Author Topic: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!  (Read 18960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #75 on: July 25, 2010, 10:45:30 PM »
even with 14 clubs I got slaughtered, with only 5 clubs...I will be minced meat. I will join you guys for teh tarik only lah after the game! (errr...how many clubs should I bring ah?)

I tot u HC 9?

mmgla, utk 6lubang pertama jer la, keh3x  ( jgn mara pakngah ) ;D  :P ;D
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #76 on: July 26, 2010, 12:58:01 AM »
even with 14 clubs I got slaughtered, with only 5 clubs...I will be minced meat. I will join you guys for teh tarik only lah after the game! (errr...how many clubs should I bring ah?)
belum cuba belum tahu...

APE ADEHAL....

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #77 on: July 26, 2010, 01:09:03 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah kalau seflight ngn members ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member) - Driver, Hybrid 18.5*, 7i, PW & Putter
02. DADDYJOE -  Driver,7wood,7iron,PW & Putter
03. Crazy J - 7wood, 7i, PW, 60deg & Putter
04. IrwanMonterez ... Tak dpt joint!!!

05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Bujal - tak dapat join
08. AP

09. Sutha (Monterez Member)
10. Mo
11. Zooloo
12. Nokia737

13. ibm632 (Monterez member)
14. jryeopdgreat - Driver ular,5i,7i,SW & Oddessy W Hot
15.
16.

******************************************************************************

Masih ada 4 lagi slot kosong!!! Ada sesaper yg sudi?

And kpd semua yg akan bertarung esok ... Make sure there are only 5 clubs in your golf bag!!!

on behalf,
Bujal terpaksa tarik diri from this outing coz he involved in an accident right now...

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #78 on: July 26, 2010, 08:17:04 AM »
AP: apa yg tinggal? duit seposen dlm poket pun takdak yg tinggal kalau pakngah join benda ni.
MFG: memang la hc 9, tapi tu bila beg golf tu lengkap dgn alatan perang. bila ada 5 batang jer, betoi2 handicap la jadinya.
nokia: apa lak 6 lubang yg pertama....first 2 holes dah hancuss, tak bulih carry handicap.

conclusion: sessi teh tarikh jugak kita jumpak.
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #79 on: July 26, 2010, 08:20:11 AM »
AP: apa yg tinggal? duit seposen dlm poket pun takdak yg tinggal kalau pakngah join benda ni.
MFG: memang la hc 9, tapi tu bila beg golf tu lengkap dgn alatan perang. bila ada 5 batang jer, betoi2 handicap la jadinya.
nokia: apa lak 6 lubang yg pertama....first 2 holes dah hancuss, tak bulih carry handicap.

conclusion: sessi teh tarikh jugak kita jumpak.

pakngap....kl x main 2...blh jgn bt bising2 x???hehehehehe >:D >:D

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #80 on: July 26, 2010, 09:37:44 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah kalau seflight ngn members ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member) - Driver, Hybrid 18.5*, 7i, PW & Putter
02. DADDYJOE -  Driver,7wood,7iron,PW & Putter
03. Crazy J - 7wood, 7i, PW, 60deg & Putter
04. jryeopdgreat - Driver ular,5i,7i,SW & Oddessy W Hot

05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Nokia737
08. AP

09. Sutha (Monterez Member)
10. Mo
11. Zooloo
12. ibm632 (Monterez member)

******************************************************************************

Disebabkan ada dua org yg terpaksa menarik diri, maka flight arrangement ada lah seperti di atas.

Harap maklum!


Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #81 on: July 26, 2010, 10:18:32 AM »
is it mode of play same like before?....RM1 for 1 stroke extra...

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #82 on: July 26, 2010, 10:33:58 AM »
is it mode of play same like before?....RM1 for 1 stroke extra...

Yes!!!

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #83 on: July 26, 2010, 10:55:49 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah kalau seflight ngn members ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member) - Driver, Hybrid 18.5*, 7i, PW & Putter
02. DADDYJOE -  Driver,7wood,7iron,PW & Putter
03. Crazy J - 7wood, 7i, PW, 60deg & Putter
04. jryeopdgreat - Driver ular,5i,7i,SW & Oddessy W Hot

05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Nokia737
08. AP

09. Sutha (Monterez Member)
10. Mo
11. Zooloo
12. ibm632 (Monterez member)

******************************************************************************

Disebabkan ada dua org yg terpaksa menarik diri, maka flight arrangement ada lah seperti di atas.

