Author Topic: 13th KAKIGOLF G2G ....  (Read 56439 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline A P

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 228
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRTU
  • Handicap: 15
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #30 on: July 13, 2010, 04:52:38 PM »
Ok abg aji setuju 8/8/10 kat Staffield. Menarik tu...

AP (prnah dapat 5 bird kat situ on my 1st try)
A P

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #31 on: July 13, 2010, 05:36:28 PM »
KITE AKAN BERPUASA PADA 11/08/10...SO TARIKH YG AVAILABLE ADALAH PADA 07/08/10 SABTU ATAU 08/08/10 AHAD.....SO INI SAJA LA TARIKH2 YANG SAYA RASA SESUAI...IF NAK BT CEPAT NANTI TAKUT X SEMPAT MASA LAK NANTI...TEMPAT LAK  TERPULANG PADA MAJORITI LAA...BUT IF NAK BT KT STAFFIELD SAYA DENGAN INI RELA MENGHULURKAN LEHER UTK MENGUSAHAKAN NYERR.... >:D >:D

Buat makluman semua ... Kemungkinan saya akan ke tanah Jawa tanggal 1 Augustus sehingga 5 Augustus .... Bkn apa, si Nokia ni, suruh saya pi tgk rumah dia yg tak siap2 ....  ;)

Bro,
Jangan lupa "Zakat"....
Dah nak puasa ni...

tu rumah Nokia yang nombor berapa??? ke roboh lagi yang dah siap hari tu??
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline che

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1058
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: PDGCC
  • Handicap: 23
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #32 on: July 13, 2010, 05:43:06 PM »
Staffield!!

Dah cadangan ditutup.... kalau buka lama2 tah apa2 lagi yg kuar!!

Amacam MFG? What are you waiting for?

Tp kalau buat weekday... mmg korang dengki laaa, saja x nak aku join kan? kan?

azizi

  • Guest
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #33 on: July 13, 2010, 09:28:49 PM »
haha... last nick lepas ni tak tukar dah... sorry MFG for the confusion i caused, its just a reminder to myself not to be a foul-mouth (or foul-type) in the future...

i wish u have one more chance to change your nick ... hehe tak kan selamanya nak jadi P!@#k*( Ay$# ....

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #34 on: July 13, 2010, 11:13:01 PM »
SETELAH DI PERKENANGKAN OLEH WALI2 URUS..MASJOKO N WAK MUSTAR...MAKA DGN INI SAYA ISTIHAR KAN BAHAWA G2G YG KE 13 NI AKAN DI ADAKAN DI STAFFIELD GOLF
& COUNTRY CLUB..HARI..TARIKH AND WAKTU NYER AKAN DI BERITAHU KELAK UNTUK MEMBERI KAN PIHAK2 BERKUASA YANG BERTUGAS BAGI MENDAPATKAN DETAIL2 YG DIPERLUKAN..


SEKIAN ...

YG BERTUGAS

SILVERBOY.... >:D >:D

Offline alongjr

  • Newbie
  • Posts: 4
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: kss
  • Handicap: 11
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #35 on: July 14, 2010, 03:04:13 AM »
yeh,yeh...stafield!!! xpnh main kt sana...org baru cm sya ni bole? ;D
Taylormade r7 425
Bridgestone 15' 18'
Mizuno Mp32(best woo!!)
Titliest Vokey 52' 56'
Bertinardi Putter
Pro V1

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #36 on: July 14, 2010, 03:13:50 AM »
KITE AKAN BERPUASA PADA 11/08/10...SO TARIKH YG AVAILABLE ADALAH PADA 07/08/10 SABTU ATAU 08/08/10 AHAD.....SO INI SAJA LA TARIKH2 YANG SAYA RASA SESUAI...IF NAK BT CEPAT NANTI TAKUT X SEMPAT MASA LAK NANTI...TEMPAT LAK  TERPULANG PADA MAJORITI LAA...BUT IF NAK BT KT STAFFIELD SAYA DENGAN INI RELA MENGHULURKAN LEHER UTK MENGUSAHAKAN NYERR.... >:D >:D

Buat makluman semua ... Kemungkinan saya akan ke tanah Jawa tanggal 1 Augustus sehingga 5 Augustus .... Bkn apa, si Nokia ni, suruh saya pi tgk rumah dia yg tak siap2 ....  ;)

Bro,
Jangan lupa "Zakat"....
Dah nak puasa ni...

tu rumah Nokia yang nombor berapa??? ke roboh lagi yang dah siap hari tu??

