Author Topic: G2G datang kembali....  (Read 41569 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: G2G datang kembali....
« Reply #255 on: May 24, 2011, 01:29:53 PM »
Nak komplen sikit lagi, boleh?
(biasak lah boss, rumah dah siap pun, pahat berbunyi lagi. Dah tidor lena pun, tengah malam kena bangun lagi. Dah anak tujuh pun, dok komplen lagi bini buat cucur kodok keras mcm batu, laki malas tolong sidai kain).

Kali ni PakNgah nak komplen: apa sebab ayam dah naik harga sampai RM8.00 se kilo? Syaiful COO tak buat kerja ka? Ayam kat padang pun tak mahal camtu...tiga hinggit jer satu lubang.. >:(  >:(  )

Biasalah PakNgah kan kalau tak batu ronson, batu api!

Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: G2G datang kembali....
« Reply #256 on: May 24, 2011, 02:10:08 PM »
Nak komplen sikit lagi, boleh?
(biasak lah boss, rumah dah siap pun, pahat berbunyi lagi. Dah tidor lena pun, tengah malam kena bangun lagi. Dah anak tujuh pun, dok komplen lagi bini buat cucur kodok keras mcm batu, laki malas tolong sidai kain).

Kali ni PakNgah nak komplen: apa sebab ayam dah naik harga sampai RM8.00 se kilo? Syaiful COO tak buat kerja ka? Ayam kat padang pun tak mahal camtu...tiga hinggit jer satu lubang.. >:(  >:(  )

Biasalah PakNgah kan kalau tak batu ronson, batu api!

Ni sudah kayu api! bako je!!
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Offline Bob Daly

  • DRIVE TAK JAUH TAKPA ASAL LURUS MACAM PEMBARIS
  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 391
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Peergghhhhh!!!! Nyam! Nyam! Nyam!
  • Club: Clearwater No Boya
  • Handicap: 24
Re: G2G datang kembali....
« Reply #257 on: May 24, 2011, 02:57:31 PM »
cayalah bro bob daly... gua memang seram tengok lu swing...fuh berasappppp.... bila kita boleh berentap bersama ek?


Yo! my big brother. Swing je berasap bro. Bola tak jauh gak pergi. Muehehehehe. Ok bro, next time kita golop sesama. Muehehehhe O0 O0 O0
JUST CALL ME BOB DALY!

Offline abe77

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 260
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: G2G datang kembali....
« Reply #258 on: May 24, 2011, 04:02:57 PM »
ya ka boss?....

pepun....very well organized G2G....

Salute!!

 O0 O0

Offline liza m

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 485
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Female
  • u kiasu.. i kiasi..huhu
  • Handicap: 28 (Ladies)
Re: G2G datang kembali....
« Reply #259 on: May 24, 2011, 05:46:34 PM »
kakigolf members semua, memang ROCK!!! me likeyyyyyy...THANKS TO ALL!!

cheers!

Offline LA.

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 230
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRTU Kuantan, NHS: 259983
  • Handicap: 16
Re: G2G datang kembali....
« Reply #260 on: May 24, 2011, 07:21:37 PM »
My only 2nd G2G attendance....

Thnx to the orgynizer and team!! Terbaiiik bro.....

Hantammmmmmmmmmmmmmmmmm

Dah 16 kali bikin, bru 2 kali jointers ke... anti social tul hang ni abe ,,,, hehehe!!!

uikkks.....kalo G2G hari sabtu....musti saya join........:p
.............SAYA SETUJU,..TAMBAH LAGI SABTU PTG,...MAKELUMLAH KAMI DARI JAUH....(TEPEN N KEMAMANG).......so ada masa sikit untuk travel pergi n balik.........betul tak L A??...........

SAYA KATA YA BETUL...

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: G2G datang kembali....
« Reply #261 on: May 24, 2011, 07:45:31 PM »
DENGAN INI THREAD INI DI TUTUP...DIKATUPPP....CLOSEDDDDDDDDDD.............. >:D >:D

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: G2G datang kembali....
« Reply #262 on: May 25, 2011, 03:17:22 AM »

Offline ishakmy

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 163
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: G2G datang kembali....
« Reply #263 on: May 25, 2011, 11:41:07 AM »
G2G Terbaik walaupun jadi ayam...heheheh..tq for organizer...up

To my dearest friend Rashid.......aku tak percaya apa yg ko cakap psl dah la hc 12,training hari2 mana bleh jd ayam.......
camnapun semoga berjaya dlm N9 open this w/end.

Offline ari79

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 336
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 14
Re: G2G datang kembali....
« Reply #264 on: May 25, 2011, 07:17:39 PM »
Mana placing list g2g ke 16 ni? Nak gak tau achievement kita mcm mana hehe ;D

Facebook: Precision Design
email: ariprecision@gmail.com
Mari main Golf dengan Interior designer!! ;D

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: G2G datang kembali....
« Reply #265 on: May 25, 2011, 07:39:12 PM »
Mana placing list g2g ke 16 ni? Nak gak tau achievement kita mcm mana hehe ;D

Sabar ya mas!

Offline ari79

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 336
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 14
Re: G2G datang kembali....
« Reply #266 on: May 25, 2011, 08:03:43 PM »
beres Pak..esok kirim salam kat cewek2 beringin ya  ;D

Facebook: Precision Design
email: ariprecision@gmail.com
Mari main Golf dengan Interior designer!! ;D