Author Topic: Suasana Makin Suram...  (Read 7048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Suasana Makin Suram...
« on: December 09, 2011, 11:51:54 PM »
Apasal forum ni dah makin tak happening???

kalau tengok update pun hanya satu dua topic or sections je...macam dah tinggal nyawa2 ikan...:(

Aku rasa ni sebab ada Facebook punye page...dah tak ramai datang and contribute kat sini...

photos of KG events pun dah takde..byk yg posting kat FB je...

siap ada section last update pun since August...huhuhuh...

kena panggil bomoh ni...
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #1 on: December 10, 2011, 07:17:27 AM »
Aku setuju kata2 kau Ahman, asyik2 org yg sama jer yg komen...

P/S
Timakasih byk kat orang2 yg sama.
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #2 on: December 10, 2011, 09:50:35 AM »
Aku setuju kata2 kau Ahman, asyik2 org yg sama jer yg komen...

P/S
Timakasih byk kat orang2 yg sama.

.. .
. . . . I HAVE no comment. . . . . . hu hu hu . . .
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #3 on: December 10, 2011, 01:31:36 PM »
Aku setuju kata2 kau Ahman, asyik2 org yg sama jer yg komen...

P/S
Timakasih byk kat orang2 yg sama.

.. .
. . . . I HAVE no comment. . . . . . hu hu hu . . .

Apa yg no komen nyer abgbongsu?, kitakan rakyat Malaysia bebas bersuara dan menyuarakan pendapat masing2. He,he,he..
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline Niz O'shey

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 433
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Takumi Fujiwara
  • Handicap: 18
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #4 on: December 10, 2011, 01:46:29 PM »
Abang ahman yang handsome,

Merujuk kepada perkara diatas, adalah dimaklumkan bahawa faktor faktor berikut menjadi punca kepada kesuraman ini.
1) wakil rakyat kita ( abg ramXXt ) semakin sibuk melayan rakyat jelata yang semakin ramai. Ramai yang mintak sain, mintak subsidi baja, bantuan banjir. Tak terlayan dah dia.
2) ayah joe dah punya semakin ramai anak, mana nak layan anak lagi, kengkawan lagi...
3) abang ahman yang dah terlampu banyak adik, kat jakarta lagi, manila, singapore, thailand, malaysia apatah lagi.

Itu adalah factor antara banyak banyak faktor.

Tapi rasa nya ramai yang tengok kot dari yang mengomel kat sini.
Apa kata abang ahman bukak satu game, post kat sini. Tujuan game tu ramas mesra kaki golf.. X payah tunggu gtg..abang post jer pastu kita tengok sambutan cam mana. Rasanya masih ramai yang rindu saat dulu dulu.

Sehubungan itu, diharap permohonan bantuan banjir ini dipercepatkan sebab dah nak bukak sekolah.

Sekian,
Terima kasih,



Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #5 on: December 10, 2011, 04:32:23 PM »
Abe Niz...

tak tahu la sebab kesibukan masing2 atau tak...tapi, memang tak seceria dulu...
banyak recent activities among member takde follow-up stories...seperti yg kita selalu buat...
saya takde byk update sebab memang jarang main golop...

main event by KG pun takde byk cerita...
pioneers dah ramai senyap...but mostly still active kat FB...

nak saya arrange game? hmmm...saya nak main normal social game pun tak pernah sempat...

btw, saya ada plan nak main before Christmas kat Kota Permai...Friday 23rd morning...
nanti saya bukak thread kat Golf Appointment..

Cheers!
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline LA.

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 230
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRTU Kuantan, NHS: 259983
  • Handicap: 16
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #6 on: December 11, 2011, 03:24:31 AM »
Abe Niz...

tak tahu la sebab kesibukan masing2 atau tak...tapi, memang tak seceria dulu...
banyak recent activities among member takde follow-up stories...seperti yg kita selalu buat...
saya takde byk update sebab memang jarang main golop...

main event by KG pun takde byk cerita...
pioneers dah ramai senyap...but mostly still active kat FB...

nak saya arrange game? hmmm...saya nak main normal social game pun tak pernah sempat...

btw, saya ada plan nak main before Christmas kat Kota Permai...Friday 23rd morning...
nanti saya bukak thread kat Golf Appointment..

Cheers!

Salahkan Pak Ngah..semenjak dia pandai guna bb rakyat jelata didalam forum x dijengah lagi..penat je bg anugerah kat dia ari tu...haishh..

Offline budusiam

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 259
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 18
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #7 on: December 13, 2011, 10:40:03 AM »
Abe Niz...

tak tahu la sebab kesibukan masing2 atau tak...tapi, memang tak seceria dulu...
banyak recent activities among member takde follow-up stories...seperti yg kita selalu buat...
saya takde byk update sebab memang jarang main golop...

main event by KG pun takde byk cerita...
pioneers dah ramai senyap...but mostly still active kat FB...

nak saya arrange game? hmmm...saya nak main normal social game pun tak pernah sempat...

btw, saya ada plan nak main before Christmas kat Kota Permai...Friday 23rd morning...
nanti saya bukak thread kat Golf Appointment..

Cheers!

Salahkan Pak Ngah..semenjak dia pandai guna bb rakyat jelata didalam forum x dijengah lagi..penat je bg anugerah kat dia ari tu...haishh..
setuju dengan LA...salahkan pak ngah hahaha...sejak dia guna BB dia dah xtau nak masuk forum KG nih huhu.....

