Author Topic: Suasana Makin Suram...  (Read 7050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #30 on: December 27, 2011, 04:10:45 AM »
Thank you Boss dgn panjang lebar menghuraikan hujah2 yg bernas tu...mcm biasa hujah2 tersebut selalu di bidas oleh Pak Ngah yg tak tahu dari pihak Pencadang atau Pembangkang...

bercerita pasal mesyuarat tergempar tu, hmmm, nampak gaya January ada kesusahan sikit walau pada mulanya, January adalah bulan keramat utk buat mesyuarat kat sana...

since boss nak buat trip setiap bulan, saya tgk kesesuaian...february nampak macam nak mengambang je bulan dan hujan renyai..

Nanti roger la...

Cheers!
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Suasana Makin Suram...
« Reply #31 on: December 28, 2011, 08:34:39 AM »
Iya mas! Nanti aq kabarin ya kapan maw ke sana!