Author Topic: BILA NEXT GTG?  (Read 10956 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #45 on: May 18, 2010, 08:21:18 AM »
MFG, saya mencadangkan agar 5zal, Pakngah dan ramai lagi yg difikir kemudian tersenarai dlm orang yg mengelola sebarang aktiviti kakigolf saya percaya ramai yg setuju pandangan ini kerana populariti, krebiliti beliau. (Hanya pandangan)
 ;D ;D ;D ;D ;D

alamakkkk atehhh....aku blm ready n blm jgk matang n jgk blm cukup pengalam lg nk jdk comitee ni....main golf pong dok kn sembelih dek org jaaa.... :P :P :P
bro, main golf lain ..arrange pulak lain ..heeee
you can do it broo
bukan tak sudi, tapi benda2 mcm ni org tua-tua kena duduk tepi beranda ja gulung rokok daun, minum kopi pekat. biaq org muda-muda yg buat.

pakngah hisap rokok daun kaa???? >:D >:D >:D

Offline zainol

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 769
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Royal Pahang
  • Handicap: 15
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #46 on: May 18, 2010, 09:54:42 AM »
bukan tak sudi, tapi benda2 mcm ni org tua-tua kena duduk tepi beranda ja gulung rokok daun, minum kopi pekat. biaq org muda-muda yg buat.

Tu untuk orang tua-tua... Pak Ngah tak tua lagi... Limited Edition je..!!

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #47 on: May 18, 2010, 10:24:04 AM »
MFG, saya mencadangkan agar 5zal, Pakngah dan ramai lagi yg difikir kemudian tersenarai dlm orang yg mengelola sebarang aktiviti kakigolf saya percaya ramai yg setuju pandangan ini kerana populariti, krebiliti beliau. (Hanya pandangan)
 ;D ;D ;D ;D ;D

alamakkkk atehhh....aku blm ready n blm jgk matang n jgk blm cukup pengalam lg nk jdk comitee ni....main golf pong dok kn sembelih dek org jaaa.... :P :P :P
bro, main golf lain ..arrange pulak lain ..heeee
you can do it broo
bukan tak sudi, tapi benda2 mcm ni org tua-tua kena duduk tepi beranda ja gulung rokok daun, minum kopi pekat. biaq org muda-muda yg buat.

pakngah hisap rokok daun kaa???? >:D >:D >:D

Dia mana brani...TB!!! hisap jari boley la!
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #48 on: May 18, 2010, 11:55:27 PM »
Camni lah senang citer!!!

Memandangkan yg sini cadang, yg sana pulak tolak, yg situ tarik, yg sanun tepes pula .... saya ambil balik G2G ni dan saya serahkan kepada Syaiful COO semula utk kendalikan the next G2G... Muktamad!

Wabillahitawfiq walhidayah .... Majulah sukan golf utk negara!!!

 ;) ;) ;)

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #49 on: May 19, 2010, 08:03:57 AM »
Camni lah senang citer!!!

Memandangkan yg sini cadang, yg sana pulak tolak, yg situ tarik, yg sanun tepes pula .... saya ambil balik G2G ni dan saya serahkan kepada Syaiful COO semula utk kendalikan the next G2G... Muktamad!

Wabillahitawfiq walhidayah .... Majulah sukan golf utk negara!!!

 ;) ;) ;)


tgkkk...kan boss dh bersuara... >:D >:D

Offline zainol

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 769
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Royal Pahang
  • Handicap: 15
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #50 on: May 19, 2010, 03:49:11 PM »
Sokongan 100%.

Offline mrpyan

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 210
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 18
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #51 on: May 19, 2010, 05:41:36 PM »
Hiduppppp Saiful COO......

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #52 on: May 19, 2010, 11:24:56 PM »
alhamdulillah akhirnye terjawab teka teki ni......thanks MFG,angah,5zal.....& mr saifol COO
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #53 on: May 20, 2010, 07:38:55 AM »
Camni lah senang citer!!!

Memandangkan yg sini cadang, yg sana pulak tolak, yg situ tarik, yg sanun tepes pula .... saya ambil balik G2G ni dan saya serahkan kepada Syaiful COO semula utk kendalikan the next G2G... Muktamad!

Wabillahitawfiq walhidayah .... Majulah sukan golf utk negara!!!

 ;) ;) ;)
sokong, sokong, sokong! (seriously!)
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: BILA NEXT GTG?
« Reply #54 on: May 20, 2010, 10:07:34 AM »
Camni lah senang citer!!!

Memandangkan yg sini cadang, yg sana pulak tolak, yg situ tarik, yg sanun tepes pula .... saya ambil balik G2G ni dan saya serahkan kepada Syaiful COO semula utk kendalikan the next G2G... Muktamad!

Wabillahitawfiq walhidayah .... Majulah sukan golf utk negara!!!

 ;) ;) ;)
sokong, sokong, sokong! (seriously!)

mAYBE SUBJECTIVE LAH TAPI SERIOUSLY i PUN SOKONG!!
The best wood in the golf bag is a PENCIL