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #8 on: December 13, 2011, 12:35:17 PM »
Abe Niz...

tak tahu la sebab kesibukan masing2 atau tak...tapi, memang tak seceria dulu...
banyak recent activities among member takde follow-up stories...seperti yg kita selalu buat...
saya takde byk update sebab memang jarang main golop...

main event by KG pun takde byk cerita...
pioneers dah ramai senyap...but mostly still active kat FB...

nak saya arrange game? hmmm...saya nak main normal social game pun tak pernah sempat...

btw, saya ada plan nak main before Christmas kat Kota Permai...Friday 23rd morning...
nanti saya bukak thread kat Golf Appointment..

Cheers!

Salahkan Pak Ngah..semenjak dia pandai guna bb rakyat jelata didalam forum x dijengah lagi..penat je bg anugerah kat dia ari tu...haishh..
setuju dengan LA...salahkan pak ngah hahaha...sejak dia guna BB dia dah xtau nak masuk forum KG nih huhu.....
...................JANGAN SALAHKAN PAKNGAH,...NANTI DIA SALAHKAN KITA PULAK.............. 8) 8) 8)
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline cocos

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 122
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #9 on: December 15, 2011, 12:45:35 PM »
kebelakangan nie , mmg saya pun perasan jgk ... a tau pun kita , cadangkan pada FG dan canangkan pada members , supaya forum Kakigolf di imarahkan balik , pasal di sini kita bermula .
antara cadangan nya

1) moderator kena main peranan jgk..untuk update apa2
2) elakkan link apa2 ke FB kaki golf ...
3) ......
4) ........ sila tambah


Offline Herbie

  • Newbie
  • Posts: 7
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: Klgcc
  • Handicap: 16
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #10 on: December 15, 2011, 01:04:10 PM »
hello,
rasanya no hal kekadang masuk sini kekadang di fb pasal easier access benda baru mmg best lama2 ok ler tu.

Offline nokia737

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 859
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • hepy - hepy main jer...
  • Handicap: 14
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #11 on: December 16, 2011, 02:48:23 AM »
Abe Niz...

tak tahu la sebab kesibukan masing2 atau tak...tapi, memang tak seceria dulu...
banyak recent activities among member takde follow-up stories...seperti yg kita selalu buat...
saya takde byk update sebab memang jarang main golop...

main event by KG pun takde byk cerita...
pioneers dah ramai senyap...but mostly still active kat FB...

nak saya arrange game? hmmm...saya nak main normal social game pun tak pernah sempat...

btw, saya ada plan nak main before Christmas kat Kota Permai...Friday 23rd morning...
nanti saya bukak thread kat Golf Appointment..

Cheers!

Salahkan Pak Ngah..semenjak dia pandai guna bb rakyat jelata didalam forum x dijengah lagi..penat je bg anugerah kat dia ari tu...haishh..
setuju dengan LA...salahkan pak ngah hahaha...sejak dia guna BB dia dah xtau nak masuk forum KG nih huhu.....
...................JANGAN SALAHKAN PAKNGAH,...NANTI DIA SALAHKAN KITA PULAK.............. 8) 8) 8)

pakngah salahkan kita, kita salahkan dia balik, pastu dia salahkan abg z, suh abg z salahkan dia balik,  :-\ :-\ :-\  pastu suh
pakngah blajaq guna BB post kat forum ari2 seperti suatu ketika dulu yg teramat meriah ...   :) ;D :)
USGA 13.4 (index)
White T-Box  ;)

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #12 on: December 19, 2011, 08:24:42 PM »
Abe Niz...

tak tahu la sebab kesibukan masing2 atau tak...tapi, memang tak seceria dulu...
banyak recent activities among member takde follow-up stories...seperti yg kita selalu buat...
saya takde byk update sebab memang jarang main golop...

main event by KG pun takde byk cerita...
pioneers dah ramai senyap...but mostly still active kat FB...

nak saya arrange game? hmmm...saya nak main normal social game pun tak pernah sempat...

btw, saya ada plan nak main before Christmas kat Kota Permai...Friday 23rd morning...
nanti saya bukak thread kat Golf Appointment..

Cheers!

Salahkan Pak Ngah..semenjak dia pandai guna bb rakyat jelata didalam forum x dijengah lagi..penat je bg anugerah kat dia ari tu...haishh..
setuju dengan LA...salahkan pak ngah hahaha...sejak dia guna BB dia dah xtau nak masuk forum KG nih huhu.....
...................JANGAN SALAHKAN PAKNGAH,...NANTI DIA SALAHKAN KITA PULAK.............. 8) 8) 8)

pakngah salahkan kita, kita salahkan dia balik, pastu dia salahkan abg z, suh abg z salahkan dia balik,  :-\ :-\ :-\  pastu suh
pakngah blajaq guna BB post kat forum ari2 seperti suatu ketika dulu yg teramat meriah ...   :) ;D :)

pas tu salah kan si nok sbb dia dh kenal kan 1 skim KUS...... >:D >:D >:D

Offline zakisawie

  • Newbie
  • Posts: 32
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • wanna break score below hundred
    • zakisawie.blog.com
  • Club: Kelab Golf Samudera
  • Handicap: 24
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #13 on: December 20, 2011, 12:56:15 PM »
tu ler saya yang baru join pun terasa senyap sunyi je forum nie...... hari2 saya buka tak banyak update....
Iron Macgregor Golden Bear 3-PW, Wood 3 Adam Tight Lies, Hybrid Carlyne 18 degree,
TM Burner Superfast, Odyssey White Hot Sabertooth, Wilson Stand Bag.... what the cacamerba

Offline TeeOff

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 608
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: N/A
  • Handicap: 24
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #14 on: December 20, 2011, 01:26:03 PM »
dah xda aktiviti...