Author Topic: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez  (Read 14042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #15 on: April 26, 2011, 09:32:21 AM »
Masya-allah...
Pak Ngah, mintak tolong check balik gambar2 yang ada insan suci menyerupai saya tu...
Buat pengetahuan Pak Ngah, saya tak terlibat dalam tournament tempohari...superimpose kah????

Tapi saya konpem kan Shuq tu memang berada di situ tempohari sebab saya dah check GPS location dia..
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #16 on: April 26, 2011, 01:20:52 PM »
Masya-allah...
Pak Ngah, mintak tolong check balik gambar2 yang ada insan suci menyerupai saya tu...
Buat pengetahuan Pak Ngah, saya tak terlibat dalam tournament tempohari...superimpose kah????

Tapi saya konpem kan Shuq tu memang berada di situ tempohari sebab saya dah check GPS location dia..

It looks like him, it sounds like him, it even smells (agaknya lah) like him, BUT it's not him. He is NOT that Male Y. He is not ahman. Orang lain tu...
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #17 on: April 26, 2011, 01:32:21 PM »
   

Umur paling tinggi, tee off tempat paling tinggi gak...
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #18 on: April 26, 2011, 01:35:49 PM »
among the participants...

      

bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #19 on: April 26, 2011, 02:33:37 PM »
   
orang dok tensyen nak tee off, puak-puak ni (yg kiri, yg kanan) dok kira nak ambik foto buat kenangan kemudian hari....hampehhh...

HJ!Kepala hotak hang!
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Offline SHUQ (Nyoq Muda)

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 141
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 22
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #20 on: April 26, 2011, 04:12:50 PM »
   
orang dok tensyen nak tee off, puak-puak ni (yg kiri, yg kanan) dok kira nak ambik foto buat kenangan kemudian hari....hampehhh...

HJ!Kepala hotak hang!
 

orang dok tensyen nak tee off, puak-puak ni (yg kiri, yg kanan) dok kira nak ambik foto buat kenangan kemudian hari....hampehhh...

Mohd Johari - HJ tu sapa plk?? Masa bila ayah jo dpt 2 gak ni? cekapppp...depa yg lain tu, model2 lansung xmau amik gambaq dgn depa...kita ni, org jumpak tang mana pun mesti ajak bergambaq kan..
O0
« Last Edit: April 26, 2011, 04:57:42 PM by mrfeelgood »

Offline SHUQ (Nyoq Muda)

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 141
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 22
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #21 on: April 26, 2011, 04:18:11 PM »
Masya-allah...
Pak Ngah, mintak tolong check balik gambar2 yang ada insan suci menyerupai saya tu...
Buat pengetahuan Pak Ngah, saya tak terlibat dalam tournament tempohari...superimpose kah????

Tapi saya konpem kan Shuq tu memang berada di situ tempohari sebab saya dah check GPS location dia..

Ahman - Masa bergambaq ni, sy pun xdak situ..sy pakai bju hijau lah...pakngah cuba pi klinik mata tengok, kot2 rabun dekat ka..yg pasti nokia mmg ada situ sb sy dah check GPS location dia...

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #22 on: April 26, 2011, 05:21:00 PM »
 
Mohd Johari - HJ tu sapa plk?? Masa bila ayah jo dpt 2 gak ni? cekapppp...depa yg lain tu, model2 lansung xmau amik gambaq dgn depa...kita ni, org jumpak tang mana pun mesti ajak bergambaq kan..[/size] O0

[/quote]

Ada lah Haram Jadah sekoq tu!
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #23 on: April 26, 2011, 06:14:29 PM »
hantaaaammmmm.....!!!

bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #24 on: April 26, 2011, 06:18:58 PM »
It threatened to rain heavily for a while tapi MFG and Razak the KakiGolf Big Guns sudah baca macam-macam, alhamdulillah guruh berdentum hujan tak berapa jadi...

 

(tee off pun tak jadi, putting pun ramai tak jadi jugak   ;D ;D  )
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #25 on: April 26, 2011, 06:22:28 PM »
the swinging sixties...well, about la!
« Last Edit: April 26, 2011, 06:24:32 PM by pakngah »
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #26 on: April 26, 2011, 06:27:17 PM »
driving kononnya terer sangat, chipping melekat lekat, puting dengar dengarnya tajam sangat....meh sini, tengok score macam mana?

 
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #27 on: April 26, 2011, 06:33:52 PM »
Last last sekali, kawan kawan geng geng KakiGolf ni semuanya (hampir semuanya) jadi ayam jerrr....
pukoi jauh pun hampir-hampir OB,


tee off cantik pun tak jugak masuk Bull's Eye


...so pakat pakat tunggu hadiah Lucky Draw jer lah kot!


bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #28 on: April 26, 2011, 06:37:43 PM »
penunggu penunggu Lucky Draw (bukan kali ni jer; tiap-tiap kali tiap-tiap tahun!!):

   

yang tak mengharapkan hadiah Lucky Draw:
 

bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Unofficial photos of KakiGolf's 8th BlueSky Golf Challenge@Monterez
« Reply #29 on: April 26, 2011, 06:42:58 PM »
Among the recipients of the various novelty prizes and Lucky Draws (in no proper order):



 
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com