Author Topic: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest  (Read 16897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #15 on: October 12, 2011, 10:51:36 AM »
............a a aacchhuuuuuuummmmmmmmmmm................


yg bersin2 dok jauh2.... >:D
.............lepas game g2g ari tu, sampai la ni dok demam, bersin x abih2lagi..............teringin juga nak join.....
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #16 on: October 12, 2011, 12:42:32 PM »
............a a aacchhuuuuuuummmmmmmmmmm................


yg bersin2 dok jauh2.... >:D
.............lepas game g2g ari tu, sampai la ni dok demam, bersin x abih2lagi..............teringin juga nak join.....

kl gian mr la...ada bran???

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #17 on: October 12, 2011, 02:30:02 PM »
............a a aacchhuuuuuuummmmmmmmmmm................


yg bersin2 dok jauh2.... >:D
.............lepas game g2g ari tu, sampai la ni dok demam, bersin x abih2lagi..............teringin juga nak join.....

kl gian mr la...ada bran???
...............sabtu ni leh ?...
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #18 on: October 18, 2011, 11:10:04 AM »
Sidd!!!  Lama tak golop sama you. handikep masih 23 ke?
Mana lagi satu orang ni? ni yg fedap ni; asal aku masuk je, semua orang jadi takut. Satu green 33 hengget pun tadak berani ka?

TIME T-OFF DI TUKAR PADA JAM 8.30PG


Sesiapa yg free time, yg berhajat, yg dah takdak geng lain, jom!!

1. Pakngah
2. Bujal
3. Faizal
4. Bill Kwn Bujal
5. balada1
6. mizunof
7. SIDD
8.
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline MohD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: RKKC
  • Handicap: 15
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #19 on: October 18, 2011, 02:11:46 PM »
Sidd!!!  Lama tak golop sama you. handikep masih 23 ke?
Mana lagi satu orang ni? ni yg fedap ni; asal aku masuk je, semua orang jadi takut. Satu green 33 hengget pun tadak berani ka?

TIME T-OFF DI TUKAR PADA JAM 8.30PG


Sesiapa yg free time, yg berhajat, yg dah takdak geng lain, jom!!

1. Pakngah
2. Bujal
3. Faizal
4. Bill Kwn Bujal
5. balada1
6. mizunof
7. SIDD
8. MohD....boleh ke saya join....

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #20 on: October 18, 2011, 02:45:21 PM »
Sidd!!!  Lama tak golop sama you. handikep masih 23 ke?
Mana lagi satu orang ni? ni yg fedap ni; asal aku masuk je, semua orang jadi takut. Satu green 33 hengget pun tadak berani ka?

TIME T-OFF DI TUKAR PADA JAM 8.30PG


Sesiapa yg free time, yg berhajat, yg dah takdak geng lain, jom!!

1. Pakngah
2. Bujal
3. Faizal
4. Bill Kwn Bujal
5. balada1
6. mizunof
7. SIDD
8. MohD....boleh ke saya join....

Itu lah, ayam ayam lambat nak join...kan Boya Pencen dah joinnnn....?
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #21 on: October 18, 2011, 05:20:55 PM »
Sidd!!!  Lama tak golop sama you. handikep masih 23 ke?
Mana lagi satu orang ni? ni yg fedap ni; asal aku masuk je, semua orang jadi takut. Satu green 33 hengget pun tadak berani ka?

TIME T-OFF DI TUKAR PADA JAM 8.30PG


Sesiapa yg free time, yg berhajat, yg dah takdak geng lain, jom!!.............

1. Pakngah
2. Bujal
3. Faizal
4. Bill Kwn Bujal
5. balada1
6. mizunof
7. SIDD
8. MohD....boleh ke saya join....

Itu lah, ayam ayam lambat nak join...kan Boya Pencen dah joinnnn....?...       kah kah kah  (guling2)
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #22 on: October 18, 2011, 07:19:11 PM »
Hebat betul 5 siries yg bernama Pakngah ni, kuat betul kudratnya walking course selamba' naik buggy lagi tarak hal' score perghhhhh 80 kebawah ajer, boleh tolong bgitau petua kat kami yg ayam-ayam 3 siries ni tak?. ;D
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline MohD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: RKKC
  • Handicap: 15
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #23 on: October 18, 2011, 08:26:43 PM »
Sidd!!!  Lama tak golop sama you. handikep masih 23 ke?
Mana lagi satu orang ni? ni yg fedap ni; asal aku masuk je, semua orang jadi takut. Satu green 33 hengget pun tadak berani ka?

TIME T-OFF DI TUKAR PADA JAM 8.30PG


Sesiapa yg free time, yg berhajat, yg dah takdak geng lain, jom!!.............

