Author Topic: 14th G2G!!!  (Read 46960 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: 14th G2G!!!
« Reply #15 on: October 25, 2010, 08:26:48 AM »
dear boss..
ni sekadar cadangan.....selepas trip G2G 11th kat pantai lagenda pekan pahang.....tak silap saya dah 2 event G2G di buat di kawasan lembah klang(12th kat nilai spring,13th kat bkt unggul),aritu hari raya event pun kat sini gak..saya rasa elok kiranya kali ni kita buat kat luar(sekadar cadangan) biar member2 kat kawasan tu yg jd organizer..(kalau utara ada sharul....yg selalu byk free masa,slalu jer nak main)...kalau area ipoh ada abangbongsu yg blh jd organizer(maklum lah org pencen..selain main dgn cucu,masa byk ada)...kalau area melaka pun ok...tiara,a famosa ada(suruh org melaka yg organize) jgn asyik2 5zal yg juga kena kerja....tarikh... dlm Nov ni cantek ahhh..Dec kang asyik ujan lak ari2
« Last Edit: October 25, 2010, 08:36:38 AM by AJOY »
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 14th G2G!!!
« Reply #16 on: October 25, 2010, 08:32:30 AM »
sebelah perakkk...dlm cuti sekolah...cantik gak 2...sesambil jenjln...

Offline putrajaya2005

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 486
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 20
Re: 14th G2G!!!
« Reply #17 on: October 25, 2010, 08:42:47 AM »
kalau nk buat kat melaka pun ok gak tp kena pilih tpt yg agak murah la sikit...mcm tiara mmg murah...main weekend pun murah...x sampai pun rm100.....apatah lagi kalau main weekday.....kalau tempat murah..bolehla up sikit.... >:D >:D

Offline azharintra

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 174
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Buat apa pukul kuat-kuat, tapi score.......
  • Handicap: 15
Re: 14th G2G!!!
« Reply #18 on: October 25, 2010, 08:44:40 AM »
OK....aku sokong Ajoy, kita selalu main kat area lembah Klang, cadangan saya pulak kita pilih 2 negeri ni, Kita main kat Melaka ( Orna atau Tiara), atau kat Perak pulak, saya pilih Taiping golf resort ( satahu saya kat Taiping, green fees dia murah ckit kalau weekend, AbangBongsu boleh tolong kawtim kot pasal green fees ni )atau kat Damai laut ke, area Ipoh pun O.k gak, ini cuma cadangan saja Ok......

Offline azharintra

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 174
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Buat apa pukul kuat-kuat, tapi score.......
  • Handicap: 15
Re: 14th G2G!!!
« Reply #19 on: October 25, 2010, 08:51:48 AM »
kalau nk buat kat melaka pun ok gak tp kena pilih tpt yg agak murah la sikit...mcm tiara mmg murah...main weekend pun murah...x sampai pun rm100.....apatah lagi kalau main weekday.....kalau tempat murah..bolehla up sikit.... >:D >:D


Isssh....si putrajaya ni...ckit2 up, ckit2 up, takde la kerja lain dia ni... >:( >:( >:(, main sama je..... ;D ;D ;D

Offline putrajaya2005

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 486
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 20
Re: 14th G2G!!!
« Reply #20 on: October 25, 2010, 08:53:51 AM »
kalau nk buat kat melaka pun ok gak tp kena pilih tpt yg agak murah la sikit...mcm tiara mmg murah...main weekend pun murah...x sampai pun rm100.....apatah lagi kalau main weekday.....kalau tempat murah..bolehla up sikit.... >:D >:D


Isssh....si putrajaya ni...ckit2 up, ckit2 up, takde la kerja lain dia ni... >:( >:( >:(, main sama je..... ;D ;D ;D
h/cap kan x sama....ada lebih sikit..kita up la....jgn lupa check harga tu..mudah aku nk up lebih dgn ko.. >:D

Offline AJOY

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1117
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • PRACTICE MAKES PERFECT..
  • Club: NHS Golf club MGA (central)WP
  • Handicap: 6
Re: 14th G2G!!!
« Reply #21 on: October 25, 2010, 08:55:01 AM »
tak mahal se lubang rm10 jer kecik2.....up yer..
USGA 5.7 (index)
MGA NHS NO:184942
temporary no; 262384
AJOY

Offline azharintra

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 174
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Buat apa pukul kuat-kuat, tapi score.......
  • Handicap: 15
Re: 14th G2G!!!
« Reply #22 on: October 25, 2010, 09:02:52 AM »
tak mahal se lubang rm10 jer kecik2.....up yer..