ermmm, ni yg no 2 man, alaa, yg kat sempadan bgr-bndg tu la,  no 1 yg sy namakan "teratak dita" tu da kena badai,
yg umah no2 nie pun kena ribut katrina sket, tp sy suh org bikin balik.... ni yg
mintak tlg bapak MFG gi tgk2kan.... lu nye rumah yg da siap tu xnak
wat tambahan ke ? tambah wat gazebo kat tepi umah ke ;)
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #37 on: July 14, 2010, 09:31:14 AM »
KITE AKAN BERPUASA PADA 11/08/10...SO TARIKH YG AVAILABLE ADALAH PADA 07/08/10 SABTU ATAU 08/08/10 AHAD.....SO INI SAJA LA TARIKH2 YANG SAYA RASA SESUAI...IF NAK BT CEPAT NANTI TAKUT X SEMPAT MASA LAK NANTI...TEMPAT LAK  TERPULANG PADA MAJORITI LAA...BUT IF NAK BT KT STAFFIELD SAYA DENGAN INI RELA MENGHULURKAN LEHER UTK MENGUSAHAKAN NYERR.... >:D >:D

Buat makluman semua ... Kemungkinan saya akan ke tanah Jawa tanggal 1 Augustus sehingga 5 Augustus .... Bkn apa, si Nokia ni, suruh saya pi tgk rumah dia yg tak siap2 ....  ;)

Bro,
Jangan lupa "Zakat"....
Dah nak puasa ni...

tu rumah Nokia yang nombor berapa??? ke roboh lagi yang dah siap hari tu??

ermmm, ni yg no 2 man, alaa, yg kat sempadan bgr-bndg tu la,  no 1 yg sy namakan "teratak dita" tu da kena badai,
yg umah no2 nie pun kena ribut katrina sket, tp sy suh org bikin balik.... ni yg
mintak tlg bapak MFG gi tgk2kan.... lu nye rumah yg da siap tu xnak
wat tambahan ke ? tambah wat gazebo kat tepi umah ke ;)

bro,

rumah gua tu takde buat apa pun...kalau roboh pun, roboh la...
gua ingat next time dok hotel aje lah...maintenance tinggi la nak jaga rumah...dah la kat sana hujan, ribut, banjir memanjang je...

***letih dah ****
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #38 on: July 14, 2010, 09:55:02 AM »
Buat makluman semua ... Kemungkinan saya akan ke tanah Jawa tanggal 1 Augustus sehingga 5 Augustus .... Bkn apa, si Nokia ni, suruh saya pi tgk rumah dia yg tak siap2 ....  ;)

Bro,
Jangan lupa "Zakat"....
Dah nak puasa ni...

tu rumah Nokia yang nombor berapa??? ke roboh lagi yang dah siap hari tu??

ermmm, ni yg no 2 man, alaa, yg kat sempadan bgr-bndg tu la,  no 1 yg sy namakan "teratak dita" tu da kena badai,
yg umah no2 nie pun kena ribut katrina sket, tp sy suh org bikin balik.... ni yg
mintak tlg bapak MFG gi tgk2kan.... lu nye rumah yg da siap tu xnak
wat tambahan ke ? tambah wat gazebo kat tepi umah ke ;)

bro,

rumah gua tu takde buat apa pun...kalau roboh pun, roboh la...
gua ingat next time dok hotel aje lah...maintenance tinggi la nak jaga rumah...dah la kat sana hujan, ribut, banjir memanjang je...

***letih dah ****


Nokia! Pak Ahman kita ni .. Orgnya emang pintar donk!!!

Setakat sebuah rumah, manalah cukup nak humban golf bag bebanyak tu... Kalau tambah gazebo pun, rasanya tak cukup tempat nak isikan golf bag tu sume... Maklum ajalah, Pak Ahman kita ni memang jaga rapi golf2 bag dia.... Setiap golf bag tu, dia kena cek satu persatu dan pada waktu yg berbeza.... Entah apa dia cek pun saya tak taw. Beraneka jenis pulak tu golf2 bag dia... Pergh!!! Saya tgk koleksi golf2 bag dia pun boley naik geram!!!  :o Tapi apakan daya, saya ni hanya seorg penjaga rumah ....  :(

So umah awak ni,  awak nak buat camne? ... Nak luaskan ruang ke? Tambah kamar ke?

Awak nya style cek golf2 bag camne pulak? Satu kali cek sume skali ke camne? Faham2 ajakan ... Waktu yg sediada time kat sana singkat sgt, manalah cukup time nak cek sume golf2 bag ... skali harong je!!! Hemat waktu lho!!! .... Tapi golf bag collection awak pun, saya tgk pun....terserdik di hati sanubari saya, teringin nak gak!!!  ;D

Pepepun ... roger sama saya k!!!

