Author Topic: Gambar kenangan bersama founder kakigolf - MR FEEL GOOD!!!  (Read 2758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline egon138

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 74
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Gambar kenangan bersama founder kakigolf - MR FEEL GOOD!!!
« on: November 15, 2011, 10:15:09 AM »
Hmmm.. saja ajer nak buka thread ni... maklum la kita tahu yang abg MFG kita ni lagi glamer dari artis .. sampai kan semalam starter kat monty pun tanya kat dia.. "Abg ni artis ek!!!"

So bagi menghormati artis ni apa kata kita taruk gambar2 dia kat sini... kira Hall of fame la ni!!

MFG dengan bola dia yang sentiasa berconteng!!


Offline egon138

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 74
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: Gambar kenangan bersama founder kakigolf - MR FEEL GOOD!!!
« Reply #1 on: November 15, 2011, 10:22:59 AM »
MFG belasah saya


MFG menunjukkan wallet yang kosong sebelum main... selalunya lepas main PENUH!!!!


Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: Gambar kenangan bersama founder kakigolf - MR FEEL GOOD!!!
« Reply #2 on: November 15, 2011, 12:41:02 PM »
bang toyibbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb........ >:D >:D >:D >:D

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: Gambar kenangan bersama founder kakigolf - MR FEEL GOOD!!!
« Reply #3 on: November 16, 2011, 10:49:35 PM »
semua orang dalam foto dari jantina yang sama. kan hari tu ramai jantina yang lagi satu tu....takkan delete kot...
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline MohD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: RKKC
  • Handicap: 15
Re: Gambar kenangan bersama founder kakigolf - MR FEEL GOOD!!!
« Reply #4 on: November 16, 2011, 11:21:18 PM »
semua orang dalam foto dari jantina yang sama. kan hari tu ramai jantina yang lagi satu tu....takkan delete kot...

Pak Ngah tolong check dengan orang yang disebelah sana..........bila kita nak set dengan Artis Veteran dia orang.......