Author Topic: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!  (Read 38882 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline fairwan

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 52
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Nilai Spring Golf Resort
  • Handicap: 21
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #30 on: December 25, 2011, 09:24:41 PM »
dah ada peluang baguih punya nak menang, apa lagi, kena bubuh nama atas sekali! tarikhnya Tuan MFG akan decide kemudian (lepas dia pergi bertapa di Bogor Raya). Jom bubuh nama dulu, parking dulu, kemudian-kemudian kita boleh hancing.

01.pakngah hc9
02.Ateh hc23
03.rashidi hc22
04. Teeoff @ Faiz hc23

(first 4 participants dapat kemudahan istimewa...boleh adjust score)

05.Fairwan hc21
06.
07.
08.

sambung

Join

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #31 on: December 26, 2011, 02:07:46 AM »
Dah ada peluang baguih punya nak menang, apa lagi, kena bubuh nama atas sekali! tarikhnya Tuan MFG akan decide kemudian (lepas dia pergi bertapa di Bogor Raya). Jom bubuh nama dulu, parking dulu, kemudian-kemudian kita boleh hancing.

01. pakngah hc9
02. Ateh hc23
03. rashidi hc22
04. Teeoff @ Faiz hc23

(first 4 participants dapat kemudahan istimewa...boleh adjust score)

05. Fairwan hc21
06.
07.
08.

sambung

*************************************************************************************

No. 3 ... Rashidi yg mana satu ni?

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #32 on: December 26, 2011, 08:47:03 AM »
Dah ada peluang baguih punya nak menang, apa lagi, kena bubuh nama atas sekali! tarikhnya Tuan MFG akan decide kemudian (lepas dia pergi bertapa di Bogor Raya). Jom bubuh nama dulu, parking dulu, kemudian-kemudian kita boleh hancing.

01. pakngah hc9
02. Ateh hc23
03. rashidi hc22
04. Teeoff @ Faiz hc23

(first 4 participants dapat kemudahan istimewa...boleh adjust score)

05. Fairwan hc21
06.
07.
08.

sambung

*************************************************************************************

No. 3 ... Rashidi yg mana satu ni?

Pakngah, MFG tanya Rashidi yg mana satu?.
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline ari79

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 336
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 14
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #33 on: December 26, 2011, 09:01:48 AM »
count me in.. :-*

Facebook: Precision Design
email: ariprecision@gmail.com
Mari main Golf dengan Interior designer!! ;D

Offline erizzzzz

  • Syariah compliant, kekadang je x...
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 537
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Now a full time caddy
    • Law for the Laymen
  • Club: Danau & NHS Golf Club
  • Handicap: 23
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #34 on: December 26, 2011, 10:37:18 AM »
Kalau kene dgn Tarikh, masa Dan tpt, Patik join. Dlu aku Ateh and others penah buat something like this. Kita main over 4 courses. Final at Damai Laut. Pemenang tu skang main hcp 10. Big improvement.

In fact da Ada buat format baru pon yg mana players kene potong hcp bila result 'too good'. And to join, kene Ada someone yg playing to verify his hcp. But new format xjln sbb nak kumpul 8 org in 1 day agak Susah.
baru aku tau camtu rupanya cara nak pukul bola...

Offline shaiful

  • Clubs..
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 620
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • TeeOff with PaSSioN.....Give Life Your Best Swing
  • Club: RKKC
  • Handicap: 24
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #35 on: December 26, 2011, 04:25:46 PM »
Salam.....

Ateh (hc 12) huhu bg la chance kat higher hc...ateh bley jd mentor dah hehee

Shaiful (hc8) salam pro...ko la x sudi nak bergolop ngan aku. Jom esok perangsang. Ada krg 1 bola lg tu. Teeop kul 12pm. Pro perangsang si johari arange tu... Jom
aik hc8...bil lak aku baguih tu...kom jgn zam....dah dkt sekolah ni aku sibuk dgn anak2 skt...next month bro..nike buat tournament kat Kota Permai x joint ke?
Kayu Kayan & Besi-besian

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #36 on: December 26, 2011, 07:41:16 PM »
count me in.. :-*

Hahaha!!! .... main kepala "7" pun nak join chicken tour ke?