ALAMAK..... :-[ :-[ :-[, OK.. main kat Seremban 3 lagi....club yg paling menyampah bagi aku. >:( >:(, ok putrajaya, ko setuju?

Offline putrajaya2005

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 486
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 20
Re: 14th G2G!!!
« Reply #23 on: October 25, 2010, 09:05:12 AM »
tak mahal se lubang rm10 jer kecik2.....up yer..

ALAMAK..... :-[ :-[ :-[, OK.. main kat Seremban 3 lagi....club yg paling menyampah bagi aku. >:( >:(, ok putrajaya, ko setuju?
hehe..ko nk main situ ag ke...aku ok je..hehe..lagi pun situ murah..kalau guna kad, rm60 je kalay weekend...kan ko asyik hilang bola je cm mana??aku x kisah...bila??hehe

Offline putrajaya2005

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 486
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 20
Re: 14th G2G!!!
« Reply #24 on: October 25, 2010, 09:06:20 AM »
tak mahal se lubang rm10 jer kecik2.....up yer..
rs cm nak main cut troke la pulak...hehe..5,10,15...

Offline azharintra

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 174
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Buat apa pukul kuat-kuat, tapi score.......
  • Handicap: 15
Re: 14th G2G!!!
« Reply #25 on: October 25, 2010, 09:13:11 AM »
tak mahal se lubang rm10 jer kecik2.....up yer..
rs cm nak main cut troke la pulak...hehe..5,10,15...

Boleh..Boleh...sila la..jangan malu-malu, 5,10,15, bak kata Ajoy, kecik tapak tangan, wallet aku tadahkan ;D ;D >:D

Offline putrajaya2005

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 486
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 20
Re: 14th G2G!!!
« Reply #26 on: October 25, 2010, 09:51:19 AM »
tak mahal se lubang rm10 jer kecik2.....up yer..
rs cm nak main cut troke la pulak...hehe..5,10,15...

Boleh..Boleh...sila la..jangan malu-malu, 5,10,15, bak kata Ajoy, kecik tapak tangan, wallet aku tadahkan ;D ;D >:D
jadi bila nk main tu?hehe

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 14th G2G!!!
« Reply #27 on: October 25, 2010, 11:15:34 AM »
tak mahal se lubang rm10 jer kecik2.....up yer..
rs cm nak main cut troke la pulak...hehe..5,10,15...

Boleh..Boleh...sila la..jangan malu-malu, 5,10,15, bak kata Ajoy, kecik tapak tangan, wallet aku tadahkan ;D ;D >:D
jadi bila nk main tu?hehe


cm ni laa....ape ssh...bg jer no acc bank...terus bank in jaa...x yah ssh....nk kire stroke laa...nk kire 2 laa...

Offline erizzzzz

  • Syariah compliant, kekadang je x...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 537
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Now a full time caddy
    • Law for the Laymen
  • Club: Danau & NHS Golf Club
  • Handicap: 23
Re: 14th G2G!!!
« Reply #28 on: October 25, 2010, 02:57:08 PM »
apamcm kalau buat di kinrara atau bangi..weekday...kalau sblm raya haji, cdgn tarikhnya 11 nov kalau lepas raya haji buatlah 8 disember..main sebelah pagi... 8) 8)

kinrara skang tgh truk. aku br pas main smlm.
baru aku tau camtu rupanya cara nak pukul bola...

Offline erizzzzz

  • Syariah compliant, kekadang je x...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 537
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Now a full time caddy
    • Law for the Laymen
  • Club: Danau & NHS Golf Club
  • Handicap: 23
Re: 14th G2G!!!
« Reply #29 on: October 25, 2010, 03:05:14 PM »
flight betting besar letak blakang.

duit royalty di padang korang byr zakat x?
baru aku tau camtu rupanya cara nak pukul bola...