Author Topic: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!  (Read 18959 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« on: July 13, 2010, 11:50:59 PM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG
02.
03.
04.

05.
06.
07.
08.

09.
10.
11.
12.

Sambung!!

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #1 on: July 13, 2010, 11:58:12 PM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG
02.Rochie
03.
04.

05.
06.
07.
08.

09.
10.
11.
12.

Sambung!!
harap harap champion kali ni...hahaha..MO where are U?...

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #2 on: July 13, 2010, 11:59:43 PM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG
02.DADDYJOE
03.
04.

05.
06.
07.
08.

09.
10.
11.
12.

Sambung!!
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #3 on: July 14, 2010, 12:10:44 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member)
02. Rochie (Monterez Member)
03. DADDYJOE
04.

05.
06.
07.
08.

09.
10.
11.
12.

Sambung!!

Offline Dio

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 188
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #4 on: July 14, 2010, 12:43:38 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member)
02. DADDYJOE
03.
04.

05. Rochie (Monterez Member)
06.
07.
08.

09.
10.
11.
12.

Sambung!!
Boss just a suggestion sbb i think each flight needs a member for the special rate right? Nnt flight list buat lain la amacam?

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #5 on: July 14, 2010, 01:22:51 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member)
02. DADDYJOE
03.
04.

05. Rochie (Monterez Member)
06.
07.
08.

09.
10.
11.
12.

Sambung!!
Boss just a suggestion sbb i think each flight needs a member for the special rate right? Nnt flight list buat lain la amacam?
good suggestion....mane lagii kaki golfers yang slalu bikin panas; panas baran, hati panas, panas memanjang ni...di alu alukan untuk memanaskan  flight no 2....hahaha...sembang kene panas gak...tul tak Ajoy, boeing, kerawit, zulsaedden, sidd, alang, stiff, nokia, pakngah, Mo, sutha dan lain lain lagilah..

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #6 on: July 14, 2010, 03:01:55 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member)
02. DADDYJOE
03.
04.

05. Rochie (Monterez Member)
06.
07.
08.

09.
10.
11.
12.

Sambung!!
Boss just a suggestion sbb i think each flight needs a member for the special rate right? Nnt flight list buat lain la amacam?
good suggestion....mane lagii kaki golfers yang slalu bikin panas; panas baran, hati panas, panas memanjang ni...di alu alukan untuk memanaskan  flight no 2....hahaha...sembang kene panas gak...tul tak Ajoy, boeing, kerawit, zulsaedden, sidd, alang, stiff, nokia, pakngah, Mo, sutha dan lain lain lagilah..

sakit siku la !!!! mcm perli jer bro....   >:(
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Offline Sutha

  • Crazy Indian Golfer
  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 306
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #7 on: July 14, 2010, 10:16:32 AM »
Please put me in and also kindly confirm a date so that arrangements can be made for my leave

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #8 on: July 14, 2010, 10:21:39 AM »
Please put me in and also kindly confirm a date so that arrangements can be made for my leave

Date/Day: 26th July 2010/Monday
Time: 2:00 PM

As per your suggestion, it'll be on a Monday .....  ;)


Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #9 on: July 14, 2010, 10:22:56 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member)
02. DADDYJOE
03.
04.

05. Rochie (Monterez Member)
06.
07.
08.

09. Sutha (Monterez Member)
10.
11.
12.

Sambung!!

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #10 on: July 14, 2010, 10:25:35 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member)
02. DADDYJOE
03.
04.

05. Rochie (Monterez Member)
06.AJOY (masyukkk)5wd,7i,9i,52*,60*wedges.
07.
08.

09.
10.
11.
12.

Sambung!!
Boss just a suggestion sbb i think each flight needs a member for the special rate right? Nnt flight list buat lain la amacam?
good suggestion....mane lagii kaki golfers yang slalu bikin panas; panas baran, hati panas, panas memanjang ni...di alu alukan untuk memanaskan  flight no 2....hahaha...sembang kene panas gak...tul tak Ajoy, boeing, kerawit, zulsaedden, sidd, alang, stiff, nokia, pakngah, Mo, sutha dan lain lain lagilah..
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #11 on: July 14, 2010, 10:32:04 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah kalau seflight ngn members ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member) - Driver, Hybrid 18.5*, 7i, PW & Putter
02. DADDYJOE
03.
04.

05. Rochie (Monterez Member)
06. AJOY - 5wd, 7i, 9i, 52* & 60*wedges
07.
08.

09. Sutha (Monterez Member)
10.
11.
12.

Sambung!!
« Last Edit: July 14, 2010, 10:35:36 AM by mrfeelgood »

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #12 on: July 14, 2010, 10:39:38 AM »
Ajoy...putting jangan la ko pakai 60* wedge.....bikin hati aku panas je woii...

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #13 on: July 14, 2010, 10:47:21 AM »
Ajoy...putting jangan la ko pakai 60* wedge.....bikin hati aku panas je woii...
kalau camtu...kita main ON jer given...tha ha ha...
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #14 on: July 14, 2010, 10:55:37 AM »
Ajoy...putting jangan la ko pakai 60* wedge.....bikin hati aku panas je woii...
kalau camtu...kita main ON jer given...tha ha ha...
ssshhhhh...jangan cakap kuat kuat ...nanti flight lain tahu...