Author Topic: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012  (Read 4721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« on: February 27, 2012, 12:22:35 PM »
Askm kepada semua warga kakigolf terutama Boss Besar dan lain2 yg sewaktu dgnnya.
Saya ingin mengesyorkan agar diadakan calendar untuk Golf Event bagi taung 2012 ni.
Ianya bertujuang bagi mempermudahkan para kakigolf menyusun jadual bagi menyertai acara yang bakal
diadakan nanti, mungkin ada yang perlu ambik cuti walaupun weekend (mcm saya ni-boss kedekut cuti),
 ataupun mengatur jadual perjalanang dan sebagainyalah....need yr feedback.......amacang wehhh!!!!
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline wok

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 81
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: krtu
  • Handicap: 12
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #1 on: February 27, 2012, 12:55:28 PM »
bagus kalau buat calendar of event tahunan.
1. Every quarter - medal: bergilir tempat north (misal kedah/kelantan), south (johor/malacca), central (selangor/pahang) .
2. Every half year, satu major dengan tajaan besaran.
3. Adhoc bila-bila ada peluang 

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #2 on: February 27, 2012, 01:38:45 PM »
Amat bagus cadangan abgbongsu ni, bukan apa ianya memudahkan segala urusan kalau tertindih jadual yg lain?. Maklumlah ada nak masuk PGA Tour, amatur open, mcm2 open lagi dan nak join G2G dll. Ha,ha,ha....

"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline MohD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: RKKC
  • Handicap: 15
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #3 on: February 27, 2012, 02:03:20 PM »
......dengan rasa tawadhuk....patik akur...baik cdgan sahabat dari Tepen tu....saya pun kena ambek cuti juga klu nak gi golfing....... ??? ??? ???

Offline zulm

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 472
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #4 on: February 27, 2012, 03:09:33 PM »
Amat bagus cadangan abgbongsu ni, bukan apa ianya memudahkan segala urusan kalau tertindih jadual yg lain?. Maklumlah ada nak masuk PGA Tour, amatur open, mcm2 open lagi dan nak join G2G dll. Ha,ha,ha....
Bro, jangan lupa join PEKAP Golf yang tiap2 bulan buat Monthly Medal tu. Jangan ada yang bertindih2 lak..
Driver: r7 CGB Max,
Wood 5: r7 CGB Max,
Iron: xx10
Wedges: Vokey 48', 54', 56'
Putter: Odyssey Black Series #2

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #5 on: February 27, 2012, 05:01:56 PM »
Amat bagus cadangan abgbongsu ni, bukan apa ianya memudahkan segala urusan kalau tertindih jadual yg lain?. Maklumlah ada nak masuk PGA Tour, amatur open, mcm2 open lagi dan nak join G2G dll. Ha,ha,ha....
Bro, jangan lupa join PEKAP Golf yang tiap2 bulan buat Monthly Medal tu. Jangan ada yang bertindih2 lak..

Yes bosss,  i ingat maklumlah nak buat umah 1 lagi kat Pahang ni kena baik2 dgn org Pahang nanti tak rodong. Ha,ha,ha....
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline tumbrio

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 430
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #6 on: February 27, 2012, 05:45:34 PM »
Setuju .. setuju ..

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #7 on: February 27, 2012, 06:42:27 PM »
Satu syor dan cadangan yg amat baik! Mmg telah terlintas utk mengadakan jadual tahunan utk segala aktiviti KakiGolf ... Akan tetapi ada sedikit perkara yg harus di ambil kira ..... Kalau book golf course, takly book main pakai cakap jer, kalau maw confirm haribulan mesti maw book dgn fulus, buat reservation pakai cakap tak laku.... KECUALI!!!! Kita hanya tetapkan haribulan sahaja, venue kita tetapkan kemudian, ataupun venue boleh dicadangkan, tapi subject to perubahan ...

Tima kacih!!!! 

Offline tumbrio

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 430
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 24
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #8 on: February 27, 2012, 06:58:22 PM »
Satu syor dan cadangan yg amat baik! Mmg telah terlintas utk mengadakan jadual tahunan utk segala aktiviti KakiGolf ... Akan tetapi ada sedikit perkara yg harus di ambil kira ..... Kalau book golf course, takly book main pakai cakap jer, kalau maw confirm haribulan mesti maw book dgn fulus, buat reservation pakai cakap tak laku.... KECUALI!!!! Kita hanya tetapkan haribulan sahaja, venue kita tetapkan kemudian, ataupun venue boleh dicadangkan, tapi subject to perubahan ...