Harap maklum!
dalam flight aku ni ade Nilai G2G champion & 1st runner up rupanya....mmmmm....

APE ADEHAL.....

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #84 on: July 26, 2010, 10:59:24 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah kalau seflight ngn members ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member) - Driver, Hybrid 18.5*, 7i, PW & Putter
02. DADDYJOE -  Driver,7wood,7iron,PW & Putter
03. Crazy J - 7wood, 7i, PW, 60deg & Putter
04. jryeopdgreat - Driver ular,5i,7i,SW & Oddessy W Hot

05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Nokia737
08. AP

09. Sutha (Monterez Member)
10. Mo
11. Zooloo
12. ibm632 (Monterez member)

******************************************************************************

Disebabkan ada dua org yg terpaksa menarik diri, maka flight arrangement ada lah seperti di atas.

Harap maklum!
dalam flight aku ni ade Nilai G2G champion & 1st runner up rupanya....mmmmm....

APE ADEHAL.....

Soghang U-54, soghang lagi OKU, apedehal rochie oiiiii !!!! kah3x  ;D ;D ;D
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #85 on: July 26, 2010, 11:03:53 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah kalau seflight ngn members ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member) - Driver, Hybrid 18.5*, 7i, PW & Putter
02. DADDYJOE -  Driver,7wood,7iron,PW & Putter
03. Crazy J - 7wood, 7i, PW, 60deg & Putter
04. jryeopdgreat - Driver ular,5i,7i,SW & Oddessy W Hot

05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Nokia737
08. AP

09. Sutha (Monterez Member)
10. Mo
11. Zooloo
12. ibm632 (Monterez member)

******************************************************************************

Disebabkan ada dua org yg terpaksa menarik diri, maka flight arrangement ada lah seperti di atas.

Harap maklum!
dalam flight aku ni ade Nilai G2G champion & 1st runner up rupanya....mmmmm....

APE ADEHAL.....

Soghang U-54, soghang lagi OKU, apedehal rochie oiiiii !!!! kah3x  ;D ;D ;D

Errrrr!!! Korunk taw tak Budusiam ni main brapa ni? .... Takut tesilap letak kandang ... Sbb yg 3 lain yg ada dlm flight ni ........ faham2 je lah!!

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #86 on: July 26, 2010, 11:17:06 AM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah kalau seflight ngn members ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member) - Driver, Hybrid 18.5*, 7i, PW & Putter
02. DADDYJOE -  Driver,7wood,7iron,PW & Putter
03. Crazy J - 7wood, 7i, PW, 60deg & Putter
04. jryeopdgreat - Driver ular,5i,7i,SW & Oddessy W Hot

05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Nokia737
08. AP

09. Sutha (Monterez Member)
10. Mo
11. Zooloo
12. ibm632 (Monterez member)

******************************************************************************

Disebabkan ada dua org yg terpaksa menarik diri, maka flight arrangement ada lah seperti di atas.

Harap maklum!
dalam flight aku ni ade Nilai G2G champion & 1st runner up rupanya....mmmmm....

APE ADEHAL.....

Soghang U-54, soghang lagi OKU, apedehal rochie oiiiii !!!! kah3x  ;D ;D ;D

Errrrr!!! Korunk taw tak Budusiam ni main brapa ni? .... Takut tesilap letak kandang ... Sbb yg 3 lain yg ada dlm flight ni ........ faham2 je lah!!
BOS....
diam tu tanda setuju...ape adehal...

Offline budusiam

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 259
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 18
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #87 on: July 26, 2010, 12:44:21 PM »
Date/Day: 26th July/Monday
Venue: Monterez GC
Time: 2:00 PM

Kalau ada memana KakiGolfers yg juga member Monterez, amat di alu alukan "jointers" sbb Mondays boley dpt rate murah kalau seflight ngn members ... RM38/= je .............. Jom!

