Author Topic: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!  (Read 43636 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #30 on: March 08, 2010, 12:12:21 AM »
tahan telinga....pedihnya telinga dengar anakbuah dok mengata mengutuk bila depa tapau aku sixers and vegas and partneships >:( >:(

Roger-roger Tengku Muda....kasik nasihat sikit kat anak buah ni....depa dok nyakat orang tua ni buat apa... ;D

bila lagi nak sakat...time ni la sesuai...hehehe...

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #31 on: March 08, 2010, 08:50:42 AM »
tahan telinga....pedihnya telinga dengar anakbuah dok mengata mengutuk bila depa tapau aku sixers and vegas and partneships >:( >:(

Roger-roger Tengku Muda....kasik nasihat sikit kat anak buah ni....depa dok nyakat orang tua ni buat apa... ;D

bila lagi nak sakat...time ni la sesuai...hehehe...

pakngah2....sakat2 ni ape erkkk???

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #32 on: March 08, 2010, 09:13:41 AM »
tahan telinga....pedihnya telinga dengar anakbuah dok mengata mengutuk bila depa tapau aku sixers and vegas and partneships >:( >:(

Roger-roger Tengku Muda....kasik nasihat sikit kat anak buah ni....depa dok nyakat orang tua ni buat apa... ;D



bila lagi nak sakat...time ni la sesuai...hehehe...

pakngah2....sakat2 ni ape erkkk???

kira macam sakai la... ;D
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #33 on: March 08, 2010, 09:14:49 AM »
tahan telinga....pedihnya telinga dengar anakbuah dok mengata mengutuk bila depa tapau aku sixers and vegas and partneships >:( >:(

Roger-roger Tengku Muda....kasik nasihat sikit kat anak buah ni....depa dok nyakat orang tua ni buat apa... ;D



bila lagi nak sakat...time ni la sesuai...hehehe...

pakngah2....sakat2 ni ape erkkk???

kira macam sakai la... ;D

hasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #34 on: March 08, 2010, 09:15:44 AM »
tahan telinga....pedihnya telinga dengar anakbuah dok mengata mengutuk bila depa tapau aku sixers and vegas and partneships >:( >:(

Roger-roger Tengku Muda....kasik nasihat sikit kat anak buah ni....depa dok nyakat orang tua ni buat apa... ;D



bila lagi nak sakat...time ni la sesuai...hehehe...

pakngah2....sakat2 ni ape erkkk???

kira macam sakai la... ;D

hasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

wei, takde ke souvenir dari MMO?
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #35 on: March 08, 2010, 09:20:02 AM »
tahan telinga....pedihnya telinga dengar anakbuah dok mengata mengutuk bila depa tapau aku sixers and vegas and partneships >:( >:(

Roger-roger Tengku Muda....kasik nasihat sikit kat anak buah ni....depa dok nyakat orang tua ni buat apa... ;D



bila lagi nak sakat...time ni la sesuai...hehehe...

pakngah2....sakat2 ni ape erkkk???

kira macam sakai la... ;D

hasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

wei, takde ke souvenir dari MMO?

ada2.....ape mau???
ckp jaa...aku leh kasii...

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #36 on: March 08, 2010, 09:59:32 AM »


pakngah2....sakat2 ni ape erkkk???
[/quote]

adik beradik sakai dan sikat....

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #37 on: March 08, 2010, 11:19:33 AM »


pakngah2....sakat2 ni ape erkkk???

adik beradik sakai dan sikat....
[/quote]


sakai n sikat la pulokk....ngamo ghima la pulok nii???? :o :o

Offline AL-BUJ

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 397
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • TaylorMade Man forever ADIDAS
  • Handicap: 18
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #38 on: March 08, 2010, 10:35:16 PM »
tahan telinga....pedihnya telinga dengar anakbuah dok mengata mengutuk bila depa tapau aku sixers and vegas and partneships >:( >:(

Roger-roger Tengku Muda....kasik nasihat sikit kat anak buah ni....depa dok nyakat orang tua ni buat apa... ;D



bila lagi nak sakat...time ni la sesuai...hehehe...

pakngah2....sakat2 ni ape erkkk???

kira macam sakai la... ;D

hasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

wei, takde ke souvenir dari MMO?

tuan tanah kedaung...........