Yg turut perintah!
Feeling Good in Bogor!
 


Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #39 on: July 14, 2010, 10:21:56 AM »
update GTG the 13th.....td sy bru info 5zal....pasal date 7 atau 8hb kat staffield...7hb dah ada 1 tmnt kat sana,so tak blh msuk lg,capasiti tak cukup...hari ahad,too bad....manager dia bgtau...comm(member) tak bagi buat tmnt pada ahad terakhir,sebelum puasa sbb member2 semua nak lepas gian wkend b4 puasa...nanti ada conflict plak...jadi kedua2 tarikh tu tak blh buat tmnt kat staffield,kecuali,kita dtg main tanpa bgtau kita ada site tmnt...harap maklum...tq
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #40 on: July 14, 2010, 10:37:33 AM »
update GTG the 13th.....td sy bru info 5zal....pasal date 7 atau 8hb kat staffield...7hb dah ada 1 tmnt kat sana,so tak blh msuk lg,capasiti tak cukup...hari ahad,too bad....manager dia bgtau...comm(member) tak bagi buat tmnt pada ahad terakhir,sebelum puasa sbb member2 semua nak lepas gian wkend b4 puasa...nanti ada conflict plak...jadi kedua2 tarikh tu tak blh buat tmnt kat staffield,kecuali,kita dtg main tanpa bgtau kita ada site tmnt...harap maklum...tq

BERITA TERKINI DR PERUTUSAN YG MERISIK DI STAFFIELD SUDAH PULANG DENGAN BERITA YG AMAT DUKACITA....

STAFFIELD TAK BOLEH....KENA CARI GOLF CLUB LAIN....

Online JK

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1751
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • mariiiiii mariii layan
  • Club: DANAU UKM
  • Handicap: 12
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #41 on: July 14, 2010, 10:54:16 AM »
update GTG the 13th.....td sy bru info 5zal....pasal date 7 atau 8hb kat staffield...7hb dah ada 1 tmnt kat sana,so tak blh msuk lg,capasiti tak cukup...hari ahad,too bad....manager dia bgtau...comm(member) tak bagi buat tmnt pada ahad terakhir,sebelum puasa sbb member2 semua nak lepas gian wkend b4 puasa...nanti ada conflict plak...jadi kedua2 tarikh tu tak blh buat tmnt kat staffield,kecuali,kita dtg main tanpa bgtau kita ada site tmnt...harap maklum...tq

BERITA TERKINI DR PERUTUSAN YG MERISIK DI STAFFIELD SUDAH PULANG DENGAN BERITA YG AMAT DUKACITA....

STAFFIELD TAK BOLEH....KENA CARI GOLF CLUB LAIN....

Kuala Kubu Bharu lerrrrr...yg dulu kensel tuu..

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #42 on: July 14, 2010, 11:14:13 AM »
update GTG the 13th.....td sy bru info 5zal....pasal date 7 atau 8hb kat staffield...7hb dah ada 1 tmnt kat sana,so tak blh msuk lg,capasiti tak cukup...hari ahad,too bad....manager dia bgtau...comm(member) tak bagi buat tmnt pada ahad terakhir,sebelum puasa sbb member2 semua nak lepas gian wkend b4 puasa...nanti ada conflict plak...jadi kedua2 tarikh tu tak blh buat tmnt kat staffield,kecuali,kita dtg main tanpa bgtau kita ada site tmnt...harap maklum...tq

BERITA TERKINI DR PERUTUSAN YG MERISIK DI STAFFIELD SUDAH PULANG DENGAN BERITA YG AMAT DUKACITA....

STAFFIELD TAK BOLEH....KENA CARI GOLF CLUB LAIN....

Kuala Kubu Bharu lerrrrr...yg dulu kensel tuu..

kuala kubu tmpt makan agak kesusahan sgt la broo....br blk survey niii...hehehe.... >:D >:D

Offline raj

  • Newbie
  • Posts: 38
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Golf Di-Raja Pekan
  • Handicap: 24
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #43 on: July 14, 2010, 11:52:21 AM »
aku nak try hadirkan diri / join kali ni...kalau buleh la...sebab kdg2 tu masa dan keadaan x menyebelahi....

azizi

  • Guest
Re: 13th KAKIGOLF G2G ....
« Reply #44 on: July 14, 2010, 02:25:44 PM »
aisey tak jadi staffield ke           :-* :-* :-* :-* :-*