Author Topic: BOGOR RAYA  (Read 29202 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: BOGOR RAYA
« Reply #75 on: October 22, 2009, 09:57:25 AM »
Moya,

Poning gue nak pusing dan lipat lidah...heheheheh...

3 more days to go...
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: BOGOR RAYA
« Reply #76 on: October 22, 2009, 11:01:27 AM »
Moya,

Poning gue nak pusing dan lipat lidah...heheheheh...

3 more days to go...

Haaaaaaaa!!!! Lagi tiiigaaaaaaaaaa haaaariiiiiiiiiiiiii? Eeeeeeeeeeeeee!!! Best nyerrrrr!!!  ;D

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: BOGOR RAYA
« Reply #77 on: October 22, 2009, 04:59:13 PM »
jangan lupa barang2 nih, isi dalam beg dan dalam bakoi:

lampu picit
plaster elastoplast
rokok daun
tembakau jawa
gurih api
minyak cap kapak
ubat nyamuk
buluh runcing
kicap masin
ikan kering
telur rebus
kain pelekat
kopiah
tali kasut spare
ubat sakit perut chi kit tek aun
getah daun rokok
pisau lipat

kalau perlu sangat, bawak lah jugak set kayu golf...

bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: BOGOR RAYA
« Reply #78 on: October 22, 2009, 07:09:59 PM »
jangan lupa barang2 nih, isi dalam beg dan dalam bakoi:

lampu picit
plaster elastoplast
rokok daun
tembakau jawa
gurih api
minyak cap kapak
ubat nyamuk
buluh runcing
kicap masin
ikan kering
telur rebus
kain pelekat
kopiah
tali kasut spare
ubat sakit perut chi kit tek aun
getah daun rokok
pisau lipat

kalau perlu sangat, bawak lah jugak set kayu golf...


Iskhh! Iskhh! Pak Ngah!!! ..... Ada kah? ...... Sejadah ngn tasbih boley takdak dlm list Pak Ngah!!!!

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: BOGOR RAYA
« Reply #79 on: October 22, 2009, 07:11:12 PM »
jangan lupa barang2 nih, isi dalam beg dan dalam bakoi:

lampu picit
plaster elastoplast
rokok daun
tembakau jawa
gurih api
minyak cap kapak
ubat nyamuk
buluh runcing
kicap masin
ikan kering
telur rebus
kain pelekat
kopiah
tali kasut spare
ubat sakit perut chi kit tek aun
getah daun rokok
pisau lipat

kalau perlu sangat, bawak lah jugak set kayu golf...


Lagi satu Pak Ngah!!! Tonic Chap Gajah ... Tak dak gak kah?

Offline shahzi

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 98
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 14
Re: BOGOR RAYA
« Reply #80 on: October 23, 2009, 12:02:13 AM »
Jeles nyer laa aku!!

Kamal - esok jumpa kejap ye. aku nak pass kat hang company profile. ptg2 sikit la ye or malam.
It started 22 years ago as another sports acitivities. But now it became an Obsession!

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: BOGOR RAYA
« Reply #81 on: October 23, 2009, 12:32:34 AM »
Jeles nyer laa aku!!

Kamal - esok jumpa kejap ye. aku nak pass kat hang company profile. ptg2 sikit la ye or malam.

Ptg OK, malam pun OK!! Tapi mesti maw bagi warning dulu ... Kasi sms sama saya dulu!! .. Vokey!!!

Offline shahzi

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 98
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 14
Re: BOGOR RAYA
« Reply #82 on: October 23, 2009, 01:47:31 AM »
Jeles nyer laa aku!!

Kamal - esok jumpa kejap ye. aku nak pass kat hang company profile. ptg2 sikit la ye or malam.

Ptg OK, malam pun OK!! Tapi mesti maw bagi warning dulu ... Kasi sms sama saya dulu!! .. Vokey!!!

letih laa call kau..asyik tak dapat jer! lu berapa no talipon ada?
It started 22 years ago as another sports acitivities. But now it became an Obsession!

