Author Topic: Kuala Terengganu by-election  (Read 4906 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Kuala Terengganu by-election
« Reply #15 on: January 18, 2009, 02:06:05 PM »
UMNO, this is your wake up call..... the longer he stays, he bigger the damage!

I thought the results of the last general elections was their "wake up call" ... Belum sedar2 dari tidor lagi kot!

Another feather in Pakatan's cap, another member in parliment, & a step closer for Anwar!

Hmmm!!! Entah lah!! Dah brapa kali punya wake-up call to UMNO pun tak sedar2 lagi ...  Nak kena electric shock cukup2 baru terjaga kot ... Jgn terlambat bangun dah!!!!!

Offline alvinyap

  • Newbie
  • Posts: 29
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 16
Re: Kuala Terengganu by-election
« Reply #16 on: January 18, 2009, 02:22:59 PM »
In 2008 PAS obtained 31,934 votes
In 2009 PAS obtained 32,883 votes

That's only 949 new votes, despite all the smear campaigns over the internet by pro-Pakatan bloggers and sympathizers.

The Chinese votes remaining with Barisan is interesting. Is this to confrim that they don't trust Anwar? And is this the sign of diminishing support to Pakatan led by Anwar and the odd-couple relationship between PAS & DAP?

Let's Golf!

Offline salleh

  • Newbie
  • Posts: 46
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 20
Re: Kuala Terengganu by-election
« Reply #17 on: January 18, 2009, 02:40:43 PM »
Haaa!!! UMNO kalah?

Adab dan akhlak adalah ibarat pokok dan kemasyhuran adalah seperti bayang-bayang. Tetapi malangnya, kebiasaan orang lebih melihat bayang-bayang daripada pokoknya.

Offline JK

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1751
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • mariiiiii mariii layan
  • Club: DANAU UKM
  • Handicap: 12
Re: Kuala Terengganu by-election
« Reply #18 on: January 18, 2009, 10:20:19 PM »
pada pandangan aku lah..
semasa tempoh kempen banyak keuntungan yg telah diberi kepada orang KT.
tapi org K.ganu dah tau sebab bila ada je pilihanraya kecil baru dapat kemudahan.
so dia cuba buat pembahruan lagi..
le ni saing kawang-kawang semua dah bijak belaka..tu yang jadi org lain MENANG

tapi apa-apa hal..PAS menang

Offline che

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1058
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: PDGCC
  • Handicap: 23
Re: Kuala Terengganu by-election
« Reply #19 on: January 19, 2009, 03:29:56 PM »
Quote
Jgn terlambat bangun dah!!!!!

Next GE... dah kalah pun masih x bangun2 lagi kot ekekeke

Offline salleh

  • Newbie
  • Posts: 46
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 20
Re: Kuala Terengganu by-election
« Reply #20 on: January 19, 2009, 06:04:46 PM »
Quote
Jgn terlambat bangun dah!!!!!

Next GE... dah kalah pun masih x bangun2 lagi kot ekekeke

Rasa2nya sama jugak kut!!! dok tidoq lagi ...
Adab dan akhlak adalah ibarat pokok dan kemasyhuran adalah seperti bayang-bayang. Tetapi malangnya, kebiasaan orang lebih melihat bayang-bayang daripada pokoknya.

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Kuala Terengganu by-election
« Reply #21 on: January 21, 2009, 05:56:13 PM »
Quote
Jgn terlambat bangun dah!!!!!

Next GE... dah kalah pun masih x bangun2 lagi kot ekekeke

Ini kalau dlm bahasa org putih diaorg bilang ... "being in a state of denial" ... huwallahualambisawab!

Offline brabusgolf

  • Newbie
  • Posts: 45
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 12
Re: Kuala Terengganu by-election
« Reply #22 on: January 26, 2009, 06:23:50 PM »
I was at KT in the by-election and saw Anwar, Lim Kit Siang and Raja Petra in action. They didn't move the Chinese voters one bit. Wan Farid won all the votes in town. PAS won because the fence sitters among Malay voters didn't like Wan Farid. So the talk about Anwar, Lim Kit Siang and Raja Petra playing a big role is ridiculous!

Why PR won that election has nothing to do with their vision ... They won it because of BN's stupidity! As long as BN keeps avoiding the real issues, PR will continue to be over glorified with their so-called 'tsunami', and the people will continue to get screwed by all these idiots.

It's as simple as that.

When will BN start to admit that they are at the brink of collapsing?

Offline najeeb

  • Newbie
  • Posts: 29
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Nilai Springs
Re: Kuala Terengganu by-election
« Reply #23 on: January 26, 2009, 06:55:11 PM »
Clueless Umno! Delusional Pakatan!

PR won because of the push factor (i.e hate factor) and not pull factor (i.e love factor)! They won because the Rakyat dah fed-up dgn BN, not so much because of the love for PR. Ini pun bukan sbb bencikan UMNO, but more of bencikan kebodohan sesetengah pemimpin & the blind-loyalty atitude of UMNO members that values self-preservation of one's own position in UMNO than the preservation & the of future of bangsa Melayu!