Author Topic: 2011 Drivers' Hot List!  (Read 5002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
2011 Drivers' Hot List!
« on: January 09, 2012, 01:19:54 AM »

TOP DRIVERS OF 2011



*******************************************************************************************

Golf Digest's list of the hottest drivers for the year 2011 .....

*******************************************************************************************

CALLAWAY DIABLO OCTANE/DIABLO OCTANE TOUR



CALLAWAY RAZR HAWK/RAZR HAWK TOUR



CLEVELAND LAUNCHER ULTRALITE SERIES


« Last Edit: January 09, 2012, 01:35:49 AM by mrfeelgood »

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #1 on: January 09, 2012, 01:21:21 AM »
TOP DRIVERS OF 2011

NIKE VR PRO



PING G15


Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #2 on: January 09, 2012, 01:21:46 AM »
TOP DRIVERS OF 2011

TAYLORMADE BURNER SUPERFAST 2.0



TAYLORMADE R11



TITLEIST 910D2/D3

« Last Edit: January 09, 2012, 01:25:03 AM by mrfeelgood »

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #3 on: January 09, 2012, 01:24:13 AM »
TOP DRIVERS OF 2011

ADAMS SPEEDLINE F11



COBRA S3



NIKE SQ/SQ2 MACHSPEED BLACK

« Last Edit: January 09, 2012, 01:26:02 AM by mrfeelgood »

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #4 on: January 09, 2012, 01:28:46 AM »
TOP DRIVERS OF 2011

PING K15



SRIXON Z-STAR



TOUR EDGE EXOTICS XCG-4



Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #5 on: January 09, 2012, 09:17:09 PM »
MFG driver ajer ke chipper takde pun?.

P/S
Kena tanya Azharintra dia tau?. Ha,ha,ha...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline azharintra

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 174
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Buat apa pukul kuat-kuat, tapi score.......
  • Handicap: 15
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #6 on: January 09, 2012, 09:51:18 PM »
MFG driver ajer ke chipper takde pun?.

P/S
Kena tanya Azharintra dia tau?. Ha,ha,ha...


Ehhh! >:(, ateh.....!chipper tu aku guna masa terdesak jeeee, agak2 kalau dah kena  5down baru guna chipper tu, Isshhh!!!itu pun nak kena bagitau jugak ke?   >:D

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #7 on: January 10, 2012, 06:50:02 AM »
MFG driver ajer ke chipper takde pun?.

P/S
Kena tanya Azharintra dia tau?. Ha,ha,ha...


Ehhh! >:(, ateh.....!chipper tu aku guna masa terdesak jeeee, agak2 kalau dah kena  5down baru guna chipper tu, Isshhh!!!itu pun nak kena bagitau jugak ke?   >:D

Yessss, i like....
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline GolfAdams

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #8 on: January 11, 2012, 08:04:53 PM »
TOP DRIVERS OF 2011

TAYLORMADE BURNER SUPERFAST 2.0




This driver ... I like!  :) :) :)

Offline amang

  • Newbie
  • Posts: 15
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: none
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #9 on: March 05, 2012, 01:47:07 PM »
terima kasih atas review best driver untuk 2011.. ada tak review untuk forgiveness jenis jenis driver 2011 ni...

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #10 on: May 15, 2012, 10:42:14 AM »
Bro Amang! Ada satu Driver brand ACER model XF (Xtremely Forgiving).. Kurang popular di sini, tapi terkenal jugak di US sebagai custom-fit clubs .. Sedap dan senang utk di pakai sampai adik ipar saya pinjam trus tak nak bagi balik, nak belik trus! :-)

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #11 on: May 15, 2012, 08:03:52 PM »
Bro Amang! Ada satu Driver brand ACER model XF (Xtremely Forgiving).. Kurang popular di sini, tapi terkenal jugak di US sebagai custom-fit clubs .. Sedap dan senang utk di pakai sampai adik ipar saya pinjam trus tak nak bagi balik, nak belik trus! :-)

Berapa memory size dia Boss? pakai intel or AMD?
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #12 on: May 15, 2012, 11:38:18 PM »
Bro Amang! Ada satu Driver brand ACER model XF (Xtremely Forgiving).. Kurang popular di sini, tapi terkenal jugak di US sebagai custom-fit clubs .. Sedap dan senang utk di pakai sampai adik ipar saya pinjam trus tak nak bagi balik, nak belik trus! :-)

Berapa memory size dia Boss? pakai intel or AMD?

Super Android bro ....  running on x86 chips powered by Intel processors .... AMD tak main lah ...



Offline Daddyjoe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1309
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Kelab Kelip
  • Handicap: 22
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #13 on: May 16, 2012, 06:23:22 PM »
Bro Amang! Ada satu Driver brand ACER model XF (Xtremely Forgiving).. Kurang popular di sini, tapi terkenal jugak di US sebagai custom-fit clubs .. Sedap dan senang utk di pakai sampai adik ipar saya pinjam trus tak nak bagi balik, nak belik trus! :-)

Berapa overtime rate kalau keje weekend,pro?
The best wood in the golf bag is a PENCIL

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 2011 Drivers' Hot List!
« Reply #14 on: May 17, 2012, 01:31:10 AM »
Bro Amang! Ada satu Driver brand ACER model XF (Xtremely Forgiving).. Kurang popular di sini, tapi terkenal jugak di US sebagai custom-fit clubs .. Sedap dan senang utk di pakai sampai adik ipar saya pinjam trus tak nak bagi balik, nak belik trus! :-)

Berapa overtime rate kalau keje weekend,pro?

Ga ada overtime  pak ...gratis aja ...