Author Topic: 6 series di Palm Garden  (Read 3626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Yahya

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KGPA
  • Handicap: 15
6 series di Palm Garden
« on: November 06, 2013, 10:42:06 PM »
Cuba cuba di Palm Garden

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #1 on: November 06, 2013, 11:28:01 PM »
Cuba cuba di Palm Garden

Kalau cukup kaki nanti kita buat "KakiGolf 5.6series Weekly Tour" ... Amacam?

Offline MohD

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: RKKC
  • Handicap: 15
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #2 on: November 07, 2013, 05:30:28 AM »
Cuba cuba di Palm Garden

Kalau cukup kaki nanti kita buat "KakiGolf 5.6series Weekly Tour" ... Amacam?

Wak dah 6 siri......boleh hantar penyertaan ke.....klu ada mereka-mereka yg  berhajat nak jalan kaki sepenuh  boleh pm ye.....

Offline abangbongsu

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1633
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • ...jangan pukul kuat, ...pukul jauh je !!....
  • Club: Kunta Kinte GCC
  • Handicap: 6
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #3 on: November 07, 2013, 06:50:03 AM »
next year i will be 6 series too. . .Rahman Ariffin jer turun jadi 4 series. . .
tips for putting: kuat sikit, tapi jangan laju

Offline zahidi

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 83
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez
  • Handicap: 19
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #4 on: November 07, 2013, 09:37:27 AM »
Kalau cukup kaki nanti kita buat "KakiGolf 5.6series Weekly Tour" ... Amacam?
[/quote]

Capital idea. Setuju sangat. Tapi kena cari la course yang mampu oleh non-working class
Wise People Play Golf

Offline Yahya

  • Newbie
  • Posts: 8
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: KGPA
  • Handicap: 15
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #5 on: November 07, 2013, 05:24:27 PM »
Ya satu cadangan menarik 

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #6 on: November 07, 2013, 07:38:48 PM »
Ya satu cadangan menarik

Boleh lah kita start kumpulkan golfer2 yg 5 ngn 6 series nih :)

Offline zahidi

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 83
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez
  • Handicap: 19
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #7 on: November 07, 2013, 09:49:13 PM »
Boleh lah kita start kumpulkan golfer2 yg 5 ngn 6 series nih :)

Boleh la start inaugural round in conjunction with 14,000 membership, sebelum akhir tahun ni
sekadar cadangan
Wise People Play Golf

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #8 on: November 08, 2013, 01:12:00 AM »
Boleh lah kita start kumpulkan golfer2 yg 5 ngn 6 series nih :)

Boleh la start inaugural round in conjunction with 14,000 membership, sebelum akhir tahun ni
sekadar cadangan

Terbaik!!!! Nak start the 5.6 series tour the week after Bkt Kemuning's KakiGolf AGN friendly pun OK!!! Dapat 2 flight for a start pun OK dah :) 

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #9 on: November 08, 2013, 01:13:57 AM »
next year i will be 6 series too. . .Rahman Ariffin jer turun jadi 4 series. . .

Tak yah tunggu tahun depan .... 5 series & 6 series boley join ...

Offline Ruslan

  • Verified Member
  • Newbie
  • ****
  • Posts: 15
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Monterez
  • Handicap: 17
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #10 on: November 08, 2013, 12:14:26 PM »

oK pak...sy join ..dah dekay 6 siri nih...heheheheh

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #11 on: November 08, 2013, 12:51:46 PM »

oK pak...sy join ..dah dekay 6 siri nih...heheheheh

Nak dekat 6 series, tapi pukul cam 3 series ...

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #12 on: November 10, 2013, 06:48:14 PM »
Boleh lah kita start kumpulkan golfer2 yg 5 ngn 6 series nih :)

Boleh la start inaugural round in conjunction with 14,000 membership, sebelum akhir tahun ni
sekadar cadangan

Dah 14,000 dah ....  :P

Offline mrfeelgood

  • ADMINISTRATOR
  • Founder
  • *********
  • Posts: 9719
  • Cookie Points +1/-0
  • Gender: Male
  • ITS NOT HOW YOU DRIVE, ITS HOW YOU ARRIVE!!!
    • KakiGolf
  • Club: Kelab KakiGolf
  • Handicap: 17
Re: 6 series di Palm Garden
« Reply #13 on: November 10, 2013, 08:12:22 PM »
Cuba cuba di Palm Garden
Kalau cukup kaki nanti kita buat "KakiGolf 5.6series Weekly Tour" ... Amacam?
Wak dah 6 siri......boleh hantar penyertaan ke.....klu ada mereka-mereka yg  berhajat nak jalan kaki sepenuh  boleh pm ye.....
next year i will be 6 series too. . .Rahman Ariffin jer turun jadi 4 series. . .
Capital idea. Setuju sangat. Tapi kena cari la course yang mampu oleh non-working class


Apa lagiii .... Saya bukak thread dah .. Pi lah register nama:

http://kakigolf.com/forum/index.php?topic=5294.msg70191#msg70191