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #37 on: December 26, 2011, 07:46:58 PM »
. . . saya setuju dgn usul yg Rashid cdgkan, tapi untuk tentukan hcp, kita jlnkan m.o.p system 36 modified. . . . saya akan sponsor satu kategori yaitu 5series punya supaya Pakngah boleh menang. . . . kah kah kah (guling2)

Baguih gak kalau adakan kategori 5 series dlm acara ni ...

Kita namakan: "5-Series 20-24" Golf Challenge .. Amacam?

Offline Alke

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 112
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • mana bola aku ni!!
  • Club: Kelab Golf Danau
  • Handicap: 18
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #38 on: December 27, 2011, 10:43:06 AM »
Dah ada peluang baguih punya nak menang, apa lagi, kena bubuh nama atas sekali! tarikhnya Tuan MFG akan decide kemudian (lepas dia pergi bertapa di Bogor Raya). Jom bubuh nama dulu, parking dulu, kemudian-kemudian kita boleh hancing.

01. pakngah hc9
02. Ateh hc23
03. rashidi hc22
04. Teeoff @ Faiz hc23

(first 4 participants dapat kemudahan istimewa...boleh adjust score)

05. Fairwan hc21
06.
07.
08.

sambung

*************************************************************************************

No. 3 ... Rashidi yg mana satu ni?
[/quote

Salam, nak tanyalah, nak ikut USGA Index kat, atau kelab punye? Macam saya ni, USGA Index hc18, tapi kelab Danau bg, kalau main blue teebox hc 21. so nak ikut yg mana?
Golf is an addiction

Offline azmeer

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 30
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Saya budak baru belajar... : )
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #39 on: December 27, 2011, 12:38:05 PM »
Salam kakigolf,

InsyaAllah kalau masa/tempat bersesuaian, saya pun nak join juga. Baru sekali join G2G kat Kajang hari tu. Kat tepeng tak sempat join.

Offline JK

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1751
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • mariiiiii mariii layan
  • Club: DANAU UKM
  • Handicap: 12
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #40 on: December 27, 2011, 01:42:50 PM »
Salam.....

Ateh (hc 12) huhu bg la chance kat higher hc...ateh bley jd mentor dah hehee

Shaiful (hc8) salam pro...ko la x sudi nak bergolop ngan aku. Jom esok perangsang. Ada krg 1 bola lg tu. Teeop kul 12pm. Pro perangsang si johari arange tu... Jom
aik hc8...bil lak aku baguih tu...kom jgn zam....dah dkt sekolah ni aku sibuk dgn anak2 skt...next month bro..nike buat tournament kat Kota Permai x joint ke?

Nike tournoment ......cam mana nak join ?

Offline Azizi Yahaya

  • Newbie
  • Posts: 18
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 20
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #41 on: December 27, 2011, 03:54:27 PM »
Saya setuju dan ingin jua join
It's only a little bird in the sky.
Iron: Taylormade CB 4- PW

Offline halimunser

  • putingse
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 505
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Eagle has landed
  • Club: KDRSM
  • Handicap: 16
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #42 on: December 27, 2011, 04:35:19 PM »
Atas boh blake..  ;D

Offline abgzekhhhhh

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 361
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Danau
  • Handicap: 20
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #43 on: December 27, 2011, 05:01:54 PM »
Dah ada peluang baguih punya nak menang, apa lagi, kena bubuh nama atas sekali! tarikhnya Tuan MFG akan decide kemudian (lepas dia pergi bertapa di Bogor Raya). Jom bubuh nama dulu, parking dulu, kemudian-kemudian kita boleh hancing.

01. pakngah hc9
02. Ateh hc23
03. rashidi hc22
04. Teeoff @ Faiz hc23

(first 4 participants dapat kemudahan istimewa...boleh adjust score)

05. Fairwan hc21
06. Abg Zekhh hc24
07.
08.



Offline TeeOff

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 608
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: N/A
  • Handicap: 24
Re: Chicken Tour "18‐24" Golf Challenge!
« Reply #44 on: December 27, 2011, 05:03:34 PM »
camne ateh 23???

hari tu main angka 8 dihadapan...