01. MFG (Monterez Member) - Driver, Hybrid 18.5*, 7i, PW & Putter
02. DADDYJOE -  Driver,7wood,7iron,PW & Putter
03. Crazy J - 7wood, 7i, PW, 60deg & Putter
04. jryeopdgreat - Driver ular,5i,7i,SW & Oddessy W Hot

05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Nokia737
08. AP

09. Sutha (Monterez Member)
10. Mo
11. Zooloo
12. ibm632 (Monterez member)

******************************************************************************

Disebabkan ada dua org yg terpaksa menarik diri, maka flight arrangement ada lah seperti di atas.

Harap maklum!
dalam flight aku ni ade Nilai G2G champion & 1st runner up rupanya....mmmmm....

APE ADEHAL.....

Soghang U-54, soghang lagi OKU, apedehal rochie oiiiii !!!! kah3x  ;D ;D ;D

Errrrr!!! Korunk taw tak Budusiam ni main brapa ni? .... Takut tesilap letak kandang ... Sbb yg 3 lain yg ada dlm flight ni ........ faham2 je lah!!
BOS....
diam tu tanda setuju...ape adehal...


budusiam main 18 boss...xpela boss, sya ikut lah kandang mana pun huhu... >:D >:D >:D

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #88 on: July 26, 2010, 09:29:14 PM »
Skor utk hari ni:

AP: 13/83/70/(-1)
Siva: 9/80/71/(0)
Sutha: 15/88/72/(+1)
Nokia: 16/88/72/(+1)
MFG: 18/90/72/(+1)
Zooloo: 24/96/72/(+1)
Mo: 24/97/73/(+2)
DaddyJoe: 24/98/74/(+2)
Rochie: 18/92/74/(+3)
Budusiam: 21/97/76/(+5)
Azhar: 24/103/79/(+8)
IBM632: 24/108/84/(+13)

* Nota
Nama: Handicap of the Day/Gross Score/Nett Score/ (+ or - Par Golf)

- Pemenang adalah, tak lain tak bukan, AP.
- Improved Skor terbagus ialah Siva .... Gross Score 80 tuuu!!!
- IBM walaupun skor dia 108, tapi jgn tertipu dgn skor dia ni.... First 9, skor dia 61 ... Tapi lepas beritau dia yg 1 stroke melebihi dpd Par = RM1, skor 2nd 9 dia trus turun ke 47! (Dia ni bukan apa .... Dia nak amik "handicap test", dia kenalah submit 10 skor kad ... Biasalah kategori boya lah katakan ... nak submit skor kad utk HC test je, submit yg teruk2!!!)
 
« Last Edit: July 26, 2010, 09:30:52 PM by mrfeelgood »

Offline zooloo

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRTU
  • Handicap: 20
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #89 on: July 26, 2010, 09:42:05 PM »
Skor utk hari ni:

AP: 13/83/70/(-1)
Siva: 9/80/71/(0)
Sutha: 15/88/72/(+1)
Nokia: 16/88/72/(+1)
MFG: 18/90/72/(+1)
Zooloo: 24/96/72/(+1)
Mo: 24/97/73/(+2)
DaddyJoe: 24/98/74/(+2)
Rochie: 18/92/74/(+3)
Budusiam: 21/97/76/(+5)
Azhar: 24/103/79/(+8)
IBM632: 24/108/84/(+13)

* Nota
Nama: Handicap of the Day/Gross Score/Nett Score/ (+ or - Par Golf)

- Pemenang adalah, tak lain tak bukan, AP.
- Improved Skor terbagus ialah Siva .... Gross Score 80 tuuu!!!
- IBM walaupun skor dia 108, tapi jgn tertipu dgn skor dia ni.... First 9, skor dia 61 ... Tapi lepas beritau dia yg 1 stroke melebihi dpd Par = RM1, skor 2nd 9 dia trus turun ke 47! (Dia ni bukan apa .... Dia nak amik "handicap test", dia kenalah submit 10 skor kad ... Biasalah kategori boya lah katakan ... nak submit skor kad utk HC test je, submit yg teruk2!!!)
Salam.To Nokia,Sutha and Mo...thanks for an interesting game.....special thanks to Mo and Nokia,without them,we won't enjoy our dinner!!Nokia,you still got it..walau pun ada Tennis elbow...hehe.Mo..your putting is superb,the pro sure is a big help!!