Author Topic: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!  (Read 19046 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #90 on: July 26, 2010, 09:48:16 PM »
To the KakiGolfers who took part in this event ..... A Big Thank You for your participation... We had great fun!!!

Hmmmm!!!! Maybe next time, up from RM1/= to RM2/= per stroke? Besar skit pool .. Hehehe!!!   ;D

(Terperanjat gak golfers lain tgk kita sume ada 5 clubs je dlm golf bag!!!!)  8) 8) 8)

Offline egon138

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 74
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #91 on: July 26, 2010, 10:11:02 PM »
MFG = 90... huh sikit lagi bro.... berkesan pesanan irwan kat ko.. taniah bro...

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #92 on: July 26, 2010, 10:18:24 PM »
Dah 3 hari  aku follow MFG,nak mintak stroke....1 stroke pun dia tak bagi!Ini tidak adil!!!!! Loe mau gwe potong ka, loe maw potong sndiri>:D
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Offline JK

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1751
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • mariiiiii mariii layan
  • Club: DANAU UKM
  • Handicap: 12
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #93 on: July 26, 2010, 10:54:57 PM »
MFG = 90... huh sikit lagi bro.... berkesan pesanan irwan kat ko.. taniah bro...
tahniah MFG..sudah boleh potong HCP 22 to 18

Offline A P

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 228
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRTU
  • Handicap: 15
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #94 on: July 26, 2010, 11:08:22 PM »
Nokia. Cis! Ko larik ya? Aku ingat nak bg ko 5-5 td. Menolak tuah betul.
Tapi tadi kita silap pilih hari. Kita sudah main hari Siva bukan hari senin. 11 par dia. Sakit blkg aku. Stroke banyaaaaak. Sib baik 2nd 9 dia pulang balik. dapatlah bernafas. Yg budusiam, puas kita kenen2, tak makan saman sbb dia x nak main bacarrat.

AP (menang singgit...)
A P

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #95 on: July 26, 2010, 11:13:51 PM »
Dah 3 hari  aku follow MFG,nak mintak stroke....1 stroke pun dia tak bagi!Ini tidak adil!!!!! Loe mau gwe potong ka, loe maw potong sndiri>:D

Aduh!!! Melayu! Melayu ... Asik nak mintak subsidi jer .... Pi lah praktis lagi ............  >:D >:D >:D

(PakNgah pun bagi aku stroke!!!!  :) 8) )   

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #96 on: July 26, 2010, 11:14:56 PM »
MFG = 90... huh sikit lagi bro.... berkesan pesanan irwan kat ko.. taniah bro...
tahniah MFG..sudah boleh potong HCP 22 to 18

Aku cek balik smula skor kad .... Daddyjoe silap kira, sepatutnya skor aku 98 ....

Offline JK

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1751
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • mariiiiii mariii layan
  • Club: DANAU UKM
  • Handicap: 12
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #97 on: July 26, 2010, 11:17:52 PM »
MFG = 90... huh sikit lagi bro.... berkesan pesanan irwan kat ko.. taniah bro...
tahniah MFG..sudah boleh potong HCP 22 to 18

Aku cek balik smula skor kad .... Daddyjoe silap kira, sepatutnya skor aku 98 ....
aik 98 ke 89

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #98 on: July 26, 2010, 11:18:51 PM »
MFG = 90... huh sikit lagi bro.... berkesan pesanan irwan kat ko.. taniah bro...
tahniah MFG..sudah boleh potong HCP 22 to 18

Aku cek balik smula skor kad .... Daddyjoe silap kira, sepatutnya skor aku 98 ....
aik 98 ke 89

Iskh! Iskh!!! Manade ...Aku tak penah break 90 punnn!!!

Offline egon138

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 74
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #99 on: July 27, 2010, 12:04:08 AM »
5 club MFG = 90... kalau full set = ??? perghhh....

LARIIII

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #100 on: July 27, 2010, 12:18:43 AM »
Nokia. Cis! Ko larik ya? Aku ingat nak bg ko 5-5 td. Menolak tuah betul.
Tapi tadi kita silap pilih hari. Kita sudah main hari Siva bukan hari senin. 11 par dia. Sakit blkg aku. Stroke banyaaaaak. Sib baik 2nd 9 dia pulang balik. dapatlah bernafas. Yg budusiam, puas kita kenen2, tak makan saman sbb dia x nak main bacarrat.

