Author Topic: 1 bola di Bukit Jalil Golf Club  (Read 1240 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
1 bola di Bukit Jalil Golf Club
« on: September 27, 2011, 09:20:49 PM »
Maaf kerana last minit. Kami kekurangan 1 bola salah seorang rakan kami demam panas so terpaksa mencari penganti, hanya bayar buggy dan insuran sahaja...

Tempa: Bkt Jalil
Masa Teeoff :8.00am
Hari: Rabu
Tarikh :28/09/11

1) Ateh
2) Tumbrio
3) Buaya
4)

Siapa cepat dia dapat.....
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: 1 bola di Bukit Jalil Golf Club
« Reply #1 on: September 27, 2011, 10:11:37 PM »
Maaf kerana last minit. Kami kekurangan 1 bola salah seorang rakan kami demam panas so terpaksa mencari penganti, hanya bayar buggy dan insuran sahaja...

Tempa: Bkt Jalil
Masa Teeoff :8.00am
Hari: Rabu
Tarikh :28/09/11

1) Ateh
2) Tumbrio
3) Buaya
4) Tiger Malaya

Ok flight dah cukup jumpa di club pkl 7.45am teeoff pkl 8.00am tghari nak rushing.....


Tread ditutup...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline TeeOff

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 608
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: N/A
  • Handicap: 24
Re: 1 bola di Bukit Jalil Golf Club
« Reply #2 on: September 27, 2011, 10:38:09 PM »
alaaaaaaaaaaa

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: 1 bola di Bukit Jalil Golf Club
« Reply #3 on: September 28, 2011, 04:31:58 PM »
alaaaaaaaaaaa

Teeoff maaf bebanyak, aku ingatkan kau tgh laut memang terfikir nak invite kau kebetulan pagi tadi ada flight mate terkencing so kesian kat flight mate yg lain kena bayar lebih terpaksalah main 3 orang jer....

P/S
Maaf kat flight mate pasal kena bayar lebih kat register ngan teebox eehhh2x suci jerlahh ari ni...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...