posts: 183
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 22
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #5 on: February 13, 2010, 11:01:14 AM »


WOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Orang citer pasal handphone hilang daaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kesian la cikit kat Jamal Abdillah tu....

Kalau nak citer pasal par berderet, tidur tak gigit nyamuk, buka la tread sendiri..........



TM: Sakit hati sebab dah 5course tak dapat par..... :P

Offline che

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1058
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: PDGCC
  • Handicap: 23
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #6 on: February 13, 2010, 11:18:02 AM »
Quote
tadi ade satu burung....kena gigit ngan tikus pun takpe...memang nyenyak malam ni...hehehe...

Beware this BUAYA..... hohoho

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #7 on: February 13, 2010, 11:30:02 AM »
tadi ade satu burung....kena gigit ngan tikus pun takpe...memang nyenyak malam ni...hehehe...

Beware this BUAYA..... hohoho

Tapi camne pun mesti mau tabik sama ini budak nama Rochie, baru setahun main sudah skor bawah 90 .... Banyak rajin!!!  Well done lah!!!

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #8 on: February 13, 2010, 11:30:46 AM »
...so buat zooloo,nokia,zulsaeden,zainol,MFG pls PM sy nomo kalian....

You've got PMed!

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #9 on: February 13, 2010, 11:48:46 AM »


WOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Orang citer pasal handphone hilang daaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kesian la cikit kat Jamal Abdillah tu....

Kalau nak citer pasal par berderet, tidur tak gigit nyamuk, buka la tread sendiri..........



TM: Sakit hati sebab dah 5course tak dapat par..... :P
aku admire ko punya komen...TM....
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #10 on: February 13, 2010, 11:49:50 AM »
...so buat zooloo,nokia,zulsaeden,zainol,MFG pls PM sy nomo kalian....

You've got PMed!
thanks dude....
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #11 on: February 13, 2010, 12:03:51 PM »


WOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Orang citer pasal handphone hilang daaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kesian la cikit kat Jamal Abdillah tu....

Kalau nak citer pasal par berderet, tidur tak gigit nyamuk, buka la tread sendiri..........



TM: Sakit hati sebab dah 5course tak dapat par..... :P
aku admire ko punya komen...TM....

aku pun sebenonya pun kesian kat ko jugak pasal handphone hilang...tapi bila semalam aku tengok bos MFG hilang hybrid depan mata...baru 2 pakai hari plak tu....iskhh...ishkk...iskh....kesiann.......

Offline saripomar

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 308
  • Cookie Points +0/-0
  • HCP: 20
  • Club: GOLFER MISKIN MANA ADA CLUB
Re: HILANG H/P KAT DANAU
« Reply #12 on: February 16, 2010, 09:27:45 PM »
kesian la kat dua-dua kawan kita tuh. Tapi TM bebelkan tu betul gak... Apapun kesian kat kaorang bedua.