Author Topic: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club  (Read 6407 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline samshaikh2000

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Cookie Points +0/-0
  • golf is genius people game
  • Club: teluk intan golf and country club
  • Handicap: 8
wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« on: August 05, 2013, 03:17:17 AM »
salam & hi everybody. sorry kerana terlalu lama utk memberi maklumat terbaru tentang teluk intan golf and country club. gambar gambar terbaru akan saya upload a.s.a.p. secara amnya tigcc telah banyak berubah sejak awal 2013 atas usaha dato Alan Chuah chairman omni green yang menguruskan kelab golfmyg dulunya dikenali Diamond Bay GC. beliau dgn kerjasama jawatankuasa tigcc telah banyak membawa perubahan dan penambahbaikan padang golf terutamanya green. green speed terkini adalah sekitar 8.5. berita baik utk my kakigolf member....call me sekiranya anda berminat utk bermain di tigcc atau mahu menganjurkan tournament, i promise to get special rate for you all. abdussamad 0195573333. i will try my best to serve you all. happy golfing dan selamat hariraya.

Offline MohD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: RKKC
  • Handicap: 15
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #1 on: August 05, 2013, 06:33:30 AM »
salam & hi everybody. sorry kerana terlalu lama utk memberi maklumat terbaru tentang teluk intan golf and country club. gambar gambar terbaru akan saya upload a.s.a.p. secara amnya tigcc telah banyak berubah sejak awal 2013 atas usaha dato Alan Chuah chairman omni green yang menguruskan kelab golfmyg dulunya dikenali Diamond Bay GC. beliau dgn kerjasama jawatankuasa tigcc telah banyak membawa perubahan dan penambahbaikan padang golf terutamanya green. green speed terkini adalah sekitar 8.5. berita baik utk my kakigolf member....call me sekiranya anda berminat utk bermain di tigcc atau mahu menganjurkan tournament, i promise to get special rate for you all. abdussamad 0195573333. i will try my best to serve you all. happy golfing dan selamat hariraya.
[/quote

.....Tumpang tanya,Wak member Royal Kampung Kuantan Club..... affiliate berapa mau kena.....nak main dgn otai Cikgu Meor,Hj Khalid,Hj Sani......:)


































]

Offline mizunof

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 530
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 15
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #2 on: August 05, 2013, 08:23:48 AM »

   tumpamg lalu samshaikh2000, boleh den tahu mana lokasi nye tempat ni? raso cam tak pernah   

   sampai laei google map ada tak?

Offline samshaikh2000

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Cookie Points +0/-0
  • golf is genius people game
  • Club: teluk intan golf and country club
  • Handicap: 8
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #3 on: August 05, 2013, 10:53:09 AM »
salam...kg. kuatan member perlu bayar $40 utk 18hole. teluk intan golf and country club senang jea bro mizunof....lokasi dijalan teluk intan - lumut.

Offline wok

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 81
  • Cookie Points +0/-0
  • Club: krtu
  • Handicap: 12
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #4 on: August 05, 2013, 10:54:20 AM »
salam & hi everybody. sorry kerana terlalu lama utk memberi maklumat terbaru tentang teluk intan golf and country club. gambar gambar terbaru akan saya upload a.s.a.p. secara amnya tigcc telah banyak berubah sejak awal 2013 atas usaha dato Alan Chuah chairman omni green yang menguruskan kelab golfmyg dulunya dikenali Diamond Bay GC. beliau dgn kerjasama jawatankuasa tigcc telah banyak membawa perubahan dan penambahbaikan padang golf terutamanya green. green speed terkini adalah sekitar 8.5. berita baik utk my kakigolf member....call me sekiranya anda berminat utk bermain di tigcc atau mahu menganjurkan tournament, i promise to get special rate for you all. abdussamad 0195573333. i will try my best to serve you all. happy golfing dan selamat hariraya.

Kalau ada tourney kat tigcc yang dibuka kp non members, tlg bagitau.  Sy suka pergi TI. Tq.

Offline mizunof

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 530
  • Cookie Points +0/-0
  • Handicap: 15
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #5 on: August 05, 2013, 11:15:11 AM »
brapo damage klau bukan royal kg kuantan member, agssg card brapo?agak2 laku tak kad den niihhh

Offline samshaikh2000

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Cookie Points +0/-0
  • golf is genius people game
  • Club: teluk intan golf and country club
  • Handicap: 8
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #6 on: August 05, 2013, 11:32:06 AM »
beres....saya akan post info soon.

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #7 on: August 05, 2013, 12:37:29 PM »
beres....saya akan post info soon.

Kalau AGS takde, GLI takde, AGN pun takde .... Yg ada kad IC jer ... braper? :)

Offline samshaikh2000

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Cookie Points +0/-0
  • golf is genius people game
  • Club: teluk intan golf and country club
  • Handicap: 8
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #8 on: August 05, 2013, 01:04:37 PM »
utk MFL special rate....bayar buggy jea... hehehe..

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #9 on: August 05, 2013, 02:14:59 PM »
utk MFL special rate....bayar buggy jea... hehehe..

Terbaik! Camni kena arrange main kat saner lah kalau camni!!!

Offline samshaikh2000

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Cookie Points +0/-0
  • golf is genius people game
  • Club: teluk intan golf and country club
  • Handicap: 8
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #10 on: August 05, 2013, 02:27:55 PM »
bisa diatur...kalau buat tournament i boleh aturkan speciial rate. $80 green fee including breakfast and lunch. ape macam? tapi utk MFL $50. hahahahaha...

Offline Chok

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Handicap: 17
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #11 on: August 07, 2013, 02:27:14 AM »
TIGCC punya affiliates clubs apa ya? Tq

Offline samshaikh2000

  • Newbie
  • Posts: 12
  • Cookie Points +0/-0
  • golf is genius people game
  • Club: teluk intan golf and country club
  • Handicap: 8
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #12 on: August 07, 2013, 02:44:06 AM »
ermmm...kalau tak silap saya... KG. KUANTAN, BUKIT JANA, KELAB DARUL AMAN , PERANGSANG AND COMING SOON AUGUSTA. (augusta tu bohong k...just persamaan tigcc dgn augusta adalah no lady golfer) hahahaha....

Offline shaiful

  • Clubs..
  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 620
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • TeeOff with PaSSioN.....Give Life Your Best Swing
  • Club: RKKC
  • Handicap: 24
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #13 on: August 20, 2014, 02:20:07 PM »
Da main kat TIGCC 2kali sblm puasa. Fiarways n green cantik. Rasa nak main lagi..Mr FG organiselh game kat sana..
Kayu Kayan & Besi-besian

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: wajah baru Teluk Intan Golf & Country Club
« Reply #14 on: August 20, 2014, 09:16:08 PM »
Da main kat TIGCC 2kali sblm puasa. Fiarways n green cantik. Rasa nak main lagi..Mr FG organiselh game kat sana..

Snap lah gambo2 terkini .. Pastu post ... :)