Author Topic: BALL Collector (20 balls)  (Read 3791 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TeeOff

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 608
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: N/A
  • Handicap: 24
BALL Collector (20 balls)
« on: July 08, 2010, 10:59:29 AM »
Any idea, where can i get this item?? and how much the price??

Offline saripomar

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 308
  • Cookie Points +0/-0
  • HCP: 20
  • Club: GOLFER MISKIN MANA ADA CLUB
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #1 on: July 08, 2010, 10:39:13 PM »
Bro gi perangsang ada jual kat tepi jalan. RM10 ja 10 bijik. hahaha

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #2 on: July 11, 2010, 09:45:16 PM »
Any idea, where can i get this item?? and how much the price??
bro,

"ball collector" tu apa dianya? benda yg kita cucuk bola masuk sendiri tu ke, tak payah nak tunduk-tunduk lagi tu? kalau benda tu (sorry Mr. Kalau...), pakngah ada simpan makhluk tu. dia dah lama duduk dlm stro dgn penuh sopan santun berbudi bahasa. tak diguna (bukan "tak guna") sebab dah malas nak pi chipping/practice green. kalau hang mau, bagitau jer. almost free: belanja teh tarik dgn butter nan+ayam tika dah kira settled.
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline TeeOff

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 608
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: N/A
  • Handicap: 24
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #3 on: July 12, 2010, 01:13:14 PM »
Pak ngah,
Cantik, itu yg dimaksudkan... pakngah tinggal kat mane? dan slalu main course kat mane...
saya slalu gak main night golop kt Monterez... game mcm biasa... hancur...

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #4 on: July 14, 2010, 05:10:51 PM »
Pak ngah,
Cantik, itu yg dimaksudkan... pakngah tinggal kat mane? dan slalu main course kat mane...
saya slalu gak main night golop kt Monterez... game mcm biasa... hancur...

tinggal kat mana -- tak bulih bagi tau kat public forum macam ni. bimbang jugak ramai pulak yg nak mai rumah pakngah mintak tuisyen golf, mintak tips mcm mana nak pukul jauh, chip melekat dll. susah pulak nanti kami anak-beranak nak lunch atau dinner. jadi jawapan kpd soalan yang ni, akan pakngah PMkan.

selalu main course mana -- yang ni bulih jawab (dengan penuh rasa rendah diri): selalunya pakngah main kat tempat-tempat yg agak-agak ekslusif dan cantik lagi mahal. sekadar contoh: KLGC, Kemuning Hills GCC, The Royale Kartu, Profitable Hills GCC. Monterez? pendek sangat course ni. tak berapa puas main. kerapkalinya, bila pakngah main kat sana, dia punya Par 5 pakai PW jer tu utk 2nd shot!
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #5 on: July 14, 2010, 10:14:36 PM »
Pak ngah,
Cantik, itu yg dimaksudkan... pakngah tinggal kat mane? dan slalu main course kat mane...
saya slalu gak main night golop kt Monterez... game mcm biasa... hancur...

tinggal kat mana -- tak bulih bagi tau kat public forum macam ni. bimbang jugak ramai pulak yg nak mai rumah pakngah mintak tuisyen golf, mintak tips mcm mana nak pukul jauh, chip melekat dll. susah pulak nanti kami anak-beranak nak lunch atau dinner. jadi jawapan kpd soalan yang ni, akan pakngah PMkan.

selalu main course mana -- yang ni bulih jawab (dengan penuh rasa rendah diri): selalunya pakngah main kat tempat-tempat yg agak-agak ekslusif dan cantik lagi mahal. sekadar contoh: KLGC, Kemuning Hills GCC, The Royale Kartu, Profitable Hills GCC. Monterez? pendek sangat course ni. tak berapa puas main. kerapkalinya, bila pakngah main kat sana, dia punya Par 5 pakai PW jer tu utk 2nd shot!

betul tu...lubang 10 pun pakai Pw...tapi kenapa masa tee off errkk?...

