Author Topic: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!  (Read 66972 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #405 on: October 14, 2009, 12:25:48 AM »

LATEST NEWS !!!!!!!!!!!!!!!!

Kepada kekawan yang masih belum tidur.....!!!!!!!!!!!

A W A S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........

Tanpa di duga... cabar - mencabar dah mula berlaku.................

YM, Facebook menjadi halaman untuk semua meluahkan perasaan...!!!!!!!!!!!

Tanpa diduga... seperti memahami hasrat kedua-dua individu...

BUAT JULUNG-JULUNG kali nya... MR Organizer telah menemukan.... jr@azhar dengan musuh tradisinya....

AWAS !!!!!!! saksikan kemunculannya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PANAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  >:D >:D >:D >:D >:D

Jangan hampiri mereka... Mereka berdua pasti fokus untuk Perlawanan of the CENTURY ini....

NANTIKAN KEPUTUSANNYA ESOK.... LIVE from BKT KEMUNING..... :-X :-X :-X

haaakkkkkkktuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........[/color].



ni apa hal ni? tak bulih tidoq ka? pi training tadi kat Sunway extreme Park tak menjadi ka?
bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline jryeopdgreat

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 231
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • I am not chicken I am a fighting cock
  • Handicap: 20
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #406 on: October 14, 2009, 12:34:42 AM »
woookkkkk.tq syazrin2u kan apa takut match play esok antara tengku yg x berapa muda tu bagi alasan pulak bola x cukup la,penonton x dak la,kd x melatop la....kalau dah tangan bangku tu dia la ...tapi kalau ada gaya bior macam yeop,pape pun x pe....kejutan..kalau dengar org menjerit tengah course tu esok tandanya ada lah eagle ke paling tidakpun hole in one..he..he..he.... >:D >:D >:D

Offline pakngah

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 3919
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • aaahhh...a bad day for golf today
  • Club: KRTU Subang; Royal Kampong Kuantan
  • Handicap: 23
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #407 on: October 14, 2009, 12:35:41 AM »
Jgn tertipu Pakudin, wood 5 pro ni boleh cecah 230m. Driver kita pun kena tapau. Hehe.

Adoi, risau sy ni. Takut takleh sampai on time. Keramat ke Kemuning paling cepat 1 jam. Kalau nak sampai 7.30 kena bertolak 6.30. Maknanya 6.30 jugaklah anak sy yg Drjh 5 tu dah sy hantar ke sekolah. Tulah dilemma sy ni. Wife pulak outstation. Tawakkal jer lah.
Nampaknya kena siap2 pakai kasut dlm keter. Turun keter terus t-off. Haha

kalau dalam kereta baru you nak pakai kasut, may be tak berapa sempat. why not sebelum nak tidoq malam ni, siap pakai kasut, pakai glove....usik bangun je, terus jalan. anak turun dari kereta ja, you dah buloh start berus gigi (dlm kereta), bila stop dekat traffic lights bulih shave  ;D ;D  

bola tak masuk fairway? hilang? try cari kat sini: http://ceritapakngah.com

Offline chicken

  • Verified Member
  • Jr. Member
  • ****
  • Posts: 90
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • "Biar jadi ayam, jgn jadi jagung"
  • Club: KGNS
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #408 on: October 14, 2009, 01:19:21 AM »
waduh.. waduh... Pressure gue first time nk join g2g ni.. Ngak bisa tidur excited sok nk dpt last place nih... :)  flight belakang jgn pressure gue ok!

Offline Niz O'shey

  • Verified Member
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 433
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Takumi Fujiwara
  • Handicap: 18
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #409 on: October 14, 2009, 01:24:02 AM »
samer lah kita..... i masuk tido pkul 10.00 tapi sampai sekarang masih terkebil kebil....huhhuhu

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #410 on: October 14, 2009, 01:26:51 AM »
Dasat-dasat la semua Pros ni...sampai takleh tido ye...

Have fun!
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline a n n e

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 238
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Female
  • I don't like the glamour. I just like the game.
  • Handicap: 21
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #411 on: October 14, 2009, 07:07:00 AM »
Hujan daaa... Cemana nak berentap???

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #412 on: October 14, 2009, 09:58:56 AM »
Hujan daaa... Cemana nak berentap???


Kan I dah warning pasal weather hari ni...tapi, it's not that bad apa...Have fun!!!
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline moya

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 183
  • Cookie Points +0/-0
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #413 on: October 14, 2009, 11:12:16 AM »
Hujan daaa... Cemana nak berentap???


Kan I dah warning pasal weather hari ni...tapi, it's not that bad apa...Have fun!!!

hehehe
wetnesday
wetther
udh panas deh

yg flight pake suar putih pasti fun fun... bro...
yg lagi d kantor,,,,,hmmmmm
kerja je la n tunggu FR n foto2 ny

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #414 on: October 14, 2009, 11:15:16 AM »
Bro Moya,

You tak main ke? senasib ke kiter nih??? :)

I tunggu report dan photo2 nya....
WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline moya

  • Verified Member
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 183
  • Cookie Points +0/-0
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #415 on: October 14, 2009, 11:54:27 AM »
Bro Moya,

You tak main ke? senasib ke kiter nih??? :)

I tunggu report dan photo2 nya....
hehehh yessir
apa la nasib...nak main kat sini pun susah
mana lagi nak main jauh2
kena blaja kat pro2 kaki golf
gara2 dpt visa2 ...weekday
huhuhu

Offline che

  • Verified Member
  • Super Member
  • ****
  • Posts: 1058
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: PDGCC
  • Handicap: 23
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #416 on: October 14, 2009, 12:46:10 PM »
Ahman, Moya, Che... 3 abdul, (or 3 stooges?) yg missed 9th G2G.. hehehe

Have fun guys...

Offline ahman

  • * Verified Member
    ** PGA Member (PlayGolfAnytime Kaki)
  • Super Member
  • *******
  • Posts: 1814
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • Club: Club House...
  • Handicap: 15
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #417 on: October 14, 2009, 01:07:07 PM »
Che,

ye la...kita ni 3 stooges...menanti dengan penuh iri hati...hehehehe...
apakan daya, kita ni makan gaji jek....depa tu takpe la, business people...kerja atas padang golf pun masyukk...:)

WHAT's IN MY BAG:>>
Driver: 10.5 Titleist D2 910 R
Irons 4-P Titleist ZB R
Wedges: Vokey 52, 56, 60
Putter: Scotty Cameron Newport 2 Tel 3
Ball: Titleist ProV1x
Misc: SunBlock/1st Aid kit/Tees/Coins/Durex-Featherlite

Offline IrwanMonterez

  • ***GOLF PRO***
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 163
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
    • www.aga.com.my
  • Club: KGNS, Kelab Rahman Putra
  • Handicap: 0 (Golf Pro)
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #418 on: October 14, 2009, 01:31:27 PM »
aku pun x sabar menanti keputusan diorang...nak tau jugak pak ngah main cam mana...
kalau x silap semalam die baik main boling lagi..harap2 dia boleh swing la

Offline jryeopdgreat

  • Verified Member
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 231
  • Cookie Points +0/-0
  • Gender: Male
  • I am not chicken I am a fighting cock
  • Handicap: 20
Re: 9th KAKIGOLF GeT2GeTHeR!!!!
« Reply #419 on: October 14, 2009, 04:08:10 PM »
Tgku Muda, jangan lupa poskan la cepat gambar=2 yg tangkap maut di atas padang tadi tu.x menangpun x pe janji ada gaya,gaya,gaya...hik..ik...hik.