Author Topic: Once upon a time on a golf course  (Read 2756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Once upon a time on a golf course
« on: October 18, 2010, 11:16:08 PM »
tiga-empat keping foto ni ni dah lama ambik, cuma baru ni nak letak kat sini. bukannya apa, tapi sekadar menjadi contoh teladan untuk para golfers low handicap yg kadang2 tak happy dgn game dia orang, bahawa "seburuk mana anda bermain, ramai lagi orang yang buruk!"  ;D ;D

seorang cikgu tunjukkan cara nak putting kpd muridnya...


...pastu murid pulak tunjuk cara putting yg menjadi...


....last sekali, cikgu kena bayar kat murid!
 
apa punya cikgu daaa!
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Once upon a time on a golf course
« Reply #1 on: October 18, 2010, 11:23:02 PM »

orang pompuan tee off red tee box, tapi satu jantan ni, tee off lagi depan. nice swing tapi, eleh, dah 3rd shot!
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Once upon a time on a golf course
« Reply #2 on: October 18, 2010, 11:28:35 PM »

if you like sands and beaches, you must have liked the water, too!
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Once upon a time on a golf course
« Reply #3 on: October 18, 2010, 11:31:07 PM »

awas, buaya ada di mana-mana....atas buggy, sebalik pokok.
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: Once upon a time on a golf course
« Reply #4 on: October 19, 2010, 12:48:02 AM »

orang pompuan tee off red tee box, tapi satu jantan ni, tee off lagi depan. nice swing tapi, eleh, dah 3rd shot!



lawa pulak gambo ni...siap ada habuk naik sekali 2...camera ape yg pakngah pakai 2???yg penting bkn camera tikam laaaa...

Offline HiRo HisYaMuRA

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 577
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Shank, Duck, Duff, Slice....Dah rasa dah...
  • Handicap: 20
Re: Once upon a time on a golf course
« Reply #5 on: October 19, 2010, 01:27:50 PM »
Macam pernah ku lihat mamat ni....tapi di mana ya???

Kalau dah dekat macam tu apesal tak tee dalam kolam je??
"Air yang tenang......."

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Once upon a time on a golf course
« Reply #6 on: October 19, 2010, 08:23:31 PM »
Macam pernah ku lihat mamat ni....tapi di mana ya???

Kalau dah dekat macam tu apesal tak tee dalam kolam je??
jangan la cakap camtu, kesian kat orang tu, masa ni dia dah 2-down tu!
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: Once upon a time on a golf course
« Reply #7 on: October 20, 2010, 11:45:43 AM »
2 down 4 to go...last2 aku ngap 2 lobang........hahahahahahahaha.....

Offline Budakboy

  • Golf Golf Golf and .....
  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1008
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • www.MalaysianGolfer.org
  • Club: KGSS
  • Handicap: 18
Re: Once upon a time on a golf course
« Reply #8 on: October 28, 2010, 08:25:28 PM »


Macam nie haaa cara yang betoi!!! awat laa teruk sangat nie! dah dekat 100 kali cikgu ajaq! hang tak boleh gak kali nie hang pg terjun KOLAM PAHAMM!!!


Haa pandai pun... ;D


duit duit di mana ko duit!