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: BOGOR RAYA
« Reply #83 on: October 24, 2009, 08:18:56 PM »
ahli-ahli rombongan bogor, harap dapat tido awai malam ni. make sure bulih bangkit on time isuk. kalau missed flight, sapa susah annti?
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline akhir sharif

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 679
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: KRTU
  • Handicap: 24
Re: BOGOR RAYA
« Reply #84 on: October 24, 2009, 10:05:21 PM »
MFG,

Can you get me club cap for Bogor Raya and Rancamaya? The cap must have prominent golf club name macam that you bought for me Chengkareng and not prominent equipment name like Tetleist macam Jakarta Royale k. All cost and expenses including upah pijet capek mencari will be reimbursed.

Pak Akhir

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: BOGOR RAYA
« Reply #85 on: October 24, 2009, 10:10:12 PM »
MFG,

Can you get me club cap for Bogor Raya and Rancamaya? The cap must have prominent golf club name macam that you bought for me Chengkareng and not prominent equipment name like Tetleist macam Jakarta Royale k. All cost and expenses including upah pijet capek mencari will be reimbursed.

Pak Akhir

Roger the Dodger!!! Kalau ngak lupa iya!!!  ;)

Offline akhir sharif

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 679
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: KRTU
  • Handicap: 24
Re: BOGOR RAYA
« Reply #86 on: October 24, 2009, 10:50:26 PM »
Suruh caddynya ingatin dong.

Pak Akhir

Offline Prosak

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Full Member
  • *******
  • Posts: 138
  • Cookie Points +0/-0
Re: BOGOR RAYA
« Reply #87 on: December 04, 2009, 11:51:04 AM »
Ahman, gue dah pergi chek pagar dan longkang rumah engkau, ok semuanya, tapi ada problem sikit, katanya engkau belum submit plan renovation ke kantor kabupaten bogor. Borang2nya banyak. Kata caddy, ooops, silap, kerani kat situ, engkau kena sign sendiri borang tu sebelum pemilu depan, hujung tahun ini.

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: BOGOR RAYA
« Reply #88 on: December 04, 2009, 02:35:02 PM »
alamak..kena pergi lagi ker?? ;)

tak larat la...ni, kalau sign borang tu, kira boleh settle tak??? ke kena pergi lagi mengadap sesapa??

Thanks bro for taking care of my new 'home'....since rumah tak leh masuk lagi, tempat tinggal sementara dah booking ke belum??
since you dah tolong 1st stage, I need your help to guide me the process untuk settle pasal renovation tu...boleh ikut sekali tak hujung tahun ni???

  :P :P :P
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: BOGOR RAYA
« Reply #89 on: December 04, 2009, 02:41:15 PM »
Ahman, gue dah pergi chek pagar dan longkang rumah engkau, ok semuanya, tapi ada problem sikit, katanya engkau belum submit plan renovation ke kantor kabupaten bogor. Borang2nya banyak. Kata caddy, ooops, silap, kerani kat situ, engkau kena sign sendiri borang tu sebelum pemilu depan, hujung tahun ini.

alamak..kena pergi lagi ker?? ;)

tak larat la...ni, kalau sign borang tu, kira boleh settle tak??? ke kena pergi lagi mengadap sesapa??

Thanks bro for taking care of my new 'home'....since rumah tak leh masuk lagi, tempat tinggal sementara dah booking ke belum??
since you dah tolong 1st stage, I need your help to guide me the process untuk settle pasal renovation tu...boleh ikut sekali tak hujung tahun ni???

  :P :P :P

Alamak bro!!! Hang ni betul-lah ... Rumah Ahman je yg hang tolong cek-kan ek!!! Maklum lah rumah si-Ahman tu bungalow 4-tingkat 10 bilik .. tiap2 bilik boley bawak masuk golf set ...

Aku taw lah rumah aku rumah teres 2 bilik je .... kongsi bilik air pulak tu ...

Kawan ke cam ni ... Gua merajuk ahhh!!! ....