Offline a n n e

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 238
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Female
  • I don't like the glamour. I just like the game.
  • Handicap: 21
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #39 on: March 08, 2010, 11:11:36 PM »
Kedaung tu apa??? :o :o

Offline halimunser

  • putingse
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 505
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Eagle has landed
  • Club: KDRSM
  • Handicap: 16
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #40 on: March 09, 2010, 12:31:23 AM »
ke daun bila oghe ganu ghoyak..

bila nak buat tonomen ni MFG

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #41 on: March 09, 2010, 06:18:42 PM »
rasa macam nak follow gak tp main kat monterez gak ker


bila nak buat tonomen ni MFG

Salam semua!

Mohon maaf kerna saya baru ini sahaja log-on sejak hari Rabu kemaren.... Selama seminggu, tumpuan saya bukan ke forum ini ... Sekali saya mohon maaf!

Untuk makluman tuan2 semua, saya (setelah mendapat persetujuan pihak penganjur)  telah menunda tarikh 3rd Blue.Sky Golf Challenge kpd ...

 Hari Sabtu tengah-hari, 10hb. April, 2010.

Ini sebabkan terdapat pelbagai citarasa (diantaranya .. ada yg mengatakan bahawa tarikh 27hb Mac kurang sesuai, ada pula yg jika boleh ... ingin menukar venue selain Monterez dan ditambah pula, ada pula ingin venue ditukarkan tetapi entry fees nak maintain).

Maka dengan itu, saya ubah apa yg bole di ubahkan dulu, yakni  ... tarikh...

Walaubagaimanapun, venue blom lagi saya tetapkan sebab saya terpaksa mengambilkira kos ... Sekarang ini saya lagi sedang melihat club yg mana satu yg mampu offer yg terbailk agar entry fees dpt di maintain di tahap dulu ataupun tak lari jauh...

Namun begitu, memandangkan kita tinggal hanya sebulan sebelum tarikh tersebut (yakni 10hb. April) ...  Saya berpendapat, sekiranya tuan2 semua setuju, lebih baik sekiranya saya buka pendaftaran untuk 3rd. Blue.Sky Golf Challenge sekarang...

Dengan itu sesiapa yg ingin menyertai kejohanan golf Blue.Sky yg ke-3 pada 10hb.April ini, sila daftar nama anda di bawah.

Seperti biasa, sila nyatakan:

Nickname forum anda/  Nama penuh anda/ Handicap anda/ No HP anda/ Emel anda/ Saiz T-Shirt anda

Harap maklum!

 
« Last Edit: March 09, 2010, 06:42:34 PM by mrfeelgood »

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #42 on: March 09, 2010, 07:04:28 PM »
pakngah/  Rahman Ariffin/ 24/ 012 344 7886/ armanpin@gmail.com/ XL

dah ditaqdirkan register awal (kabar yg boleh dipercayai kata, first 10 register dapat discount).
pasni nak pi drvg range tiap2 malam jam 9.35 mlm, praktis praktis paraktis praktis praktis praktis.....

(MFG, don't worry, I am certain of what I am doing!)

ps: how about Nilai Springs this time?
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #43 on: March 09, 2010, 07:08:33 PM »
ps: how about Nilai Springs this time?

Antara club yg saya lagi sedang tanya ....

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 3rd. BLUE.SKY GOLF CHALLENGE!
« Reply #44 on: March 09, 2010, 07:10:09 PM »
Registration for 3rd. Blue.Sky Golf Challenge, Saturday afternoon, 10th. April, 2010.


1. Pakngah/  Rahman Ariffin/ 24/ 012 344 7886/ armanpin@gmail.com/ XL