Author Topic: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!  (Read 8085 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ari79

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 336
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 14
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #15 on: March 15, 2011, 12:33:32 PM »
tahniah MFG, khamis ni ada org main ka kat Monterez? kalau ada saya mau join.. ;D

Facebook: Precision Design
email: ariprecision@gmail.com
Mari main Golf dengan Interior designer!! ;D

Offline Nizam6949

  • masih mencari rentak...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 961
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • sy budak baru belajar..
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #16 on: March 15, 2011, 12:55:43 PM »
tahniah MFG, khamis ni ada org main ka kat Monterez? kalau ada saya mau join.. ;D

bro ko buka la golf appointment nyer thread....berhajat gak..hehehe...

btw.... tahniah MFG....

p/s bila la aku nak ada chance 3 on for Par 5 ni....huhuu...
sila beri tunjuk ajar....tgh fine tune baca green, camner ek nk baca line...erm tp sblum tu chipping kena la polish dulu kan..kan..

Offline warque

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 258
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
    • -=-=-=-
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #17 on: March 15, 2011, 02:22:41 PM »
Driving: Ke kanan.. di bawah pokok...

Ke kiri lah.. Kalau pokok blah kanan tu, dah 0Bdah.. Nampak sgt Egon pandai merekacipta citer.. Saya dpt bogey dia citer saya dpt eagle..

Uik... takkan cuba meng cover kot tuan MFG... hehehee... kene minta stroke lebey nih...!!!

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #18 on: March 15, 2011, 03:20:22 PM »
kuat betul main Burung Boss KG nih...jangan sampai pupus sudah Eagle kat Monterez tu...

Boss ni, main Burung Besar pun kira Ayam jugak ke???

Ariff,
89??? Bad game??? aduhhh....jauh nya gua nak setanding korang ni..kalau gua dapat break 90, gua pi ketuk loceng Hole-In-One tu...tak pun geduk/gong kat surau....
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline erizzzzz

  • Syariah compliant, kekadang je x...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 537
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Now a full time caddy
    • Law for the Laymen
  • Club: Danau & NHS Golf Club
  • Handicap: 23
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #19 on: March 15, 2011, 04:14:39 PM »
tahniah MFG, khamis ni ada org main ka kat Monterez? kalau ada saya mau join.. ;D

bro ko buka la golf appointment nyer thread....berhajat gak..hehehe...

btw.... tahniah MFG....

p/s bila la aku nak ada chance 3 on for Par 5 ni....huhuu...

ari, bukak la satu. kalau lepas zohor aku on. pg ada seminar
baru aku tau camtu rupanya cara nak pukul bola...

Offline mizunof

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 530
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 15
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #20 on: March 15, 2011, 05:43:38 PM »
yea..yea..ahmann dah balik!!

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #21 on: March 15, 2011, 06:35:40 PM »
kuat betul main Burung Boss KG nih...jangan sampai pupus sudah Eagle kat Monterez tu...

Boss ni, main Burung Besar pun kira Ayam jugak ke???

Ariff,
89??? Bad game??? aduhhh....jauh nya gua nak setanding korang ni..kalau gua dapat break 90, gua pi ketuk loceng Hole-In-One tu...tak pun geduk/gong kat surau....

Eh! MFG dia ayam lagi ke?. He,he,he... :o
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #22 on: March 15, 2011, 08:32:14 PM »
buka lah satu untuk ahad ni.....MFG, Pakngah ke !!!!! nak join ni....saya akan datang khusus untuk golop
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #23 on: March 15, 2011, 09:20:17 PM »
yea..yea..ahmann dah balik!!

dah 2 minggu saya balik...saya dah nak pi sana semula dah Sabtu ni...:)
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline Nizam6949

  • masih mencari rentak...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 961
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • sy budak baru belajar..
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #24 on: March 15, 2011, 09:22:33 PM »
yea..yea..ahmann dah balik!!

dah 2 minggu saya balik...saya dah nak pi sana semula dah Sabtu ni...:)
sebelum pergi semula....moh la bergolop di monty jumaat ni...hehehe....sudi ke?  ;)
sila beri tunjuk ajar....tgh fine tune baca green, camner ek nk baca line...erm tp sblum tu chipping kena la polish dulu kan..kan..