1. Pakngah
2. Bujal
3. Faizal
4. Bill Kwn Bujal
5. balada1
6. mizunof
7. SIDD
8. MohD....boleh ke saya join....

Itu lah, ayam ayam lambat nak join...kan Boya Pencen dah joinnnn....?...       kah kah kah  (guling2)

...Hj.Husin.....siapa Boya Pencen yg Pak Ngah maksudkan.....adeke patut.....guling2.....bunker tak lepas.....

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #24 on: October 19, 2011, 06:56:52 AM »
Sidd!!!  Lama tak golop sama you. handikep masih 23 ke?
Mana lagi satu orang ni? ni yg fedap ni; asal aku masuk je, semua orang jadi takut. Satu green 33 hengget pun tadak berani ka?

TIME T-OFF DI TUKAR PADA JAM 8.30PG


Sesiapa yg free time, yg berhajat, yg dah takdak geng lain, jom!!.............

1. Pakngah
2. Bujal
3. Faizal
4. Bill Kwn Bujal
5. balada1
6. mizunof
7. SIDD
8. MohD....boleh ke saya join....

Itu lah, ayam ayam lambat nak join...kan Boya Pencen dah joinnnn....?...       kah kah kah  (guling2)

...Hj.Husin.....siapa Boya Pencen yg Pak Ngah maksudkan.....adeke patut.....guling2.....bunker tak lepas.....
.............terima ajelah apa yg diaorg  nak kata........pekakkan mata, butakan telinga je.....
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline rashid

  • Kulaan - napaan terkurihing? Jum Be'imbai Manabas
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 892
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Rahman Putera Malaysia (KRPM)
  • Handicap: 12
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #25 on: October 19, 2011, 07:24:11 AM »
Boya pencen tu umoq ja yg pencen tau...dia pukul tak kuat...tapi jauh....huhu
Titleist 910 D2  | Titleist 910F Wood 5 | Titleist CB 710 4-PW| Titleist vokey 52 & 58 | Scotty Cameron Kombi Putter

Offline Sutha

  • Crazy Indian Golfer
  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 306
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez
  • Handicap: 17
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #26 on: October 19, 2011, 10:54:01 AM »
Hi,

If there is still an opening then I would like to join the gang

cheers

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #27 on: October 20, 2011, 02:01:31 PM »

TIME T-OFF DI TUKAR PADA JAM 8.30PG


Sesiapa yg free time, yg berhajat, yg dah takdak geng lain, jom!!.............

1. Pakngah
2. Bujal
3. Faizal
4. Bill Kwn Bujal
5. balada1
6. mizunof
7. SIDD
8. MohD
9. Suntha
10.
11.
12.

Mari2 siapa lg yg berhajat ni..

...Hj.Husin.....siapa Boya Pencen yg Pak Ngah maksudkan.....adeke patut.....guling2.....bunker tak lepas.....
.............terima ajelah apa yg diaorg  nak kata........pekakkan mata, butakan telinga je.....
[/quote]

Offline sam

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 40
  • Cookie Points +0/-0
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #28 on: October 20, 2011, 05:45:32 PM »

TIME T-OFF DI TUKAR PADA JAM 8.30PG


Sesiapa yg free time, yg berhajat, yg dah takdak geng lain, jom!!.............

1. Pakngah
2. Bujal
3. Faizal
4. Bill Kwn Bujal
5. balada1
6. mizunof
7. SIDD
8. MohD
9. Suntha
10.Sam
11.adik angkat sam
12.

Mari2 siapa lg yg berhajat ni..

...Hj.Husin.....siapa Boya Pencen yg Pak Ngah maksudkan.....adeke patut.....guling2.....bunker tak lepas.....
.............terima ajelah apa yg diaorg  nak kata........pekakkan mata, butakan telinga je.....
[/quote]

Offline zooloo

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 286
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRTU
  • Handicap: 20
Re: 05th Nov 2011 Sabtu 1.30pm Lembah Beringin Birdie Fest
« Reply #29 on: October 21, 2011, 07:08:55 AM »

TIME T-OFF DI TUKAR PADA JAM 8.30PG


Sesiapa yg free time, yg berhajat, yg dah takdak geng lain, jom!!.............

1. Pakngah
2. Bujal
3. Faizal
4. Bill Kwn Bujal
5. balada1
6. mizunof
7. SIDD
8. MohD
9. Suntha
10.Sam
11.adik angkat sam
12.zooloo

Mari2 siapa lg yg berhajat ni..

...Hj.Husin.....siapa Boya Pencen yg Pak Ngah maksudkan.....adeke patut.....guling2.....bunker tak lepas.....
.............terima ajelah apa yg diaorg  nak kata........pekakkan mata, butakan telinga je.....
[/quote]