Author Topic: "1st Final Sunday Trophy" @Royal Kampong Kuantan Ahad 24/2/2013 8.00 pagi  (Read 7065 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Bagi pihak sorang anak penakan yang sangat pemalu, saya buat posting ni. Camni bunyinya:

Saya jemput 12 orang yang tak diperlukan berada di rumah oleh isteri/suami dan/atau anak-anak unryuk berjalan-jalan sambil bersembang-sembang dan hayun kayu/besi golf seperti berikut:

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Sila daftar nama dan hendikep tuan-puan di bawah ini. Terima kasih.

01.Pak Ngah/hc09
02.Faizal 5/hc12
03.budusiam/hc6
04.

05.Daddyjoe/hc14
06.ZulM/hc15
07.Jk/hc11
08.

09.
10.
11.
12.


 
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Bagi pihak sorang anak penakan yang sangat pemalu, saya buat posting ni. Camni bunyinya:

Saya jemput 12 orang yang tak diperlukan berada di rumah oleh isteri/suami dan/atau anak-anak unryuk berjalan-jalan sambil bersembang-sembang dan hayun kayu/besi golf seperti berikut:

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Sila daftar nama dan hendikep tuan-puan di bawah ini. Terima kasih.

01.Pak Ngah/hc09
02.Faizal 5/hc12
03.budusiam/hc6
04.che ros/hc 14



05.Daddyjoe/hc14
06.ZulM/hc15
07.Jk/hc11
08.abe/hc 10

09.
10.
11.
12.

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Tu diaaa...anak penakan pemalu dah masuk pun...

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Sila daftar nama dan hendikep tuan-puan di bawah ini. Terima kasih.

01.Pak Ngah/hc09
02.Faizal 5/hc12
03.budusiam/hc6
04.che ros/hc 14

05.Daddyjoe/hc14
06.ZulM/hc15
07.Jk/hc11
08.abe/hc 10

Jom isikan flight ni pulak...

09.
10.
11.
12.
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Bagi pihak sorang anak penakan yang sangat pemalu, saya buat posting ni. Camni bunyinya:

Saya jemput 12 orang yang tak diperlukan berada di rumah oleh isteri/suami dan/atau anak-anak unryuk berjalan-jalan sambil bersembang-sembang dan hayun kayu/besi golf seperti berikut:

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Salam PakNgah, Kalau saya nak join ... cam aritu gak ke ... Tunggu kat depan gate rmh kul 7.15 pagi ... Pak ngah sampai kul 8.00 pagi, tee-op kul 11 pg?  O0 O0 O0

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Ala pakngah ni...jgn la ckp kt sy cm tu...sy mmg pemalu org nyee tauu

Online mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Tu diaaa...anak penakan pemalu dah masuk pun...

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Sila daftar nama dan hendikep tuan-puan di bawah ini. Terima kasih.

01.Pak Ngah/hc09
02.Faizal 5/hc12
03.budusiam/hc6
04.che ros/hc 14

05.Daddyjoe/hc14
06.ZulM/hc15
07.Jk/hc11
08.abe/hc 10

Jom isikan flight ni pulak...

09. MFG
10.
11.
12.

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Bagi pihak sorang anak penakan yang sangat pemalu, saya buat posting ni. Camni bunyinya:

Saya jemput 12 orang yang tak diperlukan berada di rumah oleh isteri/suami dan/atau anak-anak unryuk berjalan-jalan sambil bersembang-sembang dan hayun kayu/besi golf seperti berikut:

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Salam PakNgah, Kalau saya nak join ... cam aritu gak ke ... Tunggu kat depan gate rmh kul 7.15 pagi ... Pak ngah sampai kul 8.00 pagi, tee-op kul 11 pg?  O0 O0 O0
X pe boss..sy kejut kan pak penakan sy ni kul 5 pg ahad tu..

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
ini first flight. awal punya. habis salam kedua je terus jalan. sapa lambat, gi sendiri.

Bagi pihak sorang anak penakan yang sangat pemalu, saya buat posting ni. Camni bunyinya:

Saya jemput 12 orang yang tak diperlukan berada di rumah oleh isteri/suami dan/atau anak-anak unryuk berjalan-jalan sambil bersembang-sembang dan hayun kayu/besi golf seperti berikut:

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Salam PakNgah, Kalau saya nak join ... cam aritu gak ke ... Tunggu kat depan gate rmh kul 7.15 pagi ... Pak ngah sampai kul 8.00 pagi, tee-op kul 11 pg?  O0 O0 O0
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
asyik asyik ayam-ayam ni je. Newbies tak mau join ke?
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
ini first flight. awal punya. habis salam kedua je terus jalan. sapa lambat, gi sendiri.