Tima kacih!!!!

ya betull .. sgtt setuju ..

Offline Lee Westwood

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 218
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ada berani.....
  • Club: KGSB(Kelab Golf Sdn Bhd)
  • Handicap: 24
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #9 on: February 28, 2012, 09:16:18 AM »
stuju,saya yg menurut perintah...hihihihihihii...........
Pelan-pelan hayun...

Offline shaiful

  • Clubs..
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 620
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • TeeOff with PaSSioN.....Give Life Your Best Swing
  • Club: RKKC
  • Handicap: 24
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #10 on: February 28, 2012, 11:17:46 AM »
Bagus...tersangat bagus cadangan tu...sokongan x berbelah bagi...
Kayu Kayan & Besi-besian

Offline shaiful

  • Clubs..
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 620
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • TeeOff with PaSSioN.....Give Life Your Best Swing
  • Club: RKKC
  • Handicap: 24
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #11 on: February 28, 2012, 11:19:07 AM »
Amat bagus cadangan abgbongsu ni, bukan apa ianya memudahkan segala urusan kalau tertindih jadual yg lain?. Maklumlah ada nak masuk PGA Tour, amatur open, mcm2 open lagi dan nak join G2G dll. Ha,ha,ha....
Bro, jangan lupa join PEKAP Golf yang tiap2 bulan buat Monthly Medal tu. Jangan ada yang bertindih2 lak..
Bro Zulm, ape ke bende PEKAP Golf tu? Saya bley joint ke? hehehe....
Kayu Kayan & Besi-besian

Offline JK

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1751
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • mariiiiii mariii layan
  • Club: DANAU UKM
  • Handicap: 12
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #12 on: February 28, 2012, 12:19:57 PM »
Bagus cadangan Haji Abg Bongsu tuu.
Senang nak Forecast budget .

lagipun dah ramai Bapak Boya yg selalu main tournoment kat luar.
Contoh yg terbaik :
1. Mrpyan ..semenjak champ nii byk jemputan khas utk diaa.
2. Azharinta.. jarang miss utk dpt hadiah bila join tour. luar.
3. Syuq..dah makin garang la nii.
4. Tuan Mohd ..jgn cakap lahhhh..
5. Haji Abg Bongsu..Tua player tuu..
6. Ateh..semenjak main single digit ni makin garang menyambut pelawaannn tournoment.

dan yg lain-lain dlm pembikinan..



d

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #13 on: February 28, 2012, 02:45:20 PM »
Amat bagus cadangan abgbongsu ni, bukan apa ianya memudahkan segala urusan kalau tertindih jadual yg lain?. Maklumlah ada nak masuk PGA Tour, amatur open, mcm2 open lagi dan nak join G2G dll. Ha,ha,ha....
Bro, jangan lupa join PEKAP Golf yang tiap2 bulan buat Monthly Medal tu. Jangan ada yang bertindih2 lak..
Bro Zulm, ape ke bende PEKAP Golf tu? Saya bley joint ke? hehehe....

Pekap adalah Persatuan anak2 Pahang perautauan penaungnyer DS Najib klu xsilap saya...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...

Offline Ateh

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2501
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Well" u know me?...
    • Ateh - PruBSN Takaful
  • Handicap: 18
Re: JADUAL UTK KAKIGOLF GOLF EVENT 2012
« Reply #14 on: February 28, 2012, 02:59:52 PM »
Bagus cadangan Haji Abg Bongsu tuu.
Senang nak Forecast budget .

lagipun dah ramai Bapak Boya yg selalu main tournoment kat luar.
Contoh yg terbaik :
1. Mrpyan ..semenjak champ nii byk jemputan khas utk diaa.
2. Azharinta.. jarang miss utk dpt hadiah bila join tour. luar.
3. Syuq..dah makin garang la nii.
4. Tuan Mohd ..jgn cakap lahhhh..
5. Haji Abg Bongsu..Tua player tuu..
6. Ateh..semenjak main single digit ni makin garang menyambut pelawaannn tournoment.

dan yg lain-lain dlm pembikinan..



d

Helooo masih ayam lagi tau.Keh,keh,keh...
"Jgn merasa rendah diri apabila score tinggi dan jgn pula meninggi diri apabila score rendah." So stay cool and focus...