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #6 on: July 15, 2010, 01:38:03 AM »
Pak ngah,
Cantik, itu yg dimaksudkan... pakngah tinggal kat mane? dan slalu main course kat mane...
saya slalu gak main night golop kt Monterez... game mcm biasa... hancur...

tinggal kat mana -- tak bulih bagi tau kat public forum macam ni. bimbang jugak ramai pulak yg nak mai rumah pakngah mintak tuisyen golf, mintak tips mcm mana nak pukul jauh, chip melekat dll. susah pulak nanti kami anak-beranak nak lunch atau dinner. jadi jawapan kpd soalan yang ni, akan pakngah PMkan.

selalu main course mana -- yang ni bulih jawab (dengan penuh rasa rendah diri): selalunya pakngah main kat tempat-tempat yg agak-agak ekslusif dan cantik lagi mahal. sekadar contoh: KLGC, Kemuning Hills GCC, The Royale Kartu, Profitable Hills GCC. Monterez? pendek sangat course ni. tak berapa puas main. kerapkalinya, bila pakngah main kat sana, dia punya Par 5 pakai PW jer tu utk 2nd shot!

betul tu...lubang 10 pun pakai Pw...tapi kenapa masa tee off errkk?...
rochie,

nak lepas kolam jer, 169m so PW dah cukup. pakai driver pun takkan sampai ke apron punya! simpan tenaga utk libas mangsa2.
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #7 on: July 15, 2010, 08:27:50 AM »
Pak ngah,
Cantik, itu yg dimaksudkan... pakngah tinggal kat mane? dan slalu main course kat mane...
saya slalu gak main night golop kt Monterez... game mcm biasa... hancur...

tinggal kat mana -- tak bulih bagi tau kat public forum macam ni. bimbang jugak ramai pulak yg nak mai rumah pakngah mintak tuisyen golf, mintak tips mcm mana nak pukul jauh, chip melekat dll. susah pulak nanti kami anak-beranak nak lunch atau dinner. jadi jawapan kpd soalan yang ni, akan pakngah PMkan.

selalu main course mana -- yang ni bulih jawab (dengan penuh rasa rendah diri): selalunya pakngah main kat tempat-tempat yg agak-agak ekslusif dan cantik lagi mahal. sekadar contoh: KLGC, Kemuning Hills GCC, The Royale Kartu, Profitable Hills GCC. Monterez? pendek sangat course ni. tak berapa puas main. kerapkalinya, bila pakngah main kat sana, dia punya Par 5 pakai PW jer tu utk 2nd shot!

betul tu...lubang 10 pun pakai Pw...tapi kenapa masa tee off errkk?...
rochie,

nak lepas kolam jer, 169m so PW dah cukup. pakai driver pun takkan sampai ke apron punya! simpan tenaga utk libas mangsa2.


nk nyampuk ker x nk ni...nk ker x nk....kl x terburai nnt semua org nnt... >:D >:D >:D

Offline TeeOff

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 608
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: N/A
  • Handicap: 24
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #8 on: July 15, 2010, 09:09:16 AM »
Mmm... elok la tu... Pakngah nya rumah dkt jer... satu seksyen... bleh ajar chipping mipping...
PAR 5 kt monterez hole 4 pakngah potong rumah dan pokok ke??? kena ajar nie... ilmu ilmuan yg x masuk akal

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #9 on: July 15, 2010, 01:02:18 PM »
Mmm... elok la tu... Pakngah nya rumah dkt jer... satu seksyen... bleh ajar chipping mipping...
PAR 5 kt monterez hole 4 pakngah potong rumah dan pokok ke??? kena ajar nie... ilmu ilmuan yg x masuk akal

PakNgh potong rambut, takut masuk mata ..... >:D
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Offline Budakboy

  • Golf Golf Golf and .....
  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1008
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • www.MalaysianGolfer.org
  • Club: KGSS
  • Handicap: 18
Re: BALL Collector (20 balls)
« Reply #10 on: September 25, 2010, 07:36:53 PM »
PakNgah, sya pun nak satu!!!!! Jom GayLang!!!!  >:D >:D >:D