Author Topic: Malaysiangolfer VS Kakigolf VS Tokey Belt hahaha  (Read 2566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Budakboy

  • Golf Golf Golf and .....
  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1008
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • www.MalaysianGolfer.org
  • Club: KGSS
  • Handicap: 18

Offline IbnuAmeen

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 79
  • Cookie Points +0/-0
Re: Malaysiangolfer VS Kakigolf VS Tokey Belt hahaha
« Reply #1 on: October 11, 2010, 09:42:22 AM »
ni kat mana nih? story lah sikit.
Pemandu: Srixon Z-TI 10.5', Kayu: Callaway Warbird 3 & Bridgestone Super Whopper 5, Besi: Srixon GiE, Putter: Ping Craz-E, Bola: Srixon Trispeed & Precept.

Offline Budakboy

  • Golf Golf Golf and .....
  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1008
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • www.MalaysianGolfer.org
  • Club: KGSS
  • Handicap: 18
Re: Malaysiangolfer VS Kakigolf VS Tokey Belt hahaha
« Reply #2 on: October 11, 2010, 01:28:14 PM »
 :o :oKat KRTU Subang bos hehe, mgu lepas tak salah saya...sapa menang? kalau tanya saya mesti la Malaysiangolfer hehe...kalau tanya MFG mesti la Kakigolf, kalau tanya GiGi Susu mesti la Tokey Belt hahaha...tapi jawapan yang sebenaq semua org tak tau sebab semua dah tak kira point after si Linda Ley dapat Birdey hehehe....frust menonggeng haha... ;D ;D ;D

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Malaysiangolfer VS Kakigolf VS Tokey Belt hahaha
« Reply #3 on: October 13, 2010, 08:14:17 PM »
Petua dan tip-tip nak dapat diskaun...
1) Bila jumpa tokey tali pinggang cakap dia menang pastu gerenti dapat diskaun koman-koman 50%
2) Bila jumpa Budakboy cakap dia menang, pun gerenti dia bagi diskaun lepas tu...
3) MFG jangan cakap dia menang nanti dia diskaun ko punya h/cap (turunkan)

Ha,ha,ha....
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline TeeOff

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 608
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: N/A
  • Handicap: 24
Re: Malaysiangolfer VS Kakigolf VS Tokey Belt hahaha
« Reply #4 on: October 13, 2010, 09:47:18 PM »
ohhh... masa ni aku join ni... baru pakai set baru...
score dah mcm nak perfect game utk snooker ni...

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: Malaysiangolfer VS Kakigolf VS Tokey Belt hahaha
« Reply #5 on: October 19, 2010, 12:50:40 AM »
boyyy....hang semua dh sebut...malaysiangolfer vs kakigolf vs tokey timing belt....1 ja hang lupo....photo shot womennn....hehehehehe.......... >:D >:D

Offline Budakboy

  • Golf Golf Golf and .....
  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1008
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • www.MalaysianGolfer.org
  • Club: KGSS
  • Handicap: 18
Re: Malaysiangolfer VS Kakigolf VS Tokey Belt hahaha
« Reply #6 on: October 28, 2010, 08:21:07 PM »
Aa laa beb! gua lupa lar about the BIRDIE GURL! adoo...sorry ek cik Linda, kalau nak gambaq masuk, kena join team nie lagi next time...the GUGUGAGA TEAM haha...only us know what it mean hehe...(aku pun tak tau  hehe) O0 O0 O0

Offline Budakboy

  • Golf Golf Golf and .....
  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1008
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • www.MalaysianGolfer.org
  • Club: KGSS
  • Handicap: 18
Re: Malaysiangolfer VS Kakigolf VS Tokey Belt hahaha
« Reply #7 on: December 16, 2010, 05:06:21 PM »
 ;)