Author Topic: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez  (Read 14008 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Dear All,

In the next few days, I will be posting some photos taken by a single-handicapped photographer (who was specially flown in from Karzastan). The guy would like to apologise for any poor quality of the photos. You see, he was not used to our hot and humid weather condition, so getting the correct apertures and all was quite a challenge for him. (sorry MFG, permission belum submit sama you, tapi posting sudah bikin. isuk kita orang buat application ok?)

Anyway, here is one such photo. I hope you like it. Kalau tak suka, bagitau. Kita stop jer posting foto tu.





     
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #1 on: April 25, 2011, 04:04:35 PM »
Dear All,

In the next few days, I will be posting some photos taken by a single-handicapped photographer (who was specially flown in from Karzastan). The guy would like to apologise for any poor quality of the photos. You see, he was not used to our hot and humid weather condition, so getting the correct apertures and all was quite a challenge for him. (sorry MFG, permission belum submit sama you, tapi posting sudah bikin. isuk kita orang buat application ok?)

Anyway, here is one such photo. I hope you like it. Kalau tak suka, bagitau. Kita stop jer posting foto tu.





   
eh eh eh !!!.....sape lah budak baju putih sebelah pompuan tu.......tebal sungguh iman dia.....  :P :P :P
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline KING ACAK

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 908
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: clubbin'
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #2 on: April 25, 2011, 04:25:51 PM »
Dear All,

In the next few days, I will be posting some photos taken by a single-handicapped photographer (who was specially flown in from Karzastan). The guy would like to apologise for any poor quality of the photos. You see, he was not used to our hot and humid weather condition, so getting the correct apertures and all was quite a challenge for him. (sorry MFG, permission belum submit sama you, tapi posting sudah bikin. isuk kita orang buat application ok?)

Anyway, here is one such photo. I hope you like it. Kalau tak suka, bagitau. Kita stop jer posting foto tu.





   
eh eh eh !!!.....sape lah budak baju putih sebelah pompuan tu.......tebal sungguh iman dia.....  :P :P :P


ooohhhhh i like.....
ku pandunil kiri kanori,
wal saki baki,
tumpuk-tumpuk,
tahi unta!!!!

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #3 on: April 25, 2011, 04:48:49 PM »
knp gamba ni cm senget ke kanan awek 2 ja ni...org diaorg dok sengett.... >:D >:D

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #4 on: April 25, 2011, 07:07:48 PM »
Dear All,

In the next few days, I will be posting some photos taken by a single-handicapped photographer (who was specially flown in from Karzastan). The guy would like to apologise for any poor quality of the photos. You see, he was not used to our hot and humid weather condition, so getting the correct apertures and all was quite a challenge for him. (sorry MFG, permission belum submit sama you, tapi posting sudah bikin. isuk kita orang buat application ok?)

Anyway, here is one such photo. I hope you like it. Kalau tak suka, bagitau. Kita stop jer posting foto tu.





   
eh eh eh !!!.....sape lah budak baju putih sebelah pompuan tu.......tebal sungguh iman dia.....  :P :P :P


ooohhhhh i like.....
Astaqfirrullah.....nasib baik tak disondol dengan kepla dia........BAIK SUNGGUH budak tu yee..
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline tumbrio

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 430
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #5 on: April 25, 2011, 08:14:17 PM »
baek,, baek baek giler ... hahaha mantoppppp~!!!

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #6 on: April 25, 2011, 10:13:31 PM »
knp gamba ni cm senget ke kanan awek 2 ja ni...org diaorg dok sengett.... >:D >:D

Hahahahahaha!!! betul lahhh!!!

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #7 on: April 26, 2011, 12:18:50 AM »
Yang seluar putih baju putih yang duduk dengan penuh takzim tu, nama dia ahman. tolonglah jangan persoalkan darjat iman dia; dia memang mantop punya. dia ni bukan Moya, MFG, abangbongsu atau nokia (ooops....hanya sekadar contoh!) tapi yang kita semua patut bimbang, budak pompuan bluesky tu punya iman! >:( >:(   tak tergodakah dia duduk dekat si ahman tu?
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #8 on: April 26, 2011, 01:35:47 AM »
Daddyjoe marah-marah sakan: "PakNgah, gambar aku kenapa tak letak sini? ingat aku tak hensem ka? kalau tak pandai ambik gambar, lain kali campak jer lah camera tu masuk kolam!" marah betoi hamba Allah tu. jadi sebab nak ambik hati dia, jom lah kita letak gambar dia kat sini. lagipun, baguih jugak: ada kiri, ada kanan, barulah seimbang. tanpa kiri, siapalah kanan, tanpa kanan, kiri kesepian jugak.

     
« Last Edit: April 26, 2011, 01:40:26 AM by pakngah »
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #9 on: April 26, 2011, 01:52:42 AM »
welcome friends, sponsors, pros, senimans, supporters, ladies and gentlemen!

 
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #10 on: April 26, 2011, 02:15:14 AM »
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #11 on: April 26, 2011, 02:50:06 AM »
organizers tongah ponin palo....last minute tarik diri, last minute cari replacement, orang ni tukar flight tak bagi tau, orang ni tak cukup kawan...
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #12 on: April 26, 2011, 02:57:12 AM »
 

orang dok tensyen nak tee off, puak-puak ni (yg kiri, yg kanan) dok kira nak ambik foto buat kenangan kemudian hari....hampehhh...
« Last Edit: April 26, 2011, 04:55:24 PM by mrfeelgood »
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #13 on: April 26, 2011, 06:51:10 AM »
 

orang dok tensyen nak tee off, puak-puak ni (yg kiri, yg kanan) dok kira nak ambik foto buat kenangan kemudian hari....hampehhh...
wah wah wah !!, ..bukan main lagi bebudak ni bekepit dua2 sekali,..tapi masaalahnya diorg tu tenaga ada ke?....macam pakngah tu saya tau lah,..nafsu ada tapi tenaga kureng,,,,,..macam saya jugak !!! ha ha ha  .... :P :P :P
« Last Edit: April 26, 2011, 04:56:01 PM by mrfeelgood »
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #14 on: April 26, 2011, 07:33:28 AM »
 

orang dok tensyen nak tee off, puak-puak ni (yg kiri, yg kanan) dok kira nak ambik foto buat kenangan kemudian hari....hampehhh...
wah wah wah !!, ..bukan main lagi bebudak ni bekepit dua2 sekali,..tapi masaalahnya diorg tu tenaga ada ke?....macam pakngah tu saya tau lah,..nafsu ada tapi tenaga kureng,,,,,..macam saya jugak !!! ha ha ha  .... :P :P :P


atuk aji jgn ckp 2 mcmmm....depa ni...muka tuaaa....dlm muda ooooo........... >:D >:D >:D
« Last Edit: April 26, 2011, 04:56:31 PM by mrfeelgood »