Author Topic: Kajang Hill  (Read 1547 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Kajang Hill
« on: September 21, 2011, 07:25:57 PM »
Teringin nak main kat kajang hill, boleh tak sesiapa cerita pasal club ni?,kalau xde aral melintang nak gak buka tread main kat situ...

P/S
Shah7710, Acak, Raja apacam jom...
;)
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline mizunof

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 530
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 15
Re: Kajang Hill
« Reply #1 on: September 23, 2011, 08:22:13 AM »
den setuju bonar lah Ateh san, kito mesti try tompek2 yg tak pernah kita jajah nihh, biaso nya klau main underdog nih score blih jadi luar biaso eg. hole in one or helang, betul tak ateh san ?

kau bukak jo thread kat sinun den support 120%

Offline shah7710

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 643
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelabu Malami
  • Handicap: 24
Re: Kajang Hill
« Reply #2 on: September 23, 2011, 09:02:26 AM »
ateh chan (manja sikt), kajang hill akan ditutup ujung thn nie..owner dah jual kt dijaya group..kalo nak main, kena cepat2..
Bila la nak bagus nie..

Offline KING ACAK

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 908
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: clubbin'
Re: Kajang Hill
« Reply #3 on: September 23, 2011, 09:13:15 AM »
Nak lagi manja!!!!

ta teh...ta teh...ta teh....
ku pandunil kiri kanori,
wal saki baki,
tumpuk-tumpuk,
tahi unta!!!!

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Kajang Hill
« Reply #4 on: September 23, 2011, 07:45:55 PM »
den setuju bonar lah Ateh san, kito mesti try tompek2 yg tak pernah kita jajah nihh, biaso nya klau main underdog nih score blih jadi luar biaso eg. hole in one or helang, betul tak ateh san ?

kau bukak jo thread kat sinun den support 120%

Betul tu bro Mizunof, itulah yg difikiran saya ni, mesti try course yg xpenah kita jajah apapun nanti saya chek tgk mcmner?.
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Kajang Hill
« Reply #5 on: September 23, 2011, 07:53:01 PM »
ateh chan (manja sikt), kajang hill akan ditutup ujung thn nie..owner dah jual kt dijaya group..kalo nak main, kena cepat2..

Betul ke nak tutup ni?, xboleh jadik ni aku mesti try nanti kempunan aku!!!!
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...