Bagi pihak sorang anak penakan yang sangat pemalu, saya buat posting ni. Camni bunyinya:

Saya jemput 12 orang yang tak diperlukan berada di rumah oleh isteri/suami dan/atau anak-anak unryuk berjalan-jalan sambil bersembang-sembang dan hayun kayu/besi golf seperti berikut:

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Salam PakNgah, Kalau saya nak join ... cam aritu gak ke ... Tunggu kat depan gate rmh kul 7.15 pagi ... Pak ngah sampai kul 8.00 pagi, tee-op kul 11 pg?  O0 O0 O0
Blh check in online x pakngah???

Offline A P

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 228
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KRTU
  • Handicap: 15
Re: "1st Final Sunday Trophy" @Royal Kampong Kuantan Ahad 24/2/2013 8.00 pagi
« Reply #10 on: February 22, 2013, 12:18:30 AM »
Tu diaaa...anak penakan pemalu dah masuk pun...

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Sila daftar nama dan hendikep tuan-puan di bawah ini. Terima kasih.

01.Pak Ngah/hc09
02.Faizal 5/hc12
03.budusiam/hc6
04.che ros/hc 14

05.Daddyjoe/hc14
06.ZulM/hc15
07.Jk/hc11
08.abe/hc 10

Jom isikan flight ni pulak...

09. MFG
10. AP (newbie) / hc 15
11.
12.
A P

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: "1st Final Sunday Trophy" @Royal Kampong Kuantan Ahad 24/2/2013 8.00 pagi
« Reply #11 on: February 22, 2013, 07:36:09 AM »
yalee yalee yalee yaaaleeeeeee. . .hati senang tiada terkencinnnn. . .
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline FiVe

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 2763
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Hole In One..woohooo
  • Club: huru hara golf club
  • Handicap: 18
Re: "1st Final Sunday Trophy" @Royal Kampong Kuantan Ahad 24/2/2013 8.00 pagi
« Reply #12 on: February 22, 2013, 08:35:42 AM »
Tu dia...haji AP dh marii...cabutttttt.... O0

Offline budusiam

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 259
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 18
Re: "1st Final Sunday Trophy" @Royal Kampong Kuantan Ahad 24/2/2013 8.00 pagi
« Reply #13 on: February 22, 2013, 08:38:12 AM »
Tu diaaa...anak penakan pemalu dah masuk pun...

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

Syarat Utama: Mesti ada hendikep 15 atau kurang (yg official oleh MGA atau lain-lain pihak yg boleh dipercayai)
Syarat Lain: Ada set golf sendiri, baju seluar skirt kasut stokin topi sendiri, bola sendiri, payung air minum duit tuala sendiri.
Syarat Tubuhbadan: Berpeluh, sakit demam, luka, rebah, berpeluh, dan sebagainya adalah tanggungan sendiri.

Sila daftar nama dan hendikep tuan-puan di bawah ini. Terima kasih.

01.Pak Ngah/hc09
02.Faizal 5/hc12
03.budusiam/hc6
04.che ros/hc 14

05.Daddyjoe/hc14
06.ZulM/hc15
07.Jk/hc11 replace by apexx hcp 15(+2+2+3)
08.abe/hc 10

Jom isikan flight ni pulak...

09. MFG
10. AP (newbie) / hc 15
11.
12.

Offline zulm

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 472
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: None
  • Handicap: 20
Re: "1st Final Sunday Trophy" @Royal Kampong Kuantan Ahad 24/2/2013 8.00 pagi
« Reply #14 on: February 22, 2013, 09:46:47 AM »

Venue: Royal Kampong Kuantan Golf Club
Tee Off Time: 8.00 a.m.
Date: Ahad, 24/2/2013 (Ahad terakhir dalam bulan ni)

01.Pak Ngah/hc09
02.Faizal 5/hc12
03.budusiam/hc6
04.che ros/hc 14

05.Daddyjoe/hc14
06.ZulM/hc15
07.Jk/hc11 replace by apexx hcp 15(+2+2+3)
08.abe/hc 10

Jom isikan flight ni pulak...

09. MFG
10. AP (newbie) / hc 15
11.
12.
[/quote]
[/quote]
[/quote]

Minta pencerahan dari co-organizer ni.. Teeoff time betul ker tak betul? Selama pernah main kat situ.. Haramjadah tak pernah tepat... Serious.. >:D >:D
Harap maklum
Driver: r7 CGB Max,
Wood 5: r7 CGB Max,
Iron: xx10
Wedges: Vokey 48', 54', 56'
Putter: Odyssey Black Series #2