AP (menang singgit...)
lajunya si nokia ni lari....nak balik awal lah konon...nampak je aku terus lari nyorok belakang buggy...pastu mintak tolong ngan bro zooloo suruh cakap dia takde....

dalam kalender pun dah tersurat hari ini hari Siva bukan hari Isnin....depan belakang badan aku sakit ni bang aji ooi...

takpe budusiam lain hari dia bawak putter....so ...dia bleh main bacarrat..

Rochie (koyak rabak)
« Last Edit: July 27, 2010, 12:21:47 AM by rochie »

Offline rochie

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1061
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez, Kg Kuantan
  • Handicap: 13
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #101 on: July 27, 2010, 12:31:06 AM »


05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Nokia737 sudah lari...replace with Siva Senin..
08. AP


******************************************************************************

dalam flight aku ni ade Nilai G2G champion & 1st runner up rupanya (tp dah lari plak)....mmmmm....

APE ADEHAL.....

Soghang U-54, soghang lagi OKU, apedehal rochie oiiiii !!!! kah3x  ;D ;D ;D

Offline A P

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 228
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRTU
  • Handicap: 15
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #102 on: July 27, 2010, 12:40:41 AM »

05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Nokia737 sudah lari...replace with Siva Senin..
08. AP


******************************************************************************

dalam flight aku ni ade Nilai G2G champion & 1st runner up rupanya (tp dah lari plak)....mmmmm....

APE ADEHAL.....
Soghang U-54, soghang lagi OKU, apedehal rochie oiiiii !!!! kah3x  ;D ;D ;D

Takder maknanya Nokia, dgn U-54 pun ko larik!

AP (ombak besar kapal x karam inikan pulak arus di sungai)
A P

Offline SIDD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 220
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 18
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #103 on: July 27, 2010, 03:43:57 AM »
Terimakasih Kawan2 semua. I played my personal best today. Dah saya framekan score card tu.

AP - Abang Haji pemurah dan baik hati . Tapi bakar tetap bakar. Up yer............ >:D >:D >:D

Rochie -  Paling pemurah dan good sparing partner. Up yer.......... >:D >:D >:D >:D

Budusiam - Mental kuat dan kalis api. ;D ;D ;D


Thank you all......

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: 2nd KAKIGOLF 5 CLUB CHALLENGE!!!
« Reply #104 on: July 27, 2010, 03:59:21 AM »

05. Rochie (Monterez Member)
06. Budusiam
07. Nokia737 sudah lari...replace with Siva Senin..
08. AP


******************************************************************************

dalam flight aku ni ade Nilai G2G champion & 1st runner up rupanya (tp dah lari plak)....mmmmm....

APE ADEHAL.....
Soghang U-54, soghang lagi OKU, apedehal rochie oiiiii !!!! kah3x  ;D ;D ;D

Takder maknanya Nokia, dgn U-54 pun ko larik!

AP (ombak besar kapal x karam inikan pulak arus di sungai)

sy nie umpama OKU rohingya kat BB Plaza yg dok mintak sedekah tu lah,
tiba2 tenampak penguatkuasa, apa lagi, larilaaaaa, kah3x....
lagipun tmpt sy dah dilorongkan kpd pelarian bgladesh, zaman skang nie,
kebanyakan bgla xtakot dgn penguatkuasa, dia NGAP jer, cayala siva,
lu telah menjalankan tugas pelarian yg amat baik, NGAP naga2,  >:D >:D >:D
Btw, mmg sronok game arinie, mo , zooloo n sutha, game kita suma lebey kurg jer kan, very entertaining game huh,
2 sunshine n 1 tewas, sgt frenly dgn OKU n mcm kebiasaan, banyak hilai tawa,  ;D ;D ;D
walaupun tepaksa lari dr kandg naga, temasuk lak kandg boya kecik, tp xpe, kandg yg nie xberapa 
mahal sgt tiket nk tgk show, 10hengget jer ( harge OKU lah tue kot )..
Rochie n Hj AP - tggu la baik sepenohnye, pastu nak berkarat ke mendidih ke, i followww  ;)


USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)