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #25 on: March 15, 2011, 09:43:46 PM »
yea..yea..ahmann dah balik!!

dah 2 minggu saya balik...saya dah nak pi sana semula dah Sabtu ni...:)
sebelum pergi semula....moh la bergolop di monty jumaat ni...hehehe....sudi ke?  ;)

Thursday/Friday saya out with family sempena cuti sekolah....esok pagi mau?
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline Nizam6949

  • masih mencari rentak...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 961
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • sy budak baru belajar..
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #26 on: March 15, 2011, 09:46:53 PM »
yea..yea..ahmann dah balik!!

dah 2 minggu saya balik...saya dah nak pi sana semula dah Sabtu ni...:)
sebelum pergi semula....moh la bergolop di monty jumaat ni...hehehe....sudi ke?  ;)

Thursday/Friday saya out with family sempena cuti sekolah....esok pagi mau?
alamak short notice la Pro...huhu..... tak sompek nak arange skedule kat opis...huhuhu
sila beri tunjuk ajar....tgh fine tune baca green, camner ek nk baca line...erm tp sblum tu chipping kena la polish dulu kan..kan..

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #27 on: March 15, 2011, 09:47:57 PM »
yea..yea..ahmann dah balik!!

dah 2 minggu saya balik...saya dah nak pi sana semula dah Sabtu ni...:)
sebelum pergi semula....moh la bergolop di monty jumaat ni...hehehe....sudi ke?  ;)

Thursday/Friday saya out with family sempena cuti sekolah....esok pagi mau?
alamak short notice la Pro...huhu..... tak sompek nak arange skedule kat opis...huhuhu

 ;) 8) no hal..
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline ariffphotography

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 277
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Saya bukan pro.Handicap baru 20. Dah naik:)
  • Club: Monterez
  • Handicap: 14
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #28 on: March 15, 2011, 11:06:45 PM »
kuat betul main Burung Boss KG nih...jangan sampai pupus sudah Eagle kat Monterez tu...

Boss ni, main Burung Besar pun kira Ayam jugak ke???

Ariff,
89??? Bad game??? aduhhh....jauh nya gua nak setanding korang ni..kalau gua dapat break 90, gua pi ketuk loceng Hole-In-One tu...tak pun geduk/gong kat surau....
sbb saya dah pernah main 80..so 89 tu agak teruk lah..saya nak jadi lagi bagus dan bagus setiap kali saya main padang..cuba nak mantain score tp hampehh..makin teruk..
kalau tournament junior peringkat selangor, 80 ke bawah baru lepas cut untuk final...
What's in my bag?
-Taylormade R9 SUPERTRI
-Taylormade R9  3wood(LOOKING FOR SHAFT)
-LOOKING FOR HYBRID!!
-Iron 4>P Titleist AP2
-Taylormade ZTP 56* wedge
-cleveland 60* wedge
-Odyssey White Hot XG Rossie Blade putter

Offline rizlan.mp

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 34
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez Golf & country Club
  • Handicap: 16
Re: MFG DAPAT EAGLE LAGI!!!!
« Reply #29 on: April 30, 2011, 12:24:43 PM »
Tahniah buat mfg! Sy pun saksi pd hari kejadian tu...huhuhu! Mmg hebat mfg ni... X perlu disangkal lg kehebatan dia... Byk lg kejadian yg menarik/hebat berlaku bila main golf dgn mfg ni... Harap2 saudara egon dpt ceritakn lg...huhuhu! :)
...ViCToRY "